Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zauk-Lain- → Pindrops

Flore erxome salonica stis 3 augoustou!:wooi2:
Jun 06 2008 19:39
Photo

Radagast

Εννοείται πως είναι κανονική ταινία. Ο Mamoru Oshii έχει κάνει αρκετές live-action ταινίες δε το ήξερες? Χαρακτηριστικά να σου πω πως το αριστούργημά του στις κανονικές ταινίες είναι το Avalon. Ελπίζω να το έχεις δει.
Jun 06 2008 19:22
Photo

Jiraiya → Anyparktos

C στο δεύτερο εξάμηνο,Pascal στο πρώτο.
Jun 06 2008 18:58
Photo

GkLoc → Zoro

χα,χα Δικιο Εχεις!!!!(Μονο Που Βγηκαν Και Αλλοι Τοσοι Zoro) Στο Δευτερο Shanks!!!(Δεν Το Περιμενα) Ελα Ρε Chopper!!!
Jun 06 2008 18:29
Photo

Zoro → GkLoc

Καλα ε οχι μονο βγηκαμε και οι 2 Zoro,αλλα το avatar σου εχει και την ιδια εικονα με αυτην του τεστ,lol ωραια ταιριαξε!!
Jun 06 2008 18:19
Photo

Zoro → MaSaKa

τοτε:despair::deadga6::rip: :hahaha:
Jun 06 2008 18:10
Photo

MaSaKa → Zoro

υποθετικα μιλαω παντα, δεν ενοουσα οτι ειναι offtopic^^
Jun 06 2008 18:01
Photo

Zoro → MaSaKa

Γιατι να μου τα σβησουν??(καλα μερικα ναι,βγαινω offtopic,αλλα ουτε στα μισα απ οσα κανω!!) Και βασικα δεν ειμαι και ο μονος... Αλλα αν εννοεις υποθετικα μιλωντας να μου τα σβησουν...ναι,θα αυτοκτονουσα!!
Jun 06 2008 17:58
Photo

Zoro → iristella

Μπα μην ανυσηχεις,εμενα δεν με πειραξε,τετοια αστεια τα πιανω κανονικα και γελαω(ασε που σε ξερω αρκετα καλα πια!!)..εσυ ειναι θεμα μην προσβληθεις απο τα αστεια μου,μην ανυσηχεις για το αναποδο!! Επισης,να προσεχεις τι γραφεις,γιατι αν ειναι να μετανιωσεις και θες να το αλλαξεις...βλεπω τα παντα....γιατι εχω shinigami eyes!!!
Jun 06 2008 17:55
Photo

iristella → Zoro

καλα βρε παιδι....Εχεις βαλει καποιου ειδους κοριο στο Death note thread....Αφου το αλλαξα αμεσως το σχολιο για να μην σε πειραξω(ενιωσα τυψεις)...ποτε προλαβες και το ειδες????Και ειχα δει ποιοι ηταν μεσα και δεν ησουν....Τωρα το ξαναβαλα για να μην αναρωτιουνται και οι αλλοι τι εχει παιχτει.......Αλλα εγω ημουν καλο κοριτσι. Ειδες οτι ειπα να μην σε πειραξω.τωρα αν εσυ το θες το πειραγμα δεν φταιω......
Jun 06 2008 17:47
Photo

MaSaKa → Zoro

καλα zoro.... θελω να σου διαγραψει οποιοσδηποτε admin η mod τα "μικρα" post σου να δουμε τι θα κανεις :hahaha: Εγω θα αυτοκτονουσα στη θεση σου
Jun 06 2008 17:47
Photo

Zoro → Harlock_24

Δηλαδη τα διαβασες ολα??:OMG3: Συγχαρητηρια και σε σενα αν αντεξες!!
Jun 06 2008 17:34
Photo

Harlock_24 → Zoro

Σου λέω έπαθα πλάκα. Διάβαζα και διάβαζα... πολύ δυνατός.Αν και εμένα τέτοιου μεγέθους συζητήσεις μου βγαίνουν μόνο άμα πάω για κανένα καφέ η για καμιά ρετσίνα.Πάντως συγχαρητήρια.
Jun 06 2008 17:31
Photo

neo^

Τπτ.
Jun 06 2008 17:28
Photo

Anyparktos → Thoririn

Δύσκολα για καφέ σήμερα bro γιατί φεύγω βιβλιοθήκη για διάβασμα.Κωλοεξεταστική!!!Τεσπά τα λέμε ρε...
Jun 06 2008 17:24