Community Status Updates
melancholyguardian → metalmusicmaniac
Γεια :D!Ναι ειχα πολυ καιρο να μπω...Βλεπεις εχω πολυ διαβασμα και τον πιο ηλιθιο μαθηματικο που υπαρχει :unlucky:...εριξε την φοβερη ατακα ''εβαλα σε ολους κατω απο την βαση στο τετραμηνο''χτες:terror2:!ουτε drums προλαβαινω να παιξω!εχω να κανω προβα με το συγκροτημα βδομαδες!enough με εμενα!εσυ τι νεα?
Feb 04 2012 16:49
OdyMonaxos → Night Wizard Seal
Χεμ χεμ. Έχω διαφορετική άποψη επί του θέματος.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Al3dFTTRj7k[/YOUTUBE]
Feb 04 2012 16:31
Night Wizard Seal → OdyMonaxos
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=1PIKW2YAk7w&feature=related[/YOUTUBE]:hahaha:
Feb 04 2012 16:21
Theodore :D → Fallen_Mpougatsa
Light 2% for lighter taste!
Είναι γούστα. Προφανώς αυτό το μια χαρά που λες εφόσον είναι εμπορίου θα είναι για εμένα χάλια. Κυρίως διότι είναι άγευστο γιαούρτι με μαραμένα αγγούρια.
Feb 04 2012 16:20
OdyMonaxos → Night Wizard Seal
Εμείς τα πλοκάμια είμαστε ένα παρεξηγημένο είδος που πάντα εκφράζει την τρυφερότητα και τη στοργή του, ειδικά σε ανήλικα σχολιαροκόριτσα από την Ιαπωνία με sailor fukku.
Feb 04 2012 16:04
Night Wizard Seal → OdyMonaxos
:hahaha: Το ξέχασα. Λογικό, αφού είσαι ένα πλοκάμι.
Feb 04 2012 16:00
Fallen_Mpougatsa → Theodore :D
Χα χα, ΟΚ. Κοίτα, ανάλογα το τζατζίκι, αυτό που παίρνουμε εμείς είναι μια χαρά. Αλλά την τυροκαυτερή έτσι κι έτσι. Και lol στο 500% σκόρδο. Δεν είναι όλα έτσι. Η μαγιονέζα με έρχεται βαριά πάντως.
Feb 04 2012 15:50
metalmusicmaniac → melancholyguardian
Επ καιρό έχεις να μπεις... πως παν τα κέφια? :)
Feb 04 2012 15:47
Theodore :D → Fallen_Mpougatsa
But seriously!
Του εμπορίου για την ακρίβεια το τζατζίκι δεν είναι ΚΑΝ τζατζίκι! Θεός φυλάξει.
Το σπιτικό αν είναι επιτυχημένο και χωρίς 500% σκόρδο τότε μπορώ να το φάω. Αλλά η τυροκαυτερή είναι απλά θεϊκή @_@
Πρώτα αυτή και μετά η μαγιονέζα/goody's sauce.
Feb 04 2012 15:19
Anelis → Tenshi
Χαχαχαχαχαχαχα
Να τη δεις όπωσδήποτε! Στην αρχή είναι λίγο αργή και έχει πολλά στοιχεία από το evil dead, αλλά σταδιακά γίνεται τόσο γ@μάτη και τόσο αστεία που θα τη λατρέψεις!
Feb 04 2012 15:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed