Community Status Updates

BarbasSs → Zoro
skypiea ρε εκει που πλακονωνται ο Enel με τον Luffy
την κανω τωρα παω καμια βολτουλα τα λεμε πιο μετα η αυριο...αν και 3 η ωρα να μπω ειμαι σιγουρος οτι θα εισαι μεσα χεχε

Zoro → BarbasSs
2η θεση???
WoW δεν σε ειχα κοψει για τοσο fan!!Οτι τ'αξιζει,τ'αξιζει παντως!!
(κι οτι απορια εχεις περνα απο το thread!)
τωρα που εισαι δλδ,arabasta,skypiea??δεν θυμαμαι απο αριθμο επεισοδιων..
Τρεχω να δω και πoιο εβαλες στην 1η!!

BarbasSs → Zoro
βλεπω παρα πολλα ρε τελευταια βλεπω πολυ ecchi...
για τα shounen που λες βλεπω One Piece φυσικα και Naruto το bleach το εχω παρατησει στο 25ο επισοδειο δεν με εκανε ποτε εσθηση να το δω θα δουμε ισως το παρω αποφαση και το δω μετα την εξεταστικη οσο για One Piece αν ειδες το Top10 μου εχει την δευτερη θεση...
οσο και να διαφωνει ο Me Loves Neliel ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει(αυτος με πριζει με το Bleach....)

Zoro → BarbasSs
Btw βλεπεις και τα αλλα 2 shounen(naruto,bleach)??
Ειτε ναι ειτε οχι,εντυπωσεις απο Οne Piece??καλες??
(μιλα ελευθερα,κι ας ειμαι μανιακος fan δεχομαι παντα ολες τις αποψεις:'D)

BarbasSs → Zoro
θα δουμε τι θα γινει πρεπει να βρεθει χρονος για να συνεδριασω με τον Chief και τον Lieutenant.....
τωρα που ειμαι στα 666 ποστς κανενας δεν σταματαει την σατανικη παρανεια μου ΧΕΧΕΧΕ
One Piece ειχα δει μεχρι το 180 και περιμενα το πακετο που ηρθε χθες και ειδα 10 επισοδεια.....

Zoro → GkLoc
Ωραιο ava,γιατι One Piece>Dragon Ball!!
Αλλα εννοειται οτι και το Dragon Ball Z ειναι true classic και απο τα καλυτερα προωθημενα ανιμε(οχι ποκεμον,yugioh!!)...απλα το One Piece(αν και οχι σε ολα τα σημεια*αθανατοι*!!)ειναι πιο καλοφτιαγμενο...
Αντε να μας φτασεις!!!

Whitelighter → Erisadesu
Ρε, ανέφερες ότι θα έβαζες γυμνή σου φωτό στο Profile σου για να αυξηθούν τα visits, πού είναι και την ψάχνω τόση ώρα;

neeTHREE → KageHitsu
@@ με'χεις :|
Τωρα που θα αλαξω isp,το ping θα μειωθει απο 160 στα 60, και δεν θα lagaro θα σου πω εγω :|

Zoro → Tea-chan
Welcome aboard the Group!!
Σου αφησα και μυνημα εκει αν θες να το δεις:riiight:

Anyparktos → Hellraider
Τhat's my 3rd seat!!Ωραίος ρε!!Ναι αλλά έχεις καεί τόσο πολύ που να το έκανες rip σε mp3??:hahaha: btw δεν ξέρω γιατί περηφανεύομαι που είμαι τόοοοοσο καμμένος...