Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → iristella

You got the pm, you play ball...
Feb 04 2012 02:49
Photo

iristella → OdyMonaxos

Ντάξει το Πάντειο είναι σουρεάλ πανεπιστήμιο. Έχω horror stories να σου πω. Από επίπεδο καθηγητών καλά τα πάει αλλά από λογική μηδέν. Η ιστορία μου δεν είναι κάτι το ιδιαιτερο. XD O μέσος πτυχιούχος που ψάχνει σταθερή δουλειά. Μεταπτυχιακό θέλω να κάνω αλλά προσπαθώ να αποφασίσω που.
Feb 04 2012 01:22
Photo

OdyMonaxos → iristella

Βάσικα λάθος το έθεσα. Η απορία δεν είναι αν έκανα καλά, αλλά αν γινόταν αλλιώς. Η περσινή χρονιά, που "ήμουν" στην Πάντειο, ήταν απίστευτα ψυχοφθόρα. Όσα ήξερα επί 18 χρόνια άλλαζαν ταχύτερα προς το χειρότερο. Και δεν ήξερα και αν θα μπορούσα να έρθω εδώ λόγω βάσης. Θα νιώσεις καθόλου καλύτερα αν μου πεις κι εσύ την ιστορία σου; Θα ήθελα πολύ να την ακούσω.
Feb 04 2012 01:14
Photo

iristella → OdyMonaxos

Για το ότι έφυγες; If you ask me ναι πολύ καλά έκανες. Οι περισσότεροι κοιτάμε να φύγουμε πλέον. Από συμμαθητές συμφοιτητές etc οι περισσότεροι γνωστοί μου την έχουν κάνει εδώ και καιρό.
Feb 04 2012 01:07
Photo

OdyMonaxos → iristella

Συγγνώμη βρε συ, δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω. Είσαι πολύ καιρό σ' αυτό το τριπάκι; Πάντως δεν μπορώ, πρέπει να μάθω. Με αυτό το φόβο έφυγα για εδώ, δεν μπορώ να μην ρωτήσω αν έκανα καλά.
Feb 04 2012 01:01
Photo

Dio Brando → Kalamaris

Γτ το σταματησες?Εχει γινει επικο.
Feb 04 2012 00:58
Photo

GhostPrince → kagura

να σε ρωτησω, η υπογραφη σου απο πoιο ανιμε ειναι? :P
Feb 04 2012 00:53
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

axaxa, nice...η anna μ'αρεσε κιεμενα, αν κιη αγαπημενη μου απο παντα για καπoιο λογο ειναι η C.C (code geass) :P anyway...8α σου πω, οταν με το καλο το διαβασω ^^
Feb 04 2012 00:22
Photo

iristella → Putin

Ωχ ναι έχεις δίκιο. Sorry για την καθυστέρηση.
Feb 04 2012 00:19
Photo

Kalamaris → Dio Brando

Ααααχ οι εποχες που εβλεπα one piece.Ποτε δεν το φτασα ως εκει ομως.Μετα τον ενελ το ειχα σταμτησει.
Feb 04 2012 00:17
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

nice nice! περιμένω εντυπώσεις! :D η πρωταγωνίστρια είναι από τους αγαπημένους μου γυναικίους χαρακτήρες σε ανιμε/μανγκα με Anna Liebert (Monster)
Feb 04 2012 00:15
Photo

Putin → iristella

Χρωστάς εικόνα στο τρίβια φίλη
Feb 04 2012 00:13
Photo

Kenny → Trivia Spitting Monster

Για μένα στο GitS universe, ο κάθε χαρακτήρας είναι ένας κι ένας: από τη Motoko και τον Batou, μέχρι τον Togusa και τον Aramaki, καθώς και πολλοί από τους cameo χαρακτήρες που εμφανίστηκαν μόνο για 1-2 επεισόδια (too many to mention). Διότι ήταν ρεαλιστικοί και πολυδιάστατοι χαρακτήρες, και όχι ένα απλό συνοθύλευμα από archetypes. Κάτι το οποίο άλλωστε ισχύει και για τους περισσότερους χαρακτήρες του Bebop. [SPOILER]You have awesome tastes. Αυτό αρκεί.[/SPOILER]
Feb 04 2012 00:13
Photo

Trivia Spitting Monster → Kenny

(Βασικά, οι ίδιες είναι awesome, εγώ δεν κάνω τίποτα! Και να την πω την αμαρτία μου, από όλο το GitS franchise, ο Batou είναι ο αγαπημένος μου. Σε οποιαδήποτε εκδοχή, ταινία, σεζόν της σειράς... Τον λατρεύω αυτόν τον τύπο. Όχι πως η Major δεν γ@μ@ει, ίσα ίσα, αλλά... Προτιμήσεις είναι αυτά!)
Feb 04 2012 00:00
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

καλα κιεμενα απτα αγαπημενα μου ειναι, στα8ερη αξια :3 thanks, 8α ξεκινησω με το Switch Gril μαλλον :P [I]μετα την εξεταστικη 8α μ χει μαζευτει πραμα να διαβασω και δω..αχαχα[/I] :hahaha:
Feb 03 2012 23:55