Community Status Updates
OdyMonaxos → Night Wizard Seal
Δεν θυμάσαι τι δηλώσεις κάνεις, ρε κυβερνητικέ εκπρόσωπε;; Τους νταβατζήδες που σας έκαψαν :P
Σπουδάζω Kommunikationswissenschaft (Kw), δηλαδή επιστήμη της επικοινωνίας, δηλαδή μελετώ τα MME. Σχετικά παρόμοιο τμήμα στην Ελλάδα (με κάποια έξτρα) είναι το επικοινωνίας μέσων πολιτισμού στην Πάντειο.
Όχι, δεν είναι δημοσιογραφία ούτε κάποιο είδος κοινωνιολογίας!!
Και συνάδελφος Μαρουσιώτης, βλέπω. Που περίπου μένεις;
Feb 04 2012 13:49
zennith666 → corum
Μια χαρά αρχίζει το ταξίδι σου και θα έχεις πολύ βοήθεια εδώ μέσα.Όπως θα δεις δεν είσαι ο μόνος με μεγάλη ηλικία εδώ μέσα οπότε μην ντραπείς για το οτιδήποτε.Απλά διάβασε καλά τους κανόνες και χρησιμοποίησε το search για να μην ανοίξεις τσάμπα threads. (θα γλυτώσεις πολύ μουρμούρα έτσι!!!)
P.S. Στην metal και εσύ εεε.Nice!!!
Feb 04 2012 13:43
Night Wizard Seal → OdyMonaxos
"Πολύδωρ[B]ε[/B]" if you don't mind :P
Τι ψάχνω; :P
Καλά είμαι ρε, ευτυχώς. Καθόλου άγχος, όλο βαίνουν αισίως.
Εσύ τι είπαμε ότι σπουδάζεις;
Feb 04 2012 13:39
OdyMonaxos → Night Wizard Seal
Α ρε Πολύδωρα, ακόμα τους νταβατζήδες ψάχνεις...
Καλά είσαι, μια απ τα ίδια ήμουν κι εγώ. Την παλεύεις κάστανο ή μπα;
Feb 04 2012 13:38
Night Wizard Seal → OdyMonaxos
Hm. I saw what you did there!
Νόμισα ότι σου είχα απαντήσει :P
Θεωρητική κατεύθυνση είμαι.
Feb 04 2012 13:36
kagura → GhostPrince
γειαα..η υπογραφη μου ειναι απο το ανιμε umineko no naku koro ni! ειναι τελειο και εχει φοβερη μουσικη! δες το :)
Feb 04 2012 12:11
Fallen_Mpougatsa → Theodore :D
[QUOTE=Theodore :D;560921]
3. Το ακριβώς αντίθετοοοοο. Τώρα μου αρέσει η τυροκαυτερή και απεχθάνομαι το τζατζίκι.
[/QUOTE]
Blasphemy!
Feb 04 2012 10:52
Kai → BloodyPrincess
Μια φορά γίνονται αυτά.
Η αλήθεια είναι πως αργήσανε και πολύ να τις διαγράψουν με τόσα άσχετα και double posts που είχαν γίνει. Μπορείς να πεις ό,τι άσχετο θες στο Black Hole όμως και υπάρχουν και threads για να συζητήσεις τα αγαπημένα σου manga/anime, όπως μπορείς με το καιρό ν' ανοίξεις και δικά σου για manga/anime που δεν έχουν thread ακόμα. Υπάρχουν και threads για να σου προτείνουν και να προτείνεις manga επίσης. Έχεις πολλές επιλογές, so don't worry.
Feb 04 2012 10:08
Kalamaris → Dio Brando
Because it's so freaking long.Για παρομοιους λογους παρατησα naruto,bleach και οοολα τα αλλα μεγαλ shonen anime.
Feb 04 2012 09:34
OdyMonaxos → iristella
Roger. Πάω να κοιμηθώ γιατί σήμερα δεν με πολυπήγε το πράμα. Πολλά φιλιά και πέσε κι εσύ αμέσως βρικόλακα. Δεν λέει μία αυτό το ξενύχτι.
Feb 04 2012 02:57
Shevliaskovic → GhostPrince
γραφιστική κινηματογράφου? Καλό ακούγεται ...
Αν εξαιρέσεις την ηλεκτρονική μουσική,τα άλλα μου αρέσουν και εμένα =ρ . Λίγο daft punk να ακούσω απο ηλεκτρονική,αλλά dubstep και τέτοια πολύ σπάνια,σε κανα πάρτυ.
Εγώ αυτήν την φαση δεν μπορώ να ακουσω κάτι συγκεκρικόμενο,το βαριέμαι τρελά,αλλά γενικά ακούω σκα,μέταλ,πανκ και τέτοια.
Και διάφορα που δεν έχουν και κάποιο συγκεκριμένο είδος =ρ
Αγαπημένο συγκρότημα/ματα έχεις?
Feb 04 2012 02:54
iristella → OdyMonaxos
Ηeh ναι το πήρα. Αυτήν την στιγμή είμαι λιγάκι απασχολημένη οπότε δεν μπορώ να chattarw Θα τα πούμε όμως με το που ξεμπερδέψω λιγάκι. ^_^
Feb 04 2012 02:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed