Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → iristella

Posts Per Day: 19,24:oo::oo::hahaha: Τωρα το δα!!Κι εγω που νομιζα οτι με το μιζερο 12,72 μου ημουν απο τους χειροτερους του site!! Πριν λιγο καιρο ολοκληρο κυρηγμα μου κανανε οτι εχω μεγαλο post rate,μαλλον δεν γνωρισαν εσενα ακομα:wooi2:(τοτε δεν ησουν γραμμενη) Επισης,οντως μεσα σε εναν μηνα εφτασες 75%!!omg εγω εκανα 2-2,5 μου φαινετε για να φτασω 75%...εισαι σοβαρη αντιπαλος,δεν μπορω να πω!! Οχι οτι ειναι κακο,μαλιστα καλο ειναι να εχεις καποιον ομοιο σου.... Keep Posting!(οσο δεν κανουμε σπαμ/offtopic μια χαρα ειμαστε,αφου μας αρεσει!!)
Jun 03 2008 05:59
Photo

Ptomahawk → SirJim

χρονια πολλά
Jun 03 2008 01:04
Photo

phm → iristella

Ε ουσιαστικά το ανέβασα, απλά κάποιος πρέπει να πατήσει το link στο αντίστοιχο post μου :P
Jun 03 2008 00:29
Photo

iristella → phm

Aν ειναι ανεβασε το δικο σου γιατι το δικο μου δυστυχως δεν φαινεται πολυ καλα:)
Jun 03 2008 00:22
Photo

Liberty19 → QueenofHearts

Βασιλισσα μου? Κι εσυ εδω? MARS!!!! Η συνεταιρος σου απο το bishie club...hehehe
Jun 03 2008 00:13
Photo

usagi 19 → Zoro

:wis: :hihi2:εγώ δεν υπονόησα τίποτις!αλλά όπως λέιε και η λαική ρήση όποιος έχει τη μύγα...:hahaha: πλακα κάμω... ok είναι προκληση και γι αυτό θα πράσω μια βόλτα...:orly:
Jun 02 2008 23:35
Photo

Zoro → usagi 19

Οι πρωτες 2 σειρες γιατι μου φανηκαν με υπονοουμενο??:hmmm::himitsu::wis: In any case...check the thread...drop by a comment if you feel like doing so...byez:)
Jun 02 2008 23:31
Photo

usagi 19 → Zoro

ναι μετα απο 3 ωρες!καλλιο αργα παρα ποτε!δε περνάω ολη μου τη ζωη πάνω απο το pc να μαχομαι εναντιον της misa στο forum:stubborn: έχουμε και δουλειες εδω πέρα! ok θα το κοιτάηω ακολυγεται ενδιαφέρον....:orly:
Jun 02 2008 23:26
Photo

GkLoc → Zoro

I Will Keep My Signature FOREVER AND EVER AND EVER!!!
Jun 02 2008 23:23
Photo

Zoro → usagi 19

(μετα απο 3 ωρες απανταει σε τελειωμενο θεμα,γκουχου γκουχου!!) Ναι,βασικα οταν εφτιαξα το poll δεν ειχα προετοιμαστει ουτε για τα misa που θα γραφανε(βλεπεις το αστειο στην προταση:hihi2:??)...τι "οχι" τι "οχι,να μην ειναι στην σειρα"..δεν φανταζομουν οτι θα δημιουργουσε τοσες αποριες..οπως και το οτι δεν παιζει ρολο η σημασια της για την πλοκη...(την αλλη φορα θα ζητησω advice!) Anyway,η iristella ανοιξε αλλο θεμα με την Lucy,αν δεν το δες...check it out! Αυτα,be well,spend your time wisely!!:thumbup:
Jun 02 2008 23:22
Photo

usagi 19 → Zoro

Ελα βρε δε πειράζει! Πάντως μια συμβουλή την επόμενη φορά θα ήταν καλή!:hahaha: παντως δημιουργήσαμε θύελλα δε μπορεις ναπεις είχε ζουμί το θεμά! βεβαια το αποτέλεσμα δεν μ εξεπληξε σε ένα αδροκρατούμενο forum...αχχ πονάει η ήττα...:nanana: ολα αυτα σε φιλικό επίπεδο και για πλακα ε μη νομιζεις πως σε κατηγορω:ureshii:
Jun 02 2008 23:13
Photo

donald13 → Neuro

Respect for your signature!
Jun 02 2008 23:03
Photo

iristella → Melkor

ναι αλλα ειχε τον Owen και την Μπελουτσι οποτε την ειδα μεχρι τελος αδιαμαρτυρητα....
Jun 02 2008 22:48
Photo

Melkor → iristella

rofl, ναι φανταζομαι τι σκεφτηκες. πολυ αισχος η ταινια.
Jun 02 2008 22:46
Photo

iristella → Melkor

Το ειδες και εσυ ε???XDDD Και το ειχα δει την ιδια μερα με το 171 οποτε καταλαβαινεις τι συνειρμοι μου ηρθαν κατευθειαν XDDDDD
Jun 02 2008 22:44