Community Status Updates

Namida → psofia
Ακούς εκεί να μην ξέρεις που πέφτουν τα Εξάρχεια. Αν ξέρεις που είναι το otaku no sekai το μέρος που βρισκόμαστε και γίνονται οι προβολές είναι δυο δρόμους παραπάνω. Πάρε τη Megi και τον Kon_Okami, που ήταν εκεί προχθές και ελάτε.

Zoro → iristella
Ξαναδες στο thread με την Misa το τελευταιο μου post,θα χαρεις!!
Επισης μην ξεχασεις να ψηφισεις!!

Kon_Okami → Cleo the Crow
Okaeri Cleo-chan!!! Gia oti thes i steile mou PM i sto msn. You know!!
Have a nice stay!!!

BarbasSs → odin
sorry που δεν καθησα καθολου να μιλησουμε σημερα(χ8ες)
επρεπε να ανταποκρηθω στο καλεσμα της φυσης....
nice to meet you ακομη και αν δεν ειπαμε και τιποτα.....
δεν πειραζει την επομενη φορα..........

Orion → Zoro
[COLOR="DarkOrchid"]Εγω είμαι απο το movie picture trivia (που σου ελεγα που τα βρισκεις κ τα βαζεις αυτες τις εικονες) [/COLOR]

Zoro → BarbasSs
Obituary Live??Μεταφραση??Καμια συναυλια απο συγκροτημα??(συγχωρησε την ασχετοσυνη μου!!:terror2:)

BarbasSs → Zoro
I'm back............
σε 18 ωρες απο τωρα θα ακουω Obituary live HELL YEAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kenny → LucyBR
- Princeton?
- Yeah...
- Listen, dude, nobody's seen you for two weeks... what's up with that?
:uhh:

Zoro → Orion19
Και κατι αλλο,καλα και θυμασαι που σου ειπα για την friend list οτι μ'εσβησες,τελικα μαλλον με το αλλο profil σε μπερδεψα!!!
(τωρα βλεπω την ολη εικονα!!)
Ρε παραξενα που χει η ζωη,και να μην σας εχω βρει και τις 2 μαζι μεσα!!!

Zoro → Orion
OMG!!!!Τοσο καιρο σας ειχα κοψει για ενα ατομο!!και ειχα παρατηρησει τις συχνες αλλαγες στο profile pic και απλα νομιζα οτι το κανες συχνα...
Εχω μεινει πραγματικα,δεν το περιμενα...
Τελικα εσυ εισαι αυτη απο το "Movie Pictures Trivia" ε??
Καλα και οταν απευθυνομουν σε σενα στο Trivia νομιζα οτι εγραφα στην αλλη κοπελα γιατι ειχαμε γνωριστει λιγο στο "Οταν πηγαιναμε μαζι σχολειο" thread και ενω τελικα εισαστε 2 ατομα...καλα αυτο ειναι τρομερο...οτι πιο παραξενο μου χει συμβει τελευταια!!