Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Theodore :D
To συγκεκριμένο δε θυμάμαι να το έχω πιει αλλά η αναφορά έγινε επειδή μου φάνηκε too British of you xD
Ε, αφού το λένε τόσοι...
Feb 04 2012 18:46
Theodore :D → Fallen_Mpougatsa
Ε να είδες. Έτυχες σε καλό! Ορκίζομαι ότι δεν έχω φάει ακόμη καλό τζατζίκι εμπορίου.
Όσο για το τσάι... έχεις πιει αυτό το συγκεκριμένο; Δεν υπάρχει! Τόσο νόστιμο. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, τράβα στον Μασούτη τώρα!
@Kenny, το έχω ακούσει και εγώ αυτό. Ένας φίλος σπουδάζει εκεί και όποτε έρχεται έχει βάλει και ένα κιλό. Μας είπε φταίνε οι πιτογυροι. B|
Feb 04 2012 18:38
Fallen_Mpougatsa → Kenny
ΟΚ, δεν αντιλέγω. Δεν έχω φάει πιτόγυρο στο Ηράκλειο για να ξέρω οπότε μέχρι να φάω...σε πιστεύω, Spynny-sensei.
Feb 04 2012 18:13
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Έχω φάει πιτόγυρα σε ένα σωρό πόλεις της Ελλάδας. Σαν τα πιτόγυρα που κάνουν στο Ηράκλειο, ΠΟΥΘΕΝΑ.
Feb 04 2012 18:11
[QUOTE=Theodore :D;560984]Βρήκα το καλύτερο τσάι σε φακελάκια. Delicious.
[SPOILER][IMG]http://kaczuszka.co.uk/thumb/lipton-pyramid-london-earl-grey__8712566051281.jpg[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
Like a sir.
Feb 04 2012 17:48
Maya-chan → klasobaniera
OK. Ρώτησα γιατί ήξερα ένα Νίκο που τον φώναζαν με αυτό το παρατσούκλι και έβλεπε anime και λέω μπας και. Γράψε άκυρο. :)
Feb 04 2012 17:46
Xμ, η αλήθεια είναι ότι στην περιοχή που μένω μόνο από ένα σαντουιτσάδικο με άρεσε το τζατζίκι. Κι αυτό επειδή είναι και ρεστοράν(με προφορά γαλλική όχι αστεία) μαζί. Και μετά λίγα κι εκλεκτά κρεοπωλεία.
Feb 04 2012 17:45
-.- έχω φάει του κόσμου τις πίτες στην Θεσσαλονίκη και είναι όσο σκατά είναι και στην Καβάλα.
Αν και έχω φάει φοβερόοοο κοτόγυρο από τα Γοριλάκια.
Feb 04 2012 17:41
Ναι ίσως να έχετε καλύτερο τζατζίκι.
Που είναι το «εδώ» ;_;
Feb 04 2012 17:34
Kαι πάλι με ενοχλεί είναι η αλήθεια! xD
Όχι, ίσα ίσα: είναι γευστικότατο-μάλιστα είμαι πολύ περίεργη στις γεύσεις. :3 Απλώς εδώ έχουμε καλύτερο τζατζίκι. :P
Feb 04 2012 17:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed