Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

[QUOTE=Kenny;560029]Snow is overrated. Εγώ περιμένω πως και πως τον [B]καλοκαιρινό[/B] καύσωνα.[/QUOTE] Ειδικά εσύ που είσαι και ευαίσθητος στον ήλιο...
Feb 01 2012 20:39
Photo

Dio Brando → Kaidou

Δεν παιζουν και πολλα εδω περα...Ωραια ειναι αλλα δεν εχει πολυ κοσμο.
Feb 01 2012 20:38
Photo

Warchief → Osama Bin Laden

Ναι, ας τα έγραφες στο thread αυτά. Τι μου τα γράφεις τώρα, για να δω πόσα "ξέρεις"; Όχι ότι τα διάβασα ή θα τα διαβάσω, βέβαια. Τεχνοκράτης δε σημαίνει αυτό που νομίζεις ότι σημαίνει.
Feb 01 2012 20:38
Photo

OdyMonaxos → LuluChan92

Κάποια (γλυτύτατη και συμπαθέστατη pervert) δεν διάβαζε όταν μας ξεκώλιαζαν; Γιατί βρέθηκες απ' το ένα άκρο στ' άλλο;
Feb 01 2012 20:36
Photo

Kaidou → Dio Brando

Kαλα ηρεμησε!! Δωσε σε αυτο το OP forum λιγο ζωη,τωρα που εχει κλησει το MS και μπορεις :P
Feb 01 2012 20:36
Photo

Dio Brando → Kaidou

Ρε σε ξεχασα. Δεν ξερω ρε φιλε.Εχω κατι νευρα με τη *******...Ουτε στο facebook,ουτε twitter ουτε στο binktopia εχουν ανακοινωσει κατι.
Feb 01 2012 20:34
Photo

Kaidou → BloodyPrincess

Ωραια σχεδια!! Αν επιτρεπεται,ποσο χρωνων εισαι;Ρωταω γιατι θελω να δω αν τα σχεδια σου συναπτουν με την ηλικια σου... :P
Feb 01 2012 20:31
Photo

Kaidou → Dio Brando

lol,μαρεσει που σου ειπα και το name μου σε αυτο το forum... :P Kaidou3 εδω απο mangastream... ;) edit:γιατι δεν βγαζει τα forum στο Ms?
Feb 01 2012 20:25
Photo

LuluChan92 → OdyMonaxos

Ναι, αλλά πάντα είχα έφεση στα θεωρητικά. Τώρα γιατί πήγα Τεχνολογική, αυτό είναι άλλη ιστορία. Τέτοιες βλακείες δεν κάνω. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ. Πρόπερσι είχα βαθμό πρόσβασης 10,4. Είχα γράψει 1,9 στα Μαθηματικά και 4 ή κάτι παραπάνω στη Φυσική, οπότε δεν έχω πολλές ελπίδες για κάτι καλύτερο. Μακάρι αυτή τη φορά να τα καταφέρω καλύτερα.
Feb 01 2012 20:24
Photo

Osama Bin Laden → Warchief

[QUOTE]Το ηλίθιο και το έξυπνο δεν το καθορίζω ούτε εγώ, ούτε η πλειοψηφία. Οι συλλογιστικοί κανόνες γι'αυτούς τους χαρακτηρισμούς είναι καθορισμένοι, αν και το εύρος μπορεί να μεταβάλλεται. Δεν έχω όρεξη να σου τους εξηγήσω αν δεν τους καταλαβαίνεις ήδη.[/QUOTE] Και ρωτάω. Καθορισμένοι από ποιους; Τι θα πει δεν έχεις όρεξη. Τόσο ελιτιστής είσαι; Αν νομίζεις ότι έχεις δίκιο ή ότι είμαι τόσο λάθος, εξήγησε και σε μένα τον αδαή να καταλάβω. [QUOTE]Μιλούσαμε για επιστήμη και εσύ έγραφες για υπερκόσμους ή ξέρω γω τι. Ή δεχόμαστε κάποιον επιστημονικό ορισμό, που δεν υπάρχει, ή ορίζεις εσύ τη λέξη τη στιγμή που τη γράφεις. Αλλιώς είναι κούφια λέξη, δίχως νόημα. Η ευθιξία σου δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Από που συμπέρανες ότι έχω, ή νομίζω ότι έχω γνώσεις; Δεν έχω ούτε γνώσεις ούτε άποψη επί του θέματος. Ρωτάω για να μάθω.[/QUOTE] Για ποια επιστήμη μιλούσαμε; Μιλούσαμε για το επιστήμη vs Θεός, πίστη vs Απόδειξη. Αφού θέλεις να το παίξεις επιστημονικός, τι δεν καταλαβαίνεις από το "πέρα από τα όρια του μαθηματικού κόσμου, δηλαδή του κόσμου που μπορεί να μελετήσει η ανθρώπινη λογική;" Αλλά ας γίνω και εγώ τεχνοκράτης έτσι; To Σύμπαν έχει τρεις διαστάσεις και μία τέταρτη, τον χρόνο. Κάθε αντικείμενο ή γεγονός στον χωροχρόνο έχει μία ταυτότητα η οποία καθορίζεται από τις ιδιότητες του. Κάθε αντικείμενο μπορεί να περιφραφεί με την παρακάτω εξίσωση: (s^2)=L[SIZE="1"]1[/SIZE]^2-(c^2)Δt[SIZE="1"]1[/SIZE]^2=L[SIZE="1"]2[/SIZE]-(c^2)Δt[SIZE="1"]2[/SIZE]^2 (1) όπου c η ταχύτητα του φωτός, και L^2 = Δx^2 + Δy^2 + Δz^2, με τις διαστάσεις να προκύπτουν έχοντας πάρει "αυθαίρετα" ένα σημέιο αναφοράς και εφαρμόζοντας το πυθαγόρειο θεώρημα σε τρισδιάστατο περιβάλλον. H εξίσωση αυτή το μόνο που κάνει είναι να υπολογίζει το χρονικό διάστημα μεταξύ δύο συμβάντων. Όπως βλέπεις, το χρονικό διάστημα [U]εξαρτάται από τις διαστάσεις ενός αντικείμενος και τον χρόνο που έχει περάσει από την χρονική στιγμή t=0 που έχουμε θέσει ως σημείο αναφοράς.[/U]. Υποθέτουμε τώρα την ύπαρξη μια ολότητας που "τρίγκαρε" το μπιγκ μπανγκ, ξεκινώντας τον χωροχρόνο. Απόλυτο t=0 η επιστήμη θεωρεί προσεγγιστικά το πρωτο πικοδευτερόλεπτο μετά την έκρηξη, δηλαδή το πιο μετρήσιμα μικρό χρονικό διάστημα από αυτήν. Η ολότητα αυτή, λοιπόν: a) προϋπήρχε (προϋπάρχει; ) πριν από το απόλυτο t=0, δηλαδή σε αρνητικό χρόνο. Ο χρόνος δεν μπορεί να είναι ποτέ αρνητικός. Ο χρόνος, συνεπώς, είναι μαθηματικά απροσδιόριστος (2) b) από την στιγμή που προυπήρχε πριν από την δημιουργία του χώρου, οι διαστάσεις της οντότητας αυτής είναι απροσδιόριστες (3) Από τα (2) και (3) η (1) καταληγει απροσδιοριστία. Άρα η ολότητα αυτή, υποθέτοντας ότι υπάρχει, δεν μπορεί να προσδιοριστεί, συνεπώς ούτε να εξήγηθεί μαθηματικά. Εάν υπάρχει δηλαδή, είναι εκτός της λογικής αυτού του σύμπαντος, του "κόσμου", γιατί τα μαθηματικά εξηγούν το σύνολο των φαινομένων του σύμπαντος. Άρα η ολότητα αυτή, με μία δόση ποίησης, ανήκει στον "εξώκοσμο" ή στον "υπέρκοσμο", που θεωρώ το σύνολο του μαθηματικού χάους και πιθανώς μόνο το υποσύνολο του συμπαντικού χάους (χάος δηλαδή με πιθανη μελλοντική απόδειξη μη χάους), και που επαναλαμβάνω, δεν μπορεί να μετρηθεί, συνεπώς ούτε να προσδιοριστεί. Αλλά προφανώς, πίστευα ότι δεν θα χρειαζόταν να μιλήσω τόσο τεχνικά σε ένα thread που δεν υπήρχε λόγος να μιλησω τεχνοκρατικά. Εάν δεν θες να καταλάβεις ούτε αυτό, πραγματικά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο.
Feb 01 2012 20:21
Photo

Dio Brando → BloodyPrincess

Aφου εισαι:P Aλλα,αφου δεν σου αρεσει,σταματαω.
Feb 01 2012 19:42
Photo

BloodyPrincess → Dio Brando

επιμενεις να με λες μικρη εε!? :unlucky::unlucky:
Feb 01 2012 19:38
Photo

Dio Brando → BloodyPrincess

Για τον εαυτο σου μιλας?:P
Feb 01 2012 19:32
Photo

BloodyPrincess → Dio Brando

:terror2: εεεε..!! τσαπρρρρρρρ!! :hahaha: υπαρχουν και μικρα !! ;ΡΡ χαχαχ μην σπασεις την οθονη μονο :P
Feb 01 2012 19:27
Photo

Theodore :D → OdyMonaxos

Η νέες τάσεις θα μας φάνε. Globalisation.
Feb 01 2012 19:22