Community Status Updates

Zoro → MaSaKa
Ελα στο [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/4669-amane-misa-%F4%E7%ED-%E1%E3%E1%F0%DC%EC%E5-%DE-%F4%E7%ED-%EC%E9%F3%EF%FD%EC%E5.html"]thread[/URL] μου αν θες να συνεχισεις την συζητηση!!:)

usagi 19 → Zoro
μηπώς ήρθε η ώρα για ένα δεύτερο γύρο στο thread του death note??
η misa ήρθε στο προσκήνιο...!!
αυτό είναι προ(σ)κληση....=Ρ

iristella → Zoro
ε μα..... λογικο δεν ειναι να εκνευριζομαι? Για μενα η συγκεκριμενη χαλαγε ολη την ιστορια....Καλυτερα θα ηταν να ηταν Yaoi κατασταση που λεει ο λογος παρα να βλεπω τον Light διπλα της...Δλδ τον λυπομουν τον κακομοιρη που επρεπε να την ανεχεται

Zoro → Sunabouzu
Ετσι,να υποστηριζουν την Misa τα αγορια!!!
(τους εγραψα τα ιδια στα προφιλ τους γιατι εκει λιγο θελει να τα ακουσουμε απο mod..αν και λειπουν ολοι μου φαινετε!!)

Zoro → iristella
Οπα!!Βρεθηκε η λυση του προβληματος!!
Σ'εκνευριζει οτι η γυναικα ηταν η χαζη στο ανιμε και οι αντρες οι πανεξυπνοι!!
Αν θες να δεις ανιμε με πανεξυπνες γυναικες και πανιβλακες αντρες δες το Cat's Eye,ειναι ακριβως ετσι!!

iristella → Zoro
Γενικα με εκνευριζει το γεγονος οτι κανενας απο τους πρωταγωνιστικους εξυπνους χαρακτηρες δεν ηταν κοπελα....Δλδ αλλον ρολο απο αυτον του χαζου θυματος δεν υπαρχει για της γυναικες σε αυτο το anime???Θα ηταν ωραια φαση αν πχ ο Near ηταν γυναικα......

Zoro → iristella
Α σ'αυτο εχεις δικιο,προτιμουσα να δω μια πιο καθαρη αναμετρηση Light-L...και στις ταινιες παλι αναμειχτηκε κι αυτη,απλα ο L ηταν πιο προετοιμασμενος αυτη τη φορα...
Παρ ολα αυτα σαν χαρακτηρα την συμπαθησα πολυ που ταν απλη και καμια σχεση με τα μυαλα του L και του Light...εφερνε διαφορά στο κλιμα(οταν την πρωτοειδα ειχα τρομαξει με τους σκελετους και τις κουκλες,ελεγα:"πως θα την νικησει ο light τωρα??") τελικα ομως εξελιχθηκε σε πολυ συμπαθητικο ατομο..(κατα την γνωμη μου)
Επισης στις ταινιες στο τελος ο Light νομιζε οτι αυτη τον προδωσε και οταν της το ειπε αυτη του φωναξε οτι "παρ οτι αυτο θα επρεπε να ειχε κανει με τον τροπο που φερονταν σ'αυτην και γενικως,συνεχιζε να τον αγαπαει και δεν θα το εκανε ποτε"
Κατα τ'αλλα δεν νομιζω να θελει αλλη εξηγηση...ειναι εμφανες οτι συμφωνουμε πως διαφωνουμε:drink:
Οταν δεις τις ταινιες let me know αποψεις!!

Zoro → usagi 19
Συνεχιζω εδω την συζητηση,εκει θα μας τα κραξουν!!:hehe:
Ναι μεν ηταν συμφωνη,αλλα δολοφονος δεν ηταν!!
Και τα ατομα που σκωτοσε στην αρχη ηταν για να συναντησει τον Light..
Δολοφονιες απο μονη της δεν νομιζω να εκανε ποτε...(ο Light εφταιγε παλι δλδ!!)

iristella → Zoro
εφοσον ουτε η ιδια εκτιμα την ζωη της εγω της φταιω??? Γενικα αν θυμασαι ηταν εξαιτιας της ανικανοτητας της να εξαφανισει στοιχεια που επεσαν οι υποψιες επανω στον Light.Και ναι πιστευω οτι αν δεν ηταν η κοκκορομυαλη θα ειχαμε μια καλυτερη αναμετρηση L Light χωρις την αναμειξητης Rem. Eφοσον ηταν αναγκαιο να πεθανει ο L θα προτιμουσα να πεθαινε απευθειας απο τα χερια του Light η οπως λες οτι τελειωσαν οι ταινιες

Zoro → GkLoc
Οπα,ξερεις ηδη τον Franky??!!(να τι σου κανουν τα spoiler!!)
Nαι θα τον συναντησουν αρκετα πιο κει...πολυ ωραιος χαρακτηρας και στο ανιμε θεωρω οτι εχει απο τις καλυτερες φωνες...
Το μονο που την σπαει ειναι το Flash Back του,αν και οχι ολο,απλα δεν μπορω να σου εξηγησω γιατι ειναι spoiler...
btw,ο franky ετυχε και ηταν ξεβρακωτος,δεν ειναι παντα ετσι...αν και περπαταει παντα με μαγιο και χωρις παντελονι/παπουτσια!!
Αντε cya!!

Zoro → iristella
Ξανανοιγω εδω την συζητηση :hehe:
Θες να την δεις να πεθανει επειδη εδωσε το lifespan της 2 φορες??
Αυτο εγω το βλεπω σαν καλο,αλλα ο καθενας εχει τα δικα του point of view...
Μετα,το IQ της δεν ηταν χαμηλο(ουτε και τεραστιο,αλλα καμια σχεση με το πως εμοιαζε)...απλα ηταν τυφλωμενη απο ερωτα...σκεψου οτι οταν ηταν να βρει τροπο να συναντησει τον Light τα σκεφτηκε ολα πολυ καλα,με το ημερολογιο,τοπο συναντησης,να μην αφησει στοιχεια κλπ
Τελος,ο Light ναι μεν πιαστηκε εξαιτιας της αλλα ο L δεν σκωτοθηκε εξαιτιας της(τι φταιει αυτη που η Rem της ειχε αδυναμια?)...ομως σκεψου και ποσο πολυ του χρησιμεψε η ικανοτητα της με τα ματια....και επισης το να παει να ξεθαψει το DN οταν τους αφησαν ελευθερους...
(να δω τι θα ακουσω τωρα:hiding_something::hehehe:)

GkLoc → Zoro
Ο Ξεβρακωτος Franky Δεν Ειναι???
Ειδα Στο Youtube Το Επεισοδιο Με Την Robin,Που Του Κανει GRAB!!!
Αουτς!!!
Τζαματος Τυπος Φαινεται!

Zoro → GkLoc
Το χω παθει κι εγω αλλα πιστεψε με καλυτερο ειναι απο το να μην εχεις να βαλεις κανενα(γιατι το χω παθει κι αυτο)!!
Ψαξ το προσεκτικα και διαλεξε το καλυτερο...
Btw υποθετω οτι δεν ξερεις τον χαρακτηρα απο το ava μου ε??
Κι αυτος απο One Piece,θα τον μαθεις αργοτερα...