Community Status Updates

Anyparktos → BarbasSs
Τι έγινε ???Δε σώζεται η φάση?
Κανας φίλος σου-συμφοιτητής δεν είχε τα αρχεία??

BarbasSs → Anyparktos
μπου χου χου θελω τα αρχεια μου πισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωω
ΘΑ ΚΟΠΩ ΣΕ 2 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΠΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ...............................................................................DEAD

iristella → Neuro
Ωραιο ακουγεται.... ΑΑΑΑχ ειναι τοσα πολλα αυτα που θελω να δω
Εκρηξη θα κανει το pc στο τελος απο το πολυ download

iristella → Anyparktos
:kakaka:ετσι ακριβως!!! Που να πω και bankai δλδ!!!:hahaha:

Neuro → iristella
Ναι είναι ωραίο το D.gray-man...να πω την αμαρτία μου τα πρώτα επεισόδια δεν τα έχω δει(φταίει ο αδελφός μου που συνεχεία το βλέπει και από την αλλη που ξεχνώ να τα δω όταν έχω χρόνο). Αλλά η ιστορία ξυλίζετε ως έξεις υπάρχουν άτομα που είναι εξορκιστές και οι κεντρική ήρωες είναι τέτοιοι. Ο κεντρικός κακός είναι ένας κλόουν (μάλλον θα είχε κάτι αποθεμένα σαν μικρός με τους κλόουν ο δημιουργός)και τα παιδιά του Νοε (τουλάχιστο έτσι τα ονομάζουν) και πολλά μα παρά πολλά akuma!!! Βρίσκονται στην Ευρώπη και από εκεί ξεκάνει το ταξίδι τους ακλουθώντας τον κακό και προσπαθώντας να φτάσουν στην Ιαπωνία όπου είναι γεμάτο από akuma και γενικός με κάθε τρόπο να προσπαθήσουν να σώσουν τον κόσμο από καταστροφή…έχει πλακά και σε κάποια σημεία σίγουρα θα κλάψεις από το γέλιο ενώ σε αλλά από την λίπη που πέθανε κάποιος. Αν θέλεις διάβασε 2-3 chapter του για να δεις αν σου αρεσι...το anime ακόλουθη σχεδόν πιστά το manga. Γενικός δεν είμαι πολύ κάλος στο να κάνω περίληψη

iristella → Anyparktos
χεχε γρηγορη και αποτελεσματικη. Τι μονο o φραουλας ειναι σβελτος?

Anyparktos → iristella
Woooow!!You are fast at correcting spoilerz!!Omedeto(congratulations)

iristella → Neuro
Αντε να τις 100στησουμε!!! Ασχετο το gray man λεει τιποτα? το εχω κατα νου να το αρχισω. περι τινος προκειται?

Neuro → iristella
Άσχετο αλλά εμείς οι δυο έχουμε γέμιση μια σελίδα από μονοί μας...πάμε και για δεύτερη (μπράβο μας).

Neuro → iristella
Ναι όντος έφυγε και ήταν ένας από τους αγαπημένους μου:emptyonexg1:

iristella → Neuro
δεν ξερω,,,,,,, οταν το εδινε στον sasuke μου φανηκε οτι μια χαρα το ειχε καταλαβει... A ρε itachi εφυγες νωρις (ασχετο)