Community Status Updates

Zoro → kith
WoW,και αν δεν σε πειραζει δλδ,πως σου ρθε να χρησιμοποιησεις αυτο το ονομα??

Zoro → iristella
Oυστ που θα μου κανετε και πραξικοπημα κατα της Misa Misa!!
Σε λιγο θα ανοιξετε και φεμινιστηκο κινημα:Κατω η Misa,ο γυναικειος λαος δεν την θελει!!
Btw,πανω που νομιζα οτι το thread εχει ξεχαστει βλεπω συνεχιζεται κανονικα η συζητηση(μου φαινετε ανοιξαμε το κουτι της Πανδωρας με το θεμα,τετοια ανταποκριση δεν την περιμενα!)...ομως δεν θα γραψω τπτ,ειπα τι ηθελα να πω,μην με παρει κι εμενα η μπαλα!!
(ασε που η Teachan τα ειπε ολα στο σχεσινο post,ειναι γουστα δεν χρειαζεται να το συζηταμε τοσο εντονα,ασχετα απο τις πλακες...εκει εμπολεμη ζωνη εγινε!!Α,μιας και τα λεμε,παω και λιγο κοντρα σε οσα ειπα τωρα και λεω:
21>13 συνεχιζεται η νικη του κομματος μας!!:bleh:)

Erisadesu → Glastenen
afou pige kai tsakise miso kilo trigona panoramatos ..
vasika meta apo to kapsimo stin 8alassa kaltuera na xerese pou girise zontanos..

Erisadesu → odin
barbass eisai poulimenos pou de3n ekatses mazi mas :)
odin mou elpizw na perases kala.

Glastenen → Erisadesu
ρε έρι, σου είπα να προσέχεις τον Οντιν να μην παχύνει...4 κιλά παραπάνω τον δεχτήκαμε...!!! τι βάζετε στα σουβλάκια οι βόρειοι? βασιλικό πολτό?

kith → Zoro
κανις λα8ως το χρησιμοποιο αφτο το nick εδω και πολλα χρονια πριν δηλαδι γινη αφτο...επισης το ειχα ζιτηση να το κανι στο παρτυ γενε8λιων εκει που 8ελω να καταλιξω ειναι οτι δεν ειναι τυχαιο

Zoro → Bushido
Thanx aniki εισαι ο 2ος που μου το λεει!!
Αυτη τη φορα στραφικα προς Berserk αντι για One Piece...:)

Zoro → kith
Α,δεν το χα δει!!
Παντως καλη φαση να βαλεις ενα ονομα εδω επειδη σου χε τυχει παλια απο καποιο περιστατικο!!

red pyramid → QueenofHearts
Heeeeyyyyy, που είσαι βασίλισσα? Μας έχεις λείψει πολύ, το ξέρεις? Είσαι μσν τώρα?

Zoro → Erisadesu
Ουφ παλι καλα,ειχα προετοιμαστει για κατι χειροτερο!
Αντε συντομα και σε 2754 posts κι εγω!!

BarbasSs → Zabimaru
πρεπει να φυγω σερρες εχουμε και σπουδες βλεπεις....
καλα να περασεις θελω να μαθω εντυπωσεις...