Community Status Updates

BarbasSs → Zoro
θα δουμε τι θα γινει πρεπει να βρεθει χρονος για να συνεδριασω με τον Chief και τον Lieutenant.....
τωρα που ειμαι στα 666 ποστς κανενας δεν σταματαει την σατανικη παρανεια μου ΧΕΧΕΧΕ
One Piece ειχα δει μεχρι το 180 και περιμενα το πακετο που ηρθε χθες και ειδα 10 επισοδεια.....

Zoro → GkLoc
Ωραιο ava,γιατι One Piece>Dragon Ball!!
Αλλα εννοειται οτι και το Dragon Ball Z ειναι true classic και απο τα καλυτερα προωθημενα ανιμε(οχι ποκεμον,yugioh!!)...απλα το One Piece(αν και οχι σε ολα τα σημεια*αθανατοι*!!)ειναι πιο καλοφτιαγμενο...
Αντε να μας φτασεις!!!

Whitelighter → Erisadesu
Ρε, ανέφερες ότι θα έβαζες γυμνή σου φωτό στο Profile σου για να αυξηθούν τα visits, πού είναι και την ψάχνω τόση ώρα;

neeTHREE → KageHitsu
@@ με'χεις :|
Τωρα που θα αλαξω isp,το ping θα μειωθει απο 160 στα 60, και δεν θα lagaro θα σου πω εγω :|

Zoro → Tea-chan
Welcome aboard the Group!!
Σου αφησα και μυνημα εκει αν θες να το δεις:riiight:

Anyparktos → Hellraider
Τhat's my 3rd seat!!Ωραίος ρε!!Ναι αλλά έχεις καεί τόσο πολύ που να το έκανες rip σε mp3??:hahaha: btw δεν ξέρω γιατί περηφανεύομαι που είμαι τόοοοοσο καμμένος...

psofia → Namida
Δεν το έκανες στη Νέα Σμύρνη το meeting... Τώρα ούτε που ξέρω που πέφτουν τα Εξάρχεια και βαριέμαι να τρέχω κιόλας! :P

Anyparktos → BarbasSs
Μαλάκα δεν έχουμε black hole να το βροντοφωνάξεις!!!ΕΧΩ 666 POSTS!!!!!!
Πολύ evol μας τη βγήκες κουμπάρε...

Zoro → BarbasSs
Θα το σκεφτω...(βασικα κανετε και τπτ το δεσμευτικο??συναντησεις,ειδικα thread,κατι που να χει σχεση με το Κ.Ε.Η.Κ. κλπ??)
Γιατι κανονικες συναντησεις εννοειται οτι δεν μπορω να ειμαι παρων...και για κατι αλλα εδω στο site δεν εχω παντα χρονο,πλησιαζει εξεταστικη....
Btw,One Piece πως παει??Που εισαι??

BarbasSs → Anyparktos
hey you see i have 666 posts in this forum....
who DEATH METAL is THAT!!!!!!!!!!!!!
σκευτομαι να μην ξανακανω ποστ θα το αφησω εκει για παντα....
ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ-LLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLL