Community Status Updates
Kenny → Trivia Spitting Monster
... και από Julia avatar, Major από GitS.
Stay awesome.
Feb 03 2012 23:47
iristella → OdyMonaxos
Ελα σοζ για την καθυστέρηση, χτες με έπιασε ένα σοκ ένα δέος μετά από αυτό που μου είπες. Κοιτα όλα εξαρτώνται από την κατεύθυνση στην οποία θα το πας το θέμα και τι μεταπτυχιακό θα επιλέξεις να κάνεις. Θεωρητικά επιλογές υπάρχουν, πρακτικά είναι άλλο θέμα βέβαια ειδικά αυτήν την περίοδο.
Feb 03 2012 23:35
Lucy Heartfilia → GhostPrince
dgray man είναι αγάπη, από τα αγαπημένα μου <3
Οκκκ ναι θυμάμε ήτν κάπως μονότονο αλλά ντάξει, ήταν και ευχάριστο :)
Ένα άλλο πολύ καλό πάντως ήταν και το [URL="http://myanimelist.net/manga.php?id=591"]Koukou Debut[/URL]
Feb 03 2012 23:19
BloodyPrincess → Kenny
:hi:
μπορεις να ξανακανεις τις ερωτησεις που μου εκανες πριν γιατι τα διεγραψαν? :hot:
ονεγκάι!! :nod2::nod:
αχαχχ δεν φταιω γι'αυτο ;)
Feb 03 2012 23:17
GhostPrince → Shevliaskovic
καλα, εδινα γραφιστικη κινηματογραφου σημερα...μια χαρα, αφου περασε το πιο ανουσιο κλαι συκολο μα8ημα, καλα ειμαστε (χαλαρα) xD αντε και καλη επιτυχεια να χεις κιεσυ(οταν με το καλο αρχισετε) xD
απο μουσικη δεν εχω κατι συγκεκριμενο, απ'ολα ακουω, εχω περασει απολα τα ηδη σχεδον σε αναλογες φασεις :P ελλινικα, λαικα..and ya know , that kind of stuff...δε μπορεσα ν'ακουσω ποτε, (κιουτε προκειτε) :P αυτη την εποχη λιγο απολα ακουω νομιζω...πιο πολυ metal, rock, dark-stuff κιαπο ηλεκρονικη μoυσικη διαφορα xD εσυ?
Feb 03 2012 23:15
GhostPrince → Lucy Heartfilia
D-gray κιεγω διαβαζω ακομα...αλλα αυτο αργει(monthy ya know) xD
nice, 8α το τσεκαρω, καιθρο εχω να διαβασω/δω καπιο καλο shoujou/comedy :P
οσο για το Natsume, ωραιο ειναι, αλλα οκ...μη περιμενεις και τιποτα τρομεροο, στην ιδια φαση κινουντε ολες οι σεασον...η τεταρτη αποκτα λιγο παραπανω ενδιαφεορν νομιζω...but still airing :P
Feb 03 2012 23:11
Lucy Heartfilia → GhostPrince
:o οπότε αλλάζεις σχολή;; μια χαρα! :)
Ναι; σήμερα έκανε και ζέστη στην Αθήνα από 0 βαθμούς που ήταν προχθές, πήγαμε στους 15, δεν παμε καλά ._.
αχαχαχα αλήθεια;; naruto & d gray man είναι πλέον τα μόνα "μεγάλα" που παρακολουθώ, το reborn το αφήνω να μαζευτούν αρκετά για να τα ξαναπάρω, όπως είχα κάνει και με ναρουτο που το είχα αφήσει πάνω από χρόνο :ο
Ένα πολύ καλό μανγκα που διάβασα ήταν το [URL="http://myanimelist.net/manga/1814/Switch_Girl!!"]Switch Gril[/URL] το οποίο ακόμα και shoujo νε έκανα να δαρκύζω από τα γέλια σε μερικές φάσεις :') είναι πολύ καλό σου το προτείνω! :)
Το Natsume, είχα δει την πρώτη σίζον το καλοκαίρι, και δεν ήμουν σίγουρη αν άξιζε η δεύτερη, αλλά αφού λες πως είναι καλή θα την τσεκάρω :)
Feb 03 2012 23:00
iristella → Anelis
ο.Ο ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ!
*πάει να βρει συρραπτικό να κολλήσει φτεράκια και στη δικιά της*
Feb 03 2012 22:58
Osama Bin Laden → °•πίΟu-πίΟu•°™
Sorry που καθυστέρησα να απαντήσω, αλλά it's been a crazy crazy day. Κοίτα, σκέψου το από την εξής οπτική γωνία: ότι σύμφωνα με τον βουδισμό, οι γατούλες σου κατέληξαν γατούλες γιατί ήταν διαβολικοί άνθρωποι στην προηγούμενη ζωή τους. Μπορεί αφού πέθαναν να θεωρήθηκε ότι τιμωρήθηκαν αρκετά και να ξαναγεννηθούν σαν άνθρωποι 8) :D
Feb 03 2012 22:52
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Xαζέ. Μόνο σε αυτόν στου οποίου το προφίλ σβήνεται βλέπει ότι κάποτε υπήρχε εκεί ένα μήνυμα. Στους άλλους όχι. Προσπάθησε να το κάνεις κι εσύ και μετά κάνε log out και θα δεις.
Feb 03 2012 22:31
Kalamaris → zade
Και δεν νοηται διασημο διδυμο να μην ειναι friends στο anime.gr.ανιπουστο(που λεει και ο σελ απο το ελληνικο ντραγκονμπολ).Οποτε τσακο ρικουεστ:gotit:
Feb 03 2012 22:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed