Community Status Updates
Shevliaskovic → sakuJo
είναι λίγο αργά να το πω και εγώ ε? =ρ
Ναι χάθηκα γτ έμπλεξα λίγο με συναυλίες,διαβάσματα ναρκωτικά και τέτοια
Feb 01 2012 21:08
Kaidou → Dio Brando
Βασικα,νομιζω οτι εχει.Ο Πειρατης που ζηταγε απεγνωσμενα βοηθεια;;;Καπως πηγε εκει.
Τωρα που το σκεφτομαι,για να μην ηταν μαζι του ο καπετανιος του,σημαινει οτι ισως ζει.Λες να δουμε κανα γνωστο ντερεκι; :P
Feb 01 2012 21:07
Dio Brando → Kaidou
Βασικα,το νησι δεν εχει επισκεπτες.Μονο ο Luffy πηγε εκει και αυτο επειδη του αρεσει να μπλεκεται παντου:P
Feb 01 2012 20:59
Kaidou → Dio Brando
θα ειχε φαση ο αντιπαλος του Luffy να ειναι ο Smoker,και ο καλυτερος samurai του Zoro...
Επισης,βλεποντας οτι δεν εχει κατοικους αυτο το νησι(αν εξαιρεσουμε τους samurai)αλλα περισσοτερο πειρατες που τολμανε να πλησιασουν,νομιζω οτι αυτο το arc δεν θα κρατησει πολυ...
Feb 01 2012 20:57
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Επίσης έχω καταγωγή από Ιεράπετρα και νιώθω στο φυσικό μου περιβάλλον μόνο όταν η θερμοκρασία είναι από 35 βαθμούς και πάνω.
Κούνα την βεντάλια σου τώρα. :kakaka:
Feb 01 2012 20:54
Dio Brando → Kaidou
Οχι ο Smoker νομιζε οτι ο Luffy θα παει στο νησι με τους κεραυνους γτ ειναι το πιο επικινδυνο που δειχνει το log pose.Αλλα ο Luffy πηγε εκει που ηταν το καλεσμα του den-den mushi.Και ο Smoker θα παει τωρα εκει.
Feb 01 2012 20:54
Kaidou → Dio Brando
Στο επομενο παιζει να δουμε και απ'αυτους...
Εγω δεν καταλαβα,ο smoker πηγε στο ιδιο νησι με τον luffy;Γιατι νομιζω δεν εχει τοσους πολλους κεραυνους το punk hazard...
Feb 01 2012 20:52
Dio Brando → Kaidou
Παιζει να ειναι και αυτο.Παντως χαμος τωρα.Ειδικα με τον Smoker.Μακαρι να δουμε και τους samurai.
Feb 01 2012 20:49
LuluChan92 → Lord Leon
Υγεία και ανεργία κι από δω. Η οικογένεια και οι ειδήσεις με σπρώχνουν προς το lexotanil. Και η έλλειψη καφεϊνης.
Feb 01 2012 20:48
Kaidou → Dio Brando
Εκτος απο το punk,δεν υπαρχει κανενα αλλο στοιχειο υπερσυγχρονης τεχνολογιας σε εκεινο το νησι...
Εκτος και αν ο δρακος ειναι αποτελεσμα πειραματων...
Feb 01 2012 20:47
Dio Brando → Kaidou
Λογικα θα μαθουμε τι ειναι εκεινος ο δρακος.Πιστευω οτι μονο ο Luffy καταλαβαινει τι λεει.
Και νομιζω οτι το Punk Hazard εχει να κανει κατι με τον Vegapunk.
Feb 01 2012 20:45
LuluChan92 → OdyMonaxos
Διάβαζα, αλλά όχι για Πανελλήνιες. :P Απλά όταν βρήκα επιτέλους τι θέλω να κάνω ήταν αργά για ν'αλλάξω ρότα.
Feb 01 2012 20:45
Osama Bin Laden → Warchief
φίλε, το μόνο που ξέρεις είναι να προσβάλεις τον κόσμο. Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου. Κάτσε σάπισε μόνος σου μαζί με την απολυτότητα που κουβαλάς. Άντε να τελειώνουμε, γιατί είναι λες και μιλάω με τοίχο.
Feb 01 2012 20:43
Kaidou → Dio Brando
Εεε ναι ok.Το αλλο ειναι global ενω εδω ελληνικο...
Απλως βρε παιδιμ,μια ιδεα δεν μπορεις να δωσεις;Predict για το επομενο chapter? :P
Feb 01 2012 20:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed