Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Tamaki → red pyramid
το να μου γκρινιάξεις δε θα μου αλλάξει γνώμη..
το πολύ πολύ επειδή θα είμαι και κουρασμένη να σου σφυρίξω κανα δυο φωνήεντα που λένε,
i won't change my mind.

Tamaki → kagemaru igano
[COLOR=#a1063c]Γεια! Είναι που λες το cardcaptor sakura περίπου όπως το περιέγραψε ο kith. Ένα μικρό κορίτσι η Sakura,καταλάθος ελευθερώνει κάποιες κάρτες, αυτές έχουν δυνάμεις και σχεδόν φυσική υπόσταση.. και ενώ κάποιες είναι καλές,κάποιες άλλες δεν είναι και τόσο.. οπότε πρέπει με τις αιχμαλωτίσει στη συνέχεια, για να μην κάνουν τον κόσμο άνω κάτω.
Είναι λίγο παλιό..έχει ωραίο σχέδιο και είναι και πολύ γλυκό.
Αυτά.. α! και εγώ το προτείνω ανεπιφύλακτα :blingeye2:.[/COLOR]

iristella → Jiraiya
Σωστοοοος.Το Naruto ειναι δικη του κατηγορια απο μονο του.
EDIT από Jiraiya:Έσβησα ένα spoiler.

Dr.ApE → Phantom Duck
καλημέρα!! μπορείς να μου πείς που μπορώ να δω για περίληψη για τα anime στο forum μας???

BarbasSs → Melkor
καλο ειναι το κειμενο......GOLUM GOLUM....sorry bad couph.....
4 εεεε μην ξεχαστεις...
θα ερθει και ο Me Loves Neliel....

red pyramid → Tamaki
Δεν φταίω εγώ, ο ''ξέρεις ποιος κράταγε το pc για τόση ώρα που δεν άντεξα.....αδικία αδικία αδικία

Jiraiya → iristella
Μια διόρθωση.Το One Piece δεν είναι ανταγωνιστής του Naruto γιατί απλά το Naruto είναι εκτός συναγωνισμού:tensai:

zolitas → red pyramid
edw eimai mwre, alla se ninja mode :P Simera eplina ola mou ta potiria k ta misa mou piata. Mia bdomada aplita. 40 lepta. poli kali fasi. Twra katalava giati diamartiretai i mana mou :D ante nixta ^^

iristella → Zoro
Toν κακομοιρη τον L.... τον εφαγε μπαμπεσικα ο Light.... Θα τις δω και τις ταινιες αν και με το τελος του anime εμεινα πληρως ικανοποιημενη (εννοειται εχω κανει ηδη μια δισελιδη λιστα με αυτα που πρεπει να δω) Παει θα το καψω το pc.... Aααααχ

Zoro → iristella
Το Death Note αποτελει το σημειο συμφωνιας ολου του anime.gr!!!Δεν εχω βρει ατομο που να μην το χει δει/αρεσει...
Αν και εμενα μ'αρεσε μεχρι το 25,απο κει και μετα χαλασε πολυ..προτιμω το τελος των ταινιων,που ηταν με τον L και οχι τον Near...αν δεν τις εχεις δει,στις προτεινω,μιας και ειναι μονο 2...ειδικα αν δεν σ'αρεσε το τελος του ανιμε,πιθανον να σ'αρεσει αυτο...

Zoro → iristella
Φυσικα,δεν ειναι τπτ το παραξενα η συμπαθεια προς τους κακους μιας σειρας...δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια..εγω βασικα προτιμω badass/antiheroes..
Αρα παραμενεις Narutard:thumbup:

iristella → Zoro
Παρακαλω! Και εγω ηθελα να σου κανω invite αλλα ολο ξεχνιομουν.Το one piece το προσπαθω να το ξεκινησω. Εχω κολλησει με rurouni kenshin τωρα και προσπαθω να το τελειωσω (ειναι και αρκετουτσικα) αλλα εννοειται ειναι προτεραιοτητα... ερωτηση: πιανομαι ως narutard ακομη και αν συμπαθω πιο πολλους κακους απο καλους?