Community Status Updates

Anyparktos → iristella
Τσκτσκτσκ...Αυτή η απειρία με τα spoiler tags...Δεν ξέρουν τι θα πει η λέξη αναρωτιέμαι ρε γμτ...Το πιο γερό spoiler που έφαγα ever...Θύμισε μου κάποια στιγμή να στο στείλω με pm γιατί τώρα όπου να ναι θα κοιμηθω κι αν το βαλω στο profile θα κανει spoil και για αλλους...
Ωπ...Λάθος...Κατα λάθος το κανα ποστ στο δικό σου profile...Δεν πειράζει you get it...

iristella → Anyparktos
εγω μολις εφαγα τρελο spoiler για το αυριανο manga naruto. Ειχα καταφερει και ειχα δει μονο τις φωτος και πηγαν και εβαλαν ολη την υποθεση χωρις spoiler tag. Ωσπου να καταλαβω τι διαβαζα ειχαν τελειωσει ολα (σνιφ!!!)

Anyparktos
Κλασσικά αγαπητή μου...Ξεκίνησα να βλέπω ένα ep azumanga daioh στις δυο και μιση και το "ξεχείλωσα" μέχρι τώρα με το forum...Αχχχχ,η γοητεία του καψίματος!

Zoro → Orion19
Oτι μου γραψες στο profile comment:το αναποδο!!!:awww:
(btw απο One Piece ειναι οι κοπελιες..πρεπει να το δεις και αυτο καποτε..αν και δεν ξερω αν θα τανε του στυλ σου)

Orion19 → Zoro
Ωραία φωτογραφία στο profile σου!!!! Τι ωραία παραλίιιιαααααα!!!!!:hahaha:
Αν φεύγανε και αυτές απο τη μέση να τη δούμε :hahaha:

Orion19 → Liberty19
Δε λέει να μην έχεις μηνύματα απο επισκέπτες...
Ήρθα λοιπόν να σου δώσω το πρώτο σου μηνυματάκι :hero:

iristella → Neuro
Η αληθεια ειναι οτι της Nel της εχω μεγαλη αδυναμια. Κοινα χαρακτηριστικα δεν νομιζω οτι εχουμε και πολλα. Στο ναζι ισως, αν και η δικη μου αρθρωση των λεξεων ειναι μια χαρα και στο οτι οταν τσαντιζομαστε αλλαζουμε εντελως.XD

Neuro → animefreak07
Στα [B]win XP[/B] αλλάζεις πολύ εύκολα την γλώσσα απλός πατώντας το [B]alt+shift[/B] αν έχεις τα vista ψάξε να βρεις εκεί που είναι η ώρα πρέπει να γραφή [B]en[/B] κάνε κλικ πανό του και θα σου βγάλει επιλογές για την γλώσσα...α και κάλος ήρθες!!

iristella → Neuro
Εγω δεν ειμαι κακια! Την αληθεια λεω XD....Δυνατο παιδι ειναι. Εξυπνο δεν ειναι.