Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Gaia

Το χω το χω:wooi2: (εμ μα δεν μπαινει και κανενας φαν παροτι ειμαστε πλειοψηφια!!εχουν μαζευτει αγελη οι haters και κανουν κυρηγμα....)
Jun 02 2008 16:31
Photo

Gaia → Zoro

Zoro, και ξανα κανεις θραυση στα threads....:hahaha::hahaha:
Jun 02 2008 16:26
Photo

GkLoc → Vegita Sempai

Nice To Meet U!Vegita Sempai!!!
Jun 02 2008 16:22
Photo

Zoro → usagi 19

Οχι,σοβαρα μιλωντας δεν ηταν μελετημενο,απλα εκεινη την στιγμη ετσι μου ρθε και το βαλα,δεν φανταζομουν οτι θα δημιουργουσε τοσα προβληματα(μαλλον θα συμβουλευτο εσενα την αλλη φορα!!:hihi2:) Και επισης εξηγησα οτι δεν εχει σχεση αν ηταν σημαντικη για την πλοκη ή οχι... Τελος,αν την μισεις δεν εξυπακουεται οτι δεν την θες και στην σειρα??(κι εγω οταν μισω καποιον χαρακτηρα και δεν ειναι σημαντικος για την πλοκη ευχομαι να μην ηταν μεσα πολλες φορες).. Αν δημιουργει τοσο πολυ προβλημα,ισως πω σε mod να το αλλαξει(αν και δεν ξερω αν γινεται πια)....
Jun 02 2008 16:12
Photo

usagi 19 → iloveL

ουφ τι γλίτωσα!
Jun 02 2008 15:58
Photo

iloveL → usagi 19

oh don't worry στο jmusic ηταν οχι εδω :D :D <3 sig
Jun 02 2008 15:47
Photo

Whitelighter → Ptomahawk

:respect: @ avatar.
Jun 02 2008 15:41
Photo

gexion → Zauk-Lain-

[B]yo κι από δω φιλάρα : D[/B] [B]congs gia ta posts;)[/B]
Jun 02 2008 15:33
Photo

BarbasSs → Adventurer

βασικα τις ταινιες θελω και απο τις σειρες.... κανα honey and clover,BOKU TO KANOJO XXXκαι DETECTIVE ACADEMY Q
Jun 02 2008 15:32
Photo

usagi 19 → Zoro

Δε μου λες κυρ Zoro (τώραπου σε βρήκα μόνο σου θα νιώσεις την οργή μου:hahaha:) γιατί έβαλες αυτό το οχί καλυτερα να μην ήταν στη σειρα...είναι πολυ βαρύ και παραπλανεί εχω να πω! κανονικά θα ήταν πιο ωραιο να είναι Ναι τη βρηκα συμπαθητική και ενδιαφέρουσα Οχι τη βρήκα σπαστκή και χαζοβίολα τοτε θα γινόταν σωστος ανταγωνισμος γιατι παρατίθενται παρόμοια πράγματα.... και αυτο το δε με απασχολει τι ηταν ??αμα δεν τον απασχολεί τον άλλο δε ψηφίζει! εχουμε χάσει ψηφους με αυτό:nanana: γιατί δε με απασχολέι συμώνει είναι αδιαφορη... Νομιζω οτι η ψηφοφορία σου ήταν καλα μελετημενη!:orly: είσαι αδίστακτος τελικά....:hahaha:
Jun 02 2008 15:19
Photo

BarbasSs → Adventurer

ΑΚΥΡΟ................ χεχ ok οτι θελεις ok 8α σου κανω μια μικρη λιστα για αυτα που θελω
Jun 02 2008 15:18
Photo

usagi 19 → iristella

εγώ έστειλα ήδη ένα μήνυμα προσλησης στη ψηφοφορία σε κάποιον που έξέφρασε την ανττιπάθεια του στο thread του death note ελπίζω να ενεργήσει!!! χαχα
Jun 02 2008 15:14
Photo

usagi 19 → iloveL

α ευχαριστώ!!:hihi2: ωχ ελπίζω να μην τη δεί και με κυνηγάει οτι τον αντιγράφω!! είναι πολύ οξύθυμοι εδω μέσα μερικοί...:emptyonexg1: ναι έλα μου ντε!και 1000 φορές πιο όμορφη!
Jun 02 2008 15:12
Photo

Manbearpig → Anyparktos

Ρε Χρίστο,πότε θα πάμε για καμιά μπύρα?
Jun 02 2008 14:59
Photo

Adventurer → BarbasSs

Α, για τα live-action λες. Ναι ρε βεβαια, δες απο το thread στα Σχολια-Προτασεις τι θελεις και στειλε μου ΠΜ να στα φερω (οοοοοταν ξαναβρεθουμε :P ). Ετσι κι αλλιως ειδα οτι γραφτηκες στην αλυσιδα του L με τα λογοτεχνικα, οποτε εχω σκοπο να σε χωσω (βλεπε Χωσε Αρμαντο) να μου δωσεις μια σειρα απο εκει μεσα που θελω :kakaka: Για το Υ.Κ. οκ, ρωτουσα μηπως τυχον ειχε ξεχασει ο Πετρος να μου δωσει καποια. Σημασια ομως εχει η ποιοτητα, οχι η ποσοτητα :)
Jun 02 2008 14:55