Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → Neuro

:hahaha:ΕΕΕ βασικα εννοουσα οτι αλλαζω εντελως τα φωτα στον αντιπαλο (εχω ενα μικρο temper issue):hahaha: δοξα τω θεω ουτε πρασινο μαλλι εχω (τωρα βεβαια που θα αρχισω κολυμβητηριο δεν ξερω τι θα γινει με τις ανταυγειες) ουτε καμια περιεργη μασκα με κερατα
Μάι 23 2008 10:27
Φωτογραφία

Neuro → iristella

Όντος είναι μια από τις καλύτερες χαρακτήρες ιδικά με το Ishigoooo :P είναι όλα τα λεφτά...παντός αν γίνεσαι σαν την Nel όταν τσαντίζετε:orly::nbleed::hehehe:
Μάι 23 2008 10:17
Φωτογραφία

Whitelighter → Ash_Pokemaster

psp: pithanon se ligo css me yata
Μάι 23 2008 10:13
Φωτογραφία

Evil Grin → Animesuki

τι κάνεις ,αγάπη μου ?
Μάι 23 2008 10:09
Φωτογραφία
Φωτογραφία

Matsu → Sponis

Κλειδωσες τη μαυρη τρυπα ε????ΕΥΓΕ!!!!Ποτε θα με κανετε Admin να πατησω το μαγικο κουμπακι?
Μάι 23 2008 09:25
Φωτογραφία

Erisadesu → odin

ax mou aresei polu otan to paizeis skliros.. paw na xeskisw ton johnaroc gia tin ilithiotita pou petakse.
Μάι 23 2008 08:56
Φωτογραφία

red pyramid → Tamaki

Αποκοιμήθηκα *shyness*
Μάι 23 2008 07:46
Φωτογραφία

Anyparktos → iristella

Καληνύχταα!!!Ή oyasuminasai για να μαθαίνεις ;)
Μάι 23 2008 03:26
Φωτογραφία

iristella → Anyparktos

οκ!!! καληνυχτα ευχομαι! παω κι εγω γιατι οι μαυροι κυκλοι δεν μου πανε καθολου:)
Μάι 23 2008 03:21
Φωτογραφία

Anyparktos → iristella

Τσκτσκτσκ...Αυτή η απειρία με τα spoiler tags...Δεν ξέρουν τι θα πει η λέξη αναρωτιέμαι ρε γμτ...Το πιο γερό spoiler που έφαγα ever...Θύμισε μου κάποια στιγμή να στο στείλω με pm γιατί τώρα όπου να ναι θα κοιμηθω κι αν το βαλω στο profile θα κανει spoil και για αλλους... Ωπ...Λάθος...Κατα λάθος το κανα ποστ στο δικό σου profile...Δεν πειράζει you get it...
Μάι 23 2008 03:18
Φωτογραφία

iristella → Anyparktos

εγω μολις εφαγα τρελο spoiler για το αυριανο manga naruto. Ειχα καταφερει και ειχα δει μονο τις φωτος και πηγαν και εβαλαν ολη την υποθεση χωρις spoiler tag. Ωσπου να καταλαβω τι διαβαζα ειχαν τελειωσει ολα (σνιφ!!!)
Μάι 23 2008 03:13
Φωτογραφία

Anyparktos

Κλασσικά αγαπητή μου...Ξεκίνησα να βλέπω ένα ep azumanga daioh στις δυο και μιση και το "ξεχείλωσα" μέχρι τώρα με το forum...Αχχχχ,η γοητεία του καψίματος!
Μάι 23 2008 02:55
Φωτογραφία

iristella → Anyparktos

χε χε ακομη μεσα?
Μάι 23 2008 02:51
Φωτογραφία

Zoro → Orion19

Oτι μου γραψες στο profile comment:το αναποδο!!!:awww: (btw απο One Piece ειναι οι κοπελιες..πρεπει να το δεις και αυτο καποτε..αν και δεν ξερω αν θα τανε του στυλ σου)
Μάι 23 2008 00:52