Community Status Updates

BarbasSs → Adventurer
ΑΚΥΡΟ................
χεχ ok οτι θελεις
ok 8α σου κανω μια μικρη λιστα για αυτα που θελω

usagi 19 → iristella
εγώ έστειλα ήδη ένα μήνυμα προσλησης στη ψηφοφορία σε κάποιον που έξέφρασε την ανττιπάθεια του στο thread του death note ελπίζω να ενεργήσει!!! χαχα

usagi 19 → iloveL
α ευχαριστώ!!:hihi2:
ωχ ελπίζω να μην τη δεί και με κυνηγάει οτι τον αντιγράφω!! είναι πολύ οξύθυμοι εδω μέσα μερικοί...:emptyonexg1:
ναι έλα μου ντε!και 1000 φορές πιο όμορφη!

Adventurer → BarbasSs
Α, για τα live-action λες. Ναι ρε βεβαια, δες απο το thread στα Σχολια-Προτασεις τι θελεις και στειλε μου ΠΜ να στα φερω (οοοοοταν ξαναβρεθουμε :P ). Ετσι κι αλλιως ειδα οτι γραφτηκες στην αλυσιδα του L με τα λογοτεχνικα, οποτε εχω σκοπο να σε χωσω (βλεπε Χωσε Αρμαντο) να μου δωσεις μια σειρα απο εκει μεσα που θελω :kakaka:
Για το Υ.Κ. οκ, ρωτουσα μηπως τυχον ειχε ξεχασει ο Πετρος να μου δωσει καποια. Σημασια ομως εχει η ποιοτητα, οχι η ποσοτητα :)

Zoro → kazmir
Το φανταστηκα,μιας και ειχες βαλει την αλλη ιταλικη,το L'abero degli Zoccoli(ή οπως λεγοταν xD) και κιωλας αυτη ειναι και πολυ πιο γνωστη...anyway,καλως σε βρηκαμε κι εσενα,αποτοξινομενε!!

BarbasSs → Adventurer
χαζομαρα...ξεχασα να πω...
για τις manga-based movies...
απο υποβρηχιο κεραυνος μονο αυτα εχω βρει μεταγλωτισμενα με jap dub δεν εχω ψαξει...μπορει να ειναι ριπαρισμενα απο βιντεοκασετα...δεν ξερω

himawarinosekai
Παιδάκια μη μου στέλνετε friend invites είτε είστε φίλοι μου είτε όχι γιατί δε θα τις δεχτώ, όπως δε δέχτηκα όσες ήδη μου εστάλησαν :D

Adventurer → BarbasSs
Αν μπορω να σε βοηθησω, βεβαιως να το κανω, αλλα... για ποια αλυσιδα μιλας; :'D
Επ'ευκαιριας ο Πετρος μου εδωσε τα Υποβρυχια Κεραυνος σου. Ειναι μονο 3 επεισοδια;

lordofblues → Zoro
Ζορο εχω μια δουλιτσα θα γυρισω σε κανα 2 ωρο και θα postaro μετα.
Μεχρι τοτε ανοιξα ενα καινουριο thread με θεμα ηρωες με μπερτα. Πιστευω θα σε αρεσει.

iloveL → usagi 19
i have to say this..
<3 your sig with myv
xDDDDD lol
(την εχω ξανα δει ομως και σε αλλον!)
elfen lied τα σπαει!!!!!!! αυτες ειναι ηρωηδες οχι η Misa xD

kith → Zoro
μπα στο διαβατηριο λεει TOM μιας και ειμαι αλοδαπως χαχααχ ισως και να σκεφτο να το αλαξω Rofl no....

QueenofHearts → red pyramid
όχι! Κανονικά επρεπε να έχω φύγει αλλά κόλλησα σ'έωα thread και αααααα! C u around!!!

iristella → Zoro
Εννοια σου και ετοιμαζω αντεπιθεση...Πραξικοπημα για την ακριβεια XD

Zoro → kith
Nice,εχει και ιστορια αυτο το ονομα δλδ...ισως ηρθε η ωρα να αλλαξεις ονομα και στην ταυτοτητα σου!!(ή σε λενε κι εκει ετσι??:lol:)