Community Status Updates

Zoro → iristella
Hey,thanx για το accept!
Νarutard βλεπω ε??OnePiecetard here!!
Ξεκινα One Piece οποτε μπορεις,δεν θα χασεις!(κι εγω αντιστοιχα πρεπει καποτε να ξεκινησω Naruto!!)..ειναι ενας απο τους 2 ανταγωνιστες του Naruto(το αλλο ειν το Bleach)..
Καλα να περνας,animaniac...

Melkor
Greetings to everybody who visits this page. On behalf of my second self and me, we wish you a pleasant anomaly!!!Feel free to contact us anytime, and we promise that a discount on the total sum is in order.
(μηπως εινα ιλιγο υπερβολικο το κειμενακι? ακουω προτασεις)

Fingolfin → Dante80
Γειά σου Γιωργάρα!
Ένα έχω να σου πω...πότε θα τα ξαναπιούμε ορέ;!!!

Zoro → lordofblues
Uuuuuuuu,δεν σε ειχα κοψει κι εσενα για perv:awww:
Να μου πεις στο ιδιο καζανι ειμαστε ολοι(!)

lordofblues → Zoro
Ναι ιδια ειναι.
Απλα με αρεσε το anime λογω το σκηνων sex αν καταλαβαινεις τι εννοω...
ειναι πιο ωραιες να ειναι live.

Zoro → lordofblues
Βασικα,γιατι να τα αφησω τα κεφαλαια του manga πιο πριν?ειναι 100% ιδια με του ανιμε??
Και επισης αν διαβασω μονο το manga και καθολου το ανιμε χανω τπτ??

lordofblues → Zoro
Οταν το ξεκινησεις με το καλο να ξερεις το παρακατω
Δες το anime και υστερα διαβαζεις το manga απο το Vol 8 chapter 90

Zoro → lordofblues
Μου το χει πει ο Heli το Gantz,αρα οποτε μπορεσω ενδιαφερομαι γι αυτο σαν manga να διαβασω και για το αλλο με τον ψυχοαστυνομικο που μου δωσες...αλλα manga δεν μ'ενδιαφερουν γενικως...

lordofblues → Zoro
thanks Zoro εγω μολις τελειωσα το Gantz που το εχει και το anime.gr στο download section.
Μιλαμε καλη η σειρα αλλα η ιστορια μετα στο manga ειναι απιστευτη.
Sex, splatter και anti-heroes μεχρι κοκκαλο.

Zoro → lordofblues
Ελα lord,αν αποφασισεις ποτε να διαβασεις το Berserk,βρηκα καλυτερο site,μιας και στο προηγουμενο περιπου στην μεση ειχε κατι ελλειψεις στην μεταφραση,δεν ηταν απο καλο group,ενω σ'αυτο ειναι ολα απο τους Band of the Hawk και Evil Genius,που ειναι οι καλυτεροι..
Οποτε το χρειαστεις,[URL="http://www.animea.net/forums/198768-post6.html"]ΕΔΩ[/URL](ειναι μεσω megaupload),αν το θες...
Εγω σημερα τελειωνω το manga..κορυφαιο,επικο,piece of art θα το χαρακτηριζα..θα μ'αφησει στ'αγκαθια οταν το φτασω στο τελευταιο chapter,το ξερω...και θελει πολυ για να τελειωσει η ιστορια ακομα,σαν το One Piece,παρ οτι συνεχιζεταια απο το 1989(του χρονου κλεινει 20 χρονια!)...

Neuro → Jiraiya
Έλα Ero-senin μην ανησυχείς απλός συζητάμε με την κοπέλα...δεν της έχω κανί τίποτα (ακόμα δηλαδή:hehehe:)