Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zabimaru → kabamaru-1986

happy birthday
May 31 2008 22:27
Photo

GkLoc → Zoro

Εμεινα Στον Zoro!(Μαλλον Μεχρι Το Τελος Της ημερας Θα Το Αλαξω) Εχει Τοσα Ωραια Το Site,Δεν Ξερω Πιο Να Πρωτοβαλω! I'm Helpless!!!
May 31 2008 22:19
Photo

Zoro → GkLoc

Καλα ρε τι γινετε,πανω που σε κομπλιμενταρω για το καινουριο ava βαζεις κι αλλο?? Φοβερoς κι ο Zoro!!!! (αντε να δουμε ποιον θα βαλεις τωρα:hihi2:) [πλακα σου κανω btw!!]
May 31 2008 22:08
Photo

Zoro → GkLoc

Nice, πολυ ωραιο κι αυτο το ava!!! Vegitard!!!
May 31 2008 22:01
Photo

Zoro → Erisadesu

Check my visits too:bleh: (just joking,μην φαω καμια ξαφνικη...που μαλλον θα την φαω και παλι!!)
May 31 2008 22:00
Photo

GkLoc → Zoro

Arigato Zoro,Ειδα κατι Ωραια,Αλλα Θα Τα Χρησιμοποιησω Αργοτερα! Παντως Πολυ Ωραιο Το Photobucket! Don't Worry,Its Not Easy For An Addicted,To Stop His Addiction!!! And That's Watching One Piece!!! Αν Και Θα Αλλαξω Ava,Θα Βαλω Βετζετα Παλι!(Ασχετο)
May 31 2008 21:56
Photo

Zoro → GkLoc

Thanx,χαιρομαι που σ'αρεσε!!(οχι γιατι εχω ακουσει και κακα λογια!) Ειναι fan made,δεν ειναι κανονικο απο τον mangaka δλδ... Το βρηκα σε καποιο forum μου φαινετε με fan art του One Piece,(νομιζω το captainluffy.com,στο fan art section του forum) ή στο photobucket.com...καπου εκει ψαχνω γιατι μ'αρεσει να βαζω σπανιες εικονες..αν θες ψαξε κι εσυ εκει..εγω βρηκα πολλες μοναδικες,και αρκετες τις εχω κρατησει για καβατζα οταν αλλαξω ava... Αυτα,την κανω κι εγω....τα λεμε!! (Watch Moar One Piece!!)
May 31 2008 21:24
Photo

GkLoc → Zoro

Ρε Συ Zoro,Το Δικο Σου Avatar Απο Site Το Πηρες Η Το Ειχε Στα Ετοιμα! Διοτι Ειναι Πολυ Cool!!
May 31 2008 21:20
Photo

Zoro → BarbasSs

Μπα την κανω κι εγω!! (αλλα παιζει να ξαναμπω το βραδυ...ή μαλλον πρωι να το πω καλυτερα!!σ'αυτο εχεις δικιο!!)
May 31 2008 21:04
Photo

Zoro → BarbasSs

Καλα και το Naruto δεν μπαινει καν στην λιστα σου δλδ?? One Piece powa:head: PS:απαντα και στο trivia λιγο για να βαλω εικονα...
May 31 2008 21:00
Photo

BarbasSs → Zoro

skypiea ρε εκει που πλακονωνται ο Enel με τον Luffy την κανω τωρα παω καμια βολτουλα τα λεμε πιο μετα η αυριο...αν και 3 η ωρα να μπω ειμαι σιγουρος οτι θα εισαι μεσα χεχε
May 31 2008 20:56
Photo

Zoro → BarbasSs

2η θεση??? WoW δεν σε ειχα κοψει για τοσο fan!!Οτι τ'αξιζει,τ'αξιζει παντως!! (κι οτι απορια εχεις περνα απο το thread!) τωρα που εισαι δλδ,arabasta,skypiea??δεν θυμαμαι απο αριθμο επεισοδιων.. Τρεχω να δω και πoιο εβαλες στην 1η!!
May 31 2008 20:53
Photo

pershs

ok μου ακούγεται αρκετα λογικα :D so nice to meet ya mate and wellcome
May 31 2008 20:53
Photo

BarbasSs → Zoro

βλεπω παρα πολλα ρε τελευταια βλεπω πολυ ecchi... για τα shounen που λες βλεπω One Piece φυσικα και Naruto το bleach το εχω παρατησει στο 25ο επισοδειο δεν με εκανε ποτε εσθηση να το δω θα δουμε ισως το παρω αποφαση και το δω μετα την εξεταστικη οσο για One Piece αν ειδες το Top10 μου εχει την δευτερη θεση... οσο και να διαφωνει ο Me Loves Neliel ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει(αυτος με πριζει με το Bleach....)
May 31 2008 20:49
Photo

Zoro → BarbasSs

Btw βλεπεις και τα αλλα 2 shounen(naruto,bleach)?? Ειτε ναι ειτε οχι,εντυπωσεις απο Οne Piece??καλες?? (μιλα ελευθερα,κι ας ειμαι μανιακος fan δεχομαι παντα ολες τις αποψεις:'D)
May 31 2008 20:39