Community Status Updates

kith → Erisadesu
:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:
παο να μπο εσοκλιστος καπου

kith → Melkor
βασικα sorry κιολας αλλα φεναιτε λες και υπονοεις οτι εχο 50 account και τα κανω αdd etc μονο για να τα κανω add

Melkor → kith
ναι βρε παλικαρι μου, δεν ειπα οτι τα κανεις μονο για να τα κανεις. ηρεμησε, δεν σε κατηγορησα, συζητηση κανουμε. απλα σου ειπα, μου φαινεται περιεργο, γτ νομισα οτι αυτα τα μελη δεν ειναι ενεργα, αλλΑ τελικα φαινεται οτι μπηκαν εστω και μια φορα για να σε κανουν accept

kith → Erisadesu
με κανις και νιο8ο μαλακας με αυτα που λες... δεν το εκανα επιτιδες

Erisadesu → kith
nai alla giati na to kaneis as poume?
anyway h malakia einai oti exeis pio pola page visits.
tsantistika paw na valw gimni mou foto na anevoun ta visits mou.

kith → Melkor
βασικα κιτα δεν ειναι οτι κανω και Friend Request απλα να περναει ι ωρα 8α ι8ελα να κατσο να σιζιταω με ολους για το οτιδιποτε εγω τους κανω και οπιος μου λει κατι του απανταω μαρεσι ι σιζητισι γενικως

Melkor → kith
ναι ρε c, απλα θεωρουσα οτι εχουν κανει ενα account εδω κα ιμετα το ξεχασαν το forum. τεσπα, δεν ειπα οτι εχω προβλημα με αυτο, απλα μου εκανε εντυπωση

kith → Melkor
εεε ναι το 8εμα ειναι να πατισουν Accept Οχι και να ειναι ενεργοι κιολας

kith → Erisadesu
ειμαι καπιος που κανι Friend Add .... συγνομι εαν σε πιραξε το Friend Request

Melkor → neo^
μαστορα, θελω τη φωτο που εχεις για avatar. αλλα δεν την βρηκα πουθενα. παιζει να μπορεις να την ανεβασεις τουλαχιστον στο bleach group?
η αν μπορεις να μου πεις που μπορω να τη βρω? thanks mate

Hellraider → BarbasSs
Το καλο ειναι οτι τελειωνω με τα torrents.Τα μονα που μου μενουνε ειναι το shakugan no shana η 1η σεζον και το his and her circumstances.To 1o ειναι 40% και το αλλο 1%.Το θεμα ειναι οτι κατεβαζω και αλλα πολλα που θελω να δω:wis:.Ασε που βλεπω να μην αρχιζει κιολας:nosey: Παντως ευτυχως εχω βρει οσα αλλα μου λειπουν απο direct:bath:Thnx για την προθυμια αλλα τελειωνω:congrats:

Melkor → kith
πωπω ρε φιλαρακι, νταξ ειπαμε αλλα οχι κα ιετσι. 177 ατομα?
η πλακα ειναι οτι βλεπω ατομα στη friend list σου που τα εχω δει οτι υπαρχουν σαν μελη μονο στο members list, και δεν εχω δει ουτε ενα ποστ τους ( τωρα τελευταια )