Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2041 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 15 May 2009 - 18:02

κανα πολυ καλο slice of life εχετε να πειτε???και αν εχει πολλα επεισοδια ακομα καλυτερα....αν ειναι και ρομανσε θα υποκλιθω...

Πες μας όμως και ποια slice of life έχεις δει για να μην αραδιάζουμε τίτλους τζάμπα...

Aria, Clannad, Genshiken, Eikoku Koi Monogatari Emma, Hanada Shounen-shi, Hidamari Sketch, Ichigo Mashimaro, Lucky Star, Minami-ke, Mushishi, Maison Ikkoku, Natsume Yuujinchou, NHK Ni Youkoso, to name a few, δες όποιο σου έχει ξεφύγει.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2042 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 15 May 2009 - 18:02

το Real Drive αν και εχει ελαχιστο romance

ok thanks man θα το τσεκαρω....

#2043 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 17 May 2009 - 22:21

sorry για το double αλλα....λοιπον κατι σε maison ikkoku,hana yori dango και kigamure orange road tv.

#2044 RiDeliA

RiDeliA

RiDiA

• Members
  • 28 posts

Posted 19 May 2009 - 12:43

παιδια HELP!!! θελω να δω ενα anime το οποιο να εχει γελιο και να ειναι ταυτοχρονα adventure,action και supernatural...καμια προταση;;; xD

#2045 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 May 2009 - 13:36

παιδια HELP!!! θελω να δω ενα anime το οποιο να εχει γελιο και να ειναι ταυτοχρονα adventure,action και supernatural...καμια προταση;;; xD

τα 2 ανιμου που μου ερχοντια στο μυαλο και ταιριαζουν γαντι σε αυτα που ζητας ειναι το Tengen Toppa Gurren Lagann και το Samurai Champloo. και τα 2 πολυ καλα, αν και εμενα το TTGL δεν μου αρεσε για ενα συγκεκριμενο λογο.

απο κει και περα, adventure/action/supernatural, αλλα οχι ιδιαιτερο γελιο, εχουν τα
12 Kingdoms ( το βλεπεις asap )
Seirei no Moribito
Bounen no X'mdou
Nausica of the Valley of the Winds
Full Metal Alchemist
Claymore
Wolf's Rain
Real Drive

Επισης, για σκετο adventure παμε στα
Kaiba
Kino no Tabi

ολα εξαιρετικα. ξεκινα με καποιο και προχωρας στα υπολοιπα.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2046 RiDeliA

RiDeliA

RiDiA

• Members
  • 28 posts

Posted 19 May 2009 - 14:14

τα 2 ανιμου που μου ερχοντια στο μυαλο και ταιριαζουν γαντι σε αυτα που ζητας ειναι το Tengen Toppa Gurren Lagann και το Samurai Champloo. και τα 2 πολυ καλα, αν και εμενα το TTGL δεν μου αρεσε για ενα συγκεκριμενο λογο.

απο κει και περα, adventure/action/supernatural, αλλα οχι ιδιαιτερο γελιο, εχουν τα
12 Kingdoms ( το βλεπεις asap )
Seirei no Moribito
Bounen no X'mdou
Nausica of the Valley of the Winds
Full Metal Alchemist
Claymore
Wolf's Rain
Real Drive

Επισης, για σκετο adventure παμε στα
Kaiba
Kino no Tabi

ολα εξαιρετικα. ξεκινα με καποιο και προχωρας στα υπολοιπα.

ααα ευχαριστω πολυ!!!θα αρχισω σιγουρα καποιο απ τα αυτα...(παντως το Full metal alchemist προσωπικα θα το εβαζα στη κατηγορια με τρελο γελιο xD)

#2047 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 19 May 2009 - 14:27

Πρόσθεσε και στα πολύ καλά που είπε ο Melkor (αν και με realdrive δεν συμφωνώ τόσο), και κάνα vampire hunter d bloodlust/aachi vs ssipak (αυτό έχει εκτός από γέλιο, και τρελό action) από movies, και το mushishi από supernatural/mystery αν και δεν έχει action.

PS : A μη ξεχνάμε και τo 100stories από horror/mystery/action/supernatural.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2048 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 21 May 2009 - 01:25

Slayers όλες οι σεζόν, είναι ο ορισμός αυτού που ζητάς.

E5VV38U.jpg

#2049 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 May 2009 - 01:39

Slayers όλες οι σεζόν, είναι ο ορισμός αυτού που ζητάς.

και αν το παιδι δεν εχει χρονο για 78 επεισοδια;

Τοτε μπορει αντ'αυτου να δει τα πολυ συντομοτερα Slayers OVA (με καλυτερο το Slayers Premium) ή Dragon Half, Villgust, Ruin Explorers, Violinist of Hameln Movie αλλά και το hentai Wordsworth που εχει πολυ γελιο επισης.

Edited by Petran79, 21 May 2009 - 13:59.

#2050 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 22 May 2009 - 20:56

Παίδες θέλω και γω λίγο help...
Ψάχνω σειρά/σειρές με μάγισσες.
Πιο συγκεκριμένα θέλω σειρές που να περιλαμβάνουν μάχες μεταξύ μαγισσών,ή έστω μάγισσας εναντίον άλλων...

Απλά να είναι κάπως σοβαρό...Όχι Zero no Tsukaima,ούτε magical girls and stuff...

Κάτι σε στυλ Rental Magica ή Soul Eater(χωρίς τα χαζά funny parts)

Παίζει τίποτα ή παραείμαι απαιτητικός..?h@lp,urgent need from a fanboy >.<

#2051 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 22 May 2009 - 21:04

Παίδες θέλω και γω λίγο help...
Ψάχνω σειρά/σειρές με μάγισσες.
Πιο συγκεκριμένα θέλω σειρές που να περιλαμβάνουν μάχες μεταξύ μαγισσών,ή έστω μάγισσας εναντίον άλλων...

Απλά να είναι κάπως σοβαρό...Όχι Zero no Tsukaima,ούτε magical girls and stuff...

Κάτι σε στυλ Rental Magica ή Soul Eater(χωρίς τα χαζά funny parts)

Παίζει τίποτα ή παραείμαι απαιτητικός..?h@lp,urgent need from a fanboy >.<

δες το Kara no Kyoukai που αναμεσα στους κυριους χαρακτηρες εχει μια μαγισσα
ειδικα το 5ο OVA εχει μια μαματη μαχη μεταξυ μαγων...
δεστα ενα ενα ή ξεκινα απευθειας απο αυτο, ετσι και αλλιως τα επεισοδια δεν ειναι με χρονολογικη σειρα...
σε προειδοποιω μονο οτι ειναι splatter, αλλα ειναι απιστευτο eye candy

#2052 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 22 May 2009 - 21:14

δες το Kara no Kyoukai που αναμεσα στους κυριους χαρακτηρες εχει μια μαγισσα
ειδικα το 5ο OVA εχει μια μαματη μαχη μεταξυ μαγων...
δεστα ενα ενα ή ξεκινα απευθειας απο αυτο, ετσι και αλλιως τα επεισοδια δεν ειναι με χρονολογικη σειρα...
σε προειδοποιω μονο οτι ειναι splatter, αλλα ειναι απιστευτο eye candy

:o many thanks,το splatter είναι μεγάλο bonus,μιας και συνήθως αυξάνει τη σοβαρότητα μιας μάχης ^_^

#2053 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 22 May 2009 - 23:26

:hi::ureshii:Καλησπερα. Με βαση τα παρακατω anime, τα οποια εχω ηδη δει, ποια θα μου προτεινατε να δω?:hmmm::hmmm:

Sailor Moon, Pretear, Candy Candy, Ayashi no Ceres, Ah! My Goddess!, Fushigi Yuugi, Tokyo Mew Mew, InuYasha, Wedding Peach, Dragon Ball, Voltron, Captain Harlock, Sandybell, Princess Mononoke, Card Captor Sakura, Tsubasa Reservoir Chronicles

Επισης βλεπω αυτη την περιοδο τα Shugo Chara! Doki!, Mermaid Melody Pitchi Pitchi Pitchi Pure, Full Moon Wo Sagashite
και σκεφτομαι να δω τα εξης Loveless, Melancholy of Haruhi Suzumiza, Princess Tutu, Special A, Fruits Basket, Ouran Host Club

Edited by giota83, 23 May 2009 - 01:09.

#2054 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 22 May 2009 - 23:44

Planetes για αρχη
12 kingdoms, mushishi, wolf's rain

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2055 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 May 2009 - 23:56

:hi::ureshii:Καλησπερα. Με βαση τα παρακατω anime, τα οποια εχω ηδη δει, ποια θα μου προτεινατε να δω?:hmmm::hmmm:

Sailor Moon,Pretear
Candy Candy, Ayashi no Ceres, Ah! My Goddess!, Fushigi Yuugi, Tokyo Mew Mew, InuYasha, Wedding Peach, Dragon Ball, Voltron, Captain Harlock, Sandybell, Princess Mononoke, Card Captor Sakura, Tsubasa Reservoir Chronicles

Ouran High School Host Club, rurouni Kenshin, terra e, Kare kano, genshiken, Escaflowne(Την σειρά), kaze no stigma, Amatsuki.

Posted Image

Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires