Community Status Updates

iristella → Zoro
ouf!!! το εβγαλα...Και φυσικα δεν υπηρχε περιπτωση να μην σου δωσω credit....Ευχαριστω για την βοηθεια και ελπιζω να διασκεδασεις και με αυτο το poll...

Ptomahawk → Melkor
Το βαρέθηκα το παλιό και ψάχνοντας στις pics που έχω βρήκα μία που δεν ήθελε resize :P

gexion → Matsu
[B]hey,αφού πέρασες που πέρασες απο τη gallery και μου έδωσες και tips..it was a must to add you :)[/B]

Zoro → iristella
Παλι καλα που εχω εσενα να ελαφρυνεις το κλιμα!!!:hihi2:(γιατι βραζω λιγο,εβαλα αυγο πανω απο το μετωπο και φτιαχτηκε!!:ill2:)
Να σου στειλω pm με το πως φτιαχεις πολλ??

Bushido → Namida
FFS...
δεν πειραζει .,..οταν παω στον Ηλια θα στο πω
να ερθεις κ να το φερεις μαζι σου....(εκτος αν το Ηλιας εχει το ps2 sto shop k to exei ekei to SF3)

Glastenen → Erisadesu
εμένα μου είπε ότι έφαγε ένα μόνο τρίγωνο......................................................................................δε θα τα πάμε καλά..........................................................................................

iristella → Zoro
τι παραπονιεσαι που συζητανε για σενα αντι για την Misa στο thread???Εχεις μεγαλη ζητηση και γινεται συζητηση γυρω απο τ ονομα σου.....XDDDD
Εdit: Στειλε

Namida → Bushido
Τελικά δεν γίνεται να παίξεις Alpha 3 Max online, πρέπει να είσαι στο ίδιο χώρο με τον άλλο