Jump to content

Community Status Updates

Photo

BarbasSs

με ποια μιλουσες? ειδα πολυ διαλογο στο profile σου....
May 23 2008 18:08
Photo

Anyparktos → BarbasSs

Τι έγινε ???Δε σώζεται η φάση? Κανας φίλος σου-συμφοιτητής δεν είχε τα αρχεία??
May 23 2008 17:57
Photo

BarbasSs → Anyparktos

μπου χου χου θελω τα αρχεια μου πισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωω ΘΑ ΚΟΠΩ ΣΕ 2 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ...............................................................................DEAD
May 23 2008 17:51
Photo

Zoro → Orion19

Btw,η sig σου απο που ειναι??...so cool!!
May 23 2008 16:36
Photo

Zoro → Ephialtes

Whoa,καμια σχεση,δεν το περιμενα..καλο παντως:riiight:
May 23 2008 16:10
Photo

iristella → Neuro

Ωραιο ακουγεται.... ΑΑΑΑχ ειναι τοσα πολλα αυτα που θελω να δω Εκρηξη θα κανει το pc στο τελος απο το πολυ download
May 23 2008 16:02
Photo

iristella → Anyparktos

:kakaka:ετσι ακριβως!!! Που να πω και bankai δλδ!!!:hahaha:
May 23 2008 16:01
Photo

Neuro → iristella

Ναι είναι ωραίο το D.gray-man...να πω την αμαρτία μου τα πρώτα επεισόδια δεν τα έχω δει(φταίει ο αδελφός μου που συνεχεία το βλέπει και από την αλλη που ξεχνώ να τα δω όταν έχω χρόνο). Αλλά η ιστορία ξυλίζετε ως έξεις υπάρχουν άτομα που είναι εξορκιστές και οι κεντρική ήρωες είναι τέτοιοι. Ο κεντρικός κακός είναι ένας κλόουν (μάλλον θα είχε κάτι αποθεμένα σαν μικρός με τους κλόουν ο δημιουργός)και τα παιδιά του Νοε (τουλάχιστο έτσι τα ονομάζουν) και πολλά μα παρά πολλά akuma!!! Βρίσκονται στην Ευρώπη και από εκεί ξεκάνει το ταξίδι τους ακλουθώντας τον κακό και προσπαθώντας να φτάσουν στην Ιαπωνία όπου είναι γεμάτο από akuma και γενικός με κάθε τρόπο να προσπαθήσουν να σώσουν τον κόσμο από καταστροφή…έχει πλακά και σε κάποια σημεία σίγουρα θα κλάψεις από το γέλιο ενώ σε αλλά από την λίπη που πέθανε κάποιος. Αν θέλεις διάβασε 2-3 chapter του για να δεις αν σου αρεσι...το anime ακόλουθη σχεδόν πιστά το manga. Γενικός δεν είμαι πολύ κάλος στο να κάνω περίληψη
May 23 2008 15:59
Photo

Anyparktos → iristella

Ήτανε shikai...Είπες:Click!,edit button...:hahaha:
May 23 2008 15:51
Photo

iristella → Anyparktos

χεχε γρηγορη και αποτελεσματικη. Τι μονο o φραουλας ειναι σβελτος?
May 23 2008 15:24
Photo

Anyparktos → iristella

Woooow!!You are fast at correcting spoilerz!!Omedeto(congratulations)
May 23 2008 15:22
Photo

iristella → Neuro

Αντε να τις 100στησουμε!!! Ασχετο το gray man λεει τιποτα? το εχω κατα νου να το αρχισω. περι τινος προκειται?
May 23 2008 15:12
Photo

Neuro → iristella

Άσχετο αλλά εμείς οι δυο έχουμε γέμιση μια σελίδα από μονοί μας...πάμε και για δεύτερη (μπράβο μας).
May 23 2008 15:09
Photo

Neuro → iristella

Ναι όντος έφυγε και ήταν ένας από τους αγαπημένους μου:emptyonexg1:
May 23 2008 14:55
Photo

iristella → Neuro

δεν ξερω,,,,,,, οταν το εδινε στον sasuke μου φανηκε οτι μια χαρα το ειχε καταλαβει... A ρε itachi εφυγες νωρις (ασχετο)
May 23 2008 14:49