Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → kazmir

Το φανταστηκα,μιας και ειχες βαλει την αλλη ιταλικη,το L'abero degli Zoccoli(ή οπως λεγοταν xD) και κιωλας αυτη ειναι και πολυ πιο γνωστη...anyway,καλως σε βρηκαμε κι εσενα,αποτοξινομενε!!
Jun 02 2008 14:42
Photo

BarbasSs → Adventurer

χαζομαρα...ξεχασα να πω... για τις manga-based movies... απο υποβρηχιο κεραυνος μονο αυτα εχω βρει μεταγλωτισμενα με jap dub δεν εχω ψαξει...μπορει να ειναι ριπαρισμενα απο βιντεοκασετα...δεν ξερω
Jun 02 2008 14:35
Photo

himawarinosekai

Παιδάκια μη μου στέλνετε friend invites είτε είστε φίλοι μου είτε όχι γιατί δε θα τις δεχτώ, όπως δε δέχτηκα όσες ήδη μου εστάλησαν :D
Jun 02 2008 14:30
Photo

Adventurer → BarbasSs

Αν μπορω να σε βοηθησω, βεβαιως να το κανω, αλλα... για ποια αλυσιδα μιλας; :'D Επ'ευκαιριας ο Πετρος μου εδωσε τα Υποβρυχια Κεραυνος σου. Ειναι μονο 3 επεισοδια;
Jun 02 2008 14:25
Photo

lordofblues → Zoro

Ζορο εχω μια δουλιτσα θα γυρισω σε κανα 2 ωρο και θα postaro μετα. Μεχρι τοτε ανοιξα ενα καινουριο thread με θεμα ηρωες με μπερτα. Πιστευω θα σε αρεσει.
Jun 02 2008 14:24
Photo

iloveL → usagi 19

i have to say this.. <3 your sig with myv xDDDDD lol (την εχω ξανα δει ομως και σε αλλον!) elfen lied τα σπαει!!!!!!! αυτες ειναι ηρωηδες οχι η Misa xD
Jun 02 2008 14:23
Photo

kith → Zoro

μπα στο διαβατηριο λεει TOM μιας και ειμαι αλοδαπως χαχααχ ισως και να σκεφτο να το αλαξω Rofl no....
Jun 02 2008 14:16
Photo

QueenofHearts → red pyramid

όχι! Κανονικά επρεπε να έχω φύγει αλλά κόλλησα σ'έωα thread και αααααα! C u around!!!
Jun 02 2008 14:15
Photo

iristella → Zoro

Εννοια σου και ετοιμαζω αντεπιθεση...Πραξικοπημα για την ακριβεια XD
Jun 02 2008 14:14
Photo

Zoro → kith

Nice,εχει και ιστορια αυτο το ονομα δλδ...ισως ηρθε η ωρα να αλλαξεις ονομα και στην ταυτοτητα σου!!(ή σε λενε κι εκει ετσι??:lol:)
Photo

Erisadesu → neeTHREE

xronia polla!!!!!
Photo

Zoro → iristella

Μην ψαχνεις λογικη στους αντρες!! (αν και εμεις το ιδιο λεμε για τις γυναικες!!) Δλδ να υποθεσω οτι θα σε δω κι αλλο στην συζητηση?? μαλλον ναι γιατι,μην ξεχναμε 21>13:lol::hihi2: (σε πειραζω!)
Jun 02 2008 14:13
Photo

Zoro → lordofblues

Θελουμε εικονα στο trivia!!!:head: C'mon Jef Costello!!!(κανε νεο post να το δουνε ολοι!!)
Jun 02 2008 14:10
Photo

iristella → Zoro

Aφου η πλειοψηφια ειστε αγορια δεν περιμενα και κατι διαφορετικο. Η μαλλον για να ακριβολογω περιμενα οτι θα υπηρχαν και λιγο περισσοτεροι λογικοι ανθρωποι αλλα μπαααα.....XD Και ναι οσο γι αυτο που ειπες για να σταματησει η συζητηση.... Δεν πιστευω οτι ενοχλει κανεναν (τουλ περα απο τους mods που θα πρεπει να διαβαζουν κατεβατα) οποτε γιατι να μην συνεχιστει τουλ οσο υπαρχουν επιχειρηματα......
Jun 02 2008 14:09
Photo

kith → Zoro

βασικα προερχεται απο το keith οπου ειναι ονομα 2 αγαπιμενον χαρακτηρον 1:psychik force game PSX 2:prodigy ειναι μεσα στο group εγω το αλαξα σε kith για να υπαρχη μια διαφορα
Jun 02 2008 14:08