Community Status Updates

Melkor → neo^
μαστορα, θελω τη φωτο που εχεις για avatar. αλλα δεν την βρηκα πουθενα. παιζει να μπορεις να την ανεβασεις τουλαχιστον στο bleach group?
η αν μπορεις να μου πεις που μπορω να τη βρω? thanks mate

Hellraider → BarbasSs
Το καλο ειναι οτι τελειωνω με τα torrents.Τα μονα που μου μενουνε ειναι το shakugan no shana η 1η σεζον και το his and her circumstances.To 1o ειναι 40% και το αλλο 1%.Το θεμα ειναι οτι κατεβαζω και αλλα πολλα που θελω να δω:wis:.Ασε που βλεπω να μην αρχιζει κιολας:nosey: Παντως ευτυχως εχω βρει οσα αλλα μου λειπουν απο direct:bath:Thnx για την προθυμια αλλα τελειωνω:congrats:

Melkor → kith
πωπω ρε φιλαρακι, νταξ ειπαμε αλλα οχι κα ιετσι. 177 ατομα?
η πλακα ειναι οτι βλεπω ατομα στη friend list σου που τα εχω δει οτι υπαρχουν σαν μελη μονο στο members list, και δεν εχω δει ουτε ενα ποστ τους ( τωρα τελευταια )

BarbasSs → Hellraider
τι κατεβαζεις ???πες μηπως μπορω να βοηθησω
οσο για το Sig βαλε και συ αμα θελεις ζητα οδηγιες απο τον Chief and Founder Me loves Neliel

Mixed Blessing → gexion
[B][I][COLOR=darkslateblue]Ντα3ει ρε συ...ξερεις..δεν παρεξηγω ;)[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#483d8b]Βαριεμαι τη ζωη μου!!Δεν θελω να διαβασω με τπτ αλγεβρα[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#483d8b]I'm gonna diiieeeeee 'cause of boredommm!![/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#483d8b]Jesus Christ save us!Throw to us a rope of salvation!(eides th metafrash sta agglika pws thn katexw?!-__-'')[/COLOR][/I][/B]

Hellraider → BarbasSs
Here vice captain downloading for my damn chain but if it keeps like that it wont even start.:emptyonexg1:
Που πας με 1mb/s κακομοιρη...
Μηπως να αλλαξω και εγω την sig?:hmmm:

Sunabouzu → Zoro
:nod2:Zoro-kun, προσκυνω!:nod2:
χτες του αλλαξες τα πρεκια, του Death Note
οι Mods τα παιξαν
παντα ετσι:hahaha::hahaha::hahaha:

Melkor → BarbasSs
μολις σηκωθηκα βασικα :D
ε και εγω απο τοτε επαιζα dota και περυσι ειδικα επαιζα πολυ, αλλα απο τοτε που εβαλα ιντερνετ σπιτι το παρατησα . βαριεμαι. παντως φυγανε πολλααααα λεφτα στα web