Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anyparktos → Jiraiya

Mπρρρρ!!!!Stay away from ηλεκτρονική αδερφέ αν δεν το'χεις σε προγραμματσιμούς και τρανζιστόρια γιατί δεν θα την παλέψεις...Η ενέργεια είναι αυτό που λέμε παραδοσιακή ηλεκτρολογία ρε και μετράει..Αλλά εγώ γουσταρα και τηλεπ γιατί έχει πεδία και μαθηματικά αλλά για ενέργεια με κόβω...Καλά ρε,εσείς Αθήνα έχετε ακόμα paschal??Ο,τι να'ναι,εμείς με c ξεκινάμε 2ο εξάμηνο!
Jun 06 2008 17:21
Photo

Zoro → lordofblues

Αν θες κανε τα 2 test που ανοιξα στο Τhread [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/4732-one-piece-character-you.html"]"Which One Piece Character Are You?"[/URL] να δω τι θα βγεις!!
Jun 06 2008 17:21
Photo

Zoro → Hellraider

Ναι,ωραια χωρα ειναι,εχει και + και κατα με την Ελλαδα... Επισης δειχνουν και αρκετα ανιμε στην τηλεοραση(οταν ημουν μικρος ετσι εμαθα το Doraemon και το Lupin III και μερικα αλλα παλια...τωρα πια δυστυχως δειχνουν κυριως παιδικα...οπως yugioh κλπ...ευτυχως σωθηκαν το Naruto και το Dragon Ball Z...το φθινοπορο ξαναξεκιναει One Piece,μετα απο 2 χρονια διακοπης!αλλα θα ναι με κομμενες σκηνες απ οσο καταλαβα...no more 4kids plz!!(βασικα οι ιταλοι το φτιαξανε,δεν ειναι το ιδιο με τους 4kids αλλα και παλι...) Motogp ξερω πολλους fans εδω,υπαρχει και κανονικο προγραμμα τα βραδια,αλλα δεν ειμαι fan...
Jun 06 2008 17:19
Photo

Hellraider → Zoro

Μακαρι να εβγαινα και εγω chopper :emptyonexg1:(btw ειναι το 2ος αγαπημενος μου μετα τον franky) Δεν μου φτανει οτι βγηκα vivi ειχε και κατι ωραια σχολια απο κατω:terror2: Ασχετο αλλα πηγε ο αδερφος μου ιταλια να παρακολουθησει το motogp( ο καμμενος) και ξετρελαθηκε με την χωρα:congrats:
Jun 06 2008 17:14
Photo

Zoro → Harlock_24

Χαιρομαι που σ'αρεσε η διατριβη μας!:thumbup: Γενικως παντα ειμαι ανοιχτος σε μια καλη συζητηση και παντα στηριζω τις αποψεις μου! (τα Monster Post μου πιστευω το αποδεικνυουν:hihi2:)
Jun 06 2008 17:12
Photo

Melkor → neo^

ναι μαστορα σε ευχαριστω πολυ
Jun 06 2008 17:12
Photo

gexion → Erisadesu

[B]hey!thanx για τα καλά σ λόγια :P[/B]
Jun 06 2008 17:04
Photo

Zoro → Radagast

Ελεοοοςςςςς!!! Τον σκεφτηκα και τον Mamoru Oshii και ειδα το Talking Head στο imdb,αλλα δεν το εβαλα γιατι νομιζα ηταν ανιμε...τελικα ειχε και σκηνες με κανονικους ηθοποιους δλδ?? Ειμαι GTP!!Επισημως....
Jun 06 2008 17:01
Photo

iristella → Zoro

Γελιο φαινεται να εχει XDDDDD
Jun 06 2008 16:45
Photo

Zauk-Lain- → psofia

10k30 me 4k30(mesimeri) 5me9 (Vrady)[Alla simera paretithika giati htan Pita Vareth...Se ithelan Robot pano kato to tilefono]
Jun 06 2008 16:43
Photo

Zoro → iristella

Κι εγω για Nami σε εκοψα,δες 2 ποστ πιο κατω!!!! OMG πρωτη φορα συμφωνουμε τοσο πολυ!!! Η Nami,οχι,καθε αλλο παρα χαζη(Μisa Misa style) ειναι,ειναι κλεφτρα και πολλες φορες κανει πονηριες(σαν κι εσενα!) και ειναι πολυ(παρα πολυ!!) κολλημενη με το χρημα,αλλα κατα τ'αλλα ειναι καλος χαρακτηρας και δεν προδιδει τους φιλους της,μου φαινετε σου παει γαντι... Εχει και πολυ θλιβερη ιστορια,αν της δεις θα κλαψεις σιγουρα!!(τα 2 μονα κοριτσια του πληρωματος εχουν πιο σκληρο παρελθον κι απ ολα τα αγορια μαζι!!Female Power!!) Θα σου εβαζα το παρελθον,αλλα ειναι κριμα να στο σποιλεραρω(κι ας μην σε πειραζουν τα spoilers,καλυτερα να το δεις σετακι με την σειρα!!) Αρα ειπα να σου βαλω ενα βιντεακι με τα αστεια της σειρας(μερικα καλα)... Η Nami ειναι αυτη με τα πορτοκαλι μαλλια(εχει και πλακα ωρες ωρες οταν θυμωνει...την δειχνει ακριβως στην αρχη του video)...και ο Zoro αυτος με τα πρασινα μαλλια,με τα σπαθια,που ολο κοιμαται...ενω αυτος με το ψαθινο καπελο ειναι ο Luffy,o καπετανιος και πιο βλακας απο ολους!! Επισης ο ξανθος ειναι ο Sanji που ολο ερωτευεται και προστατευει τις γυναικες και μαλωνει με τον Zoro..τελος ο Usopp ειναι αυτος με την μεγαλη μυτη,που λεει ψεματα! Εχει πολλα αστεια και ισως μερικα δεν θα τα καταλαβεις,αλλα αν δεις ακριβως τα πρωτα 4.30 mins θα καταλαβεις πως ειναι το κλιμα του Οne Piece(το αστειο,μετα εχει και σοβαρες στιγμες!!)Μαλιστα σου προτεινω να μην δεις παραπανω απο 4.30 γιατι τα αλλα ειναι πολυ προχωρημενα αστεια...Εχει μερικα spoilers το video αλλα τπτ το σημαντικο για μια σαν κι εσενα!! [URL="http://www.youtube.com/watch?v=tg9ZDPsh7I8"]ΕΔΩ[/URL] δες...(πες εντυπωσεις....)
Jun 06 2008 16:40
Photo

iristella → Zoro

και εγω για kakashi σε εκοβα XD να και καπου που συμφωνουμε...μου βγηκε η Nami...τι ειναι αυτη???Λεει τπτ?Mην μου πεις οτι ειναι καμια χαζη misa style?θα το ποσταρω οταν δω το anime. Εφοσον δεν το εχω δει ειναι κουφο να ποσταρω το αποτελεσμα (ασχετο το αν εκανα το τεστ)
Jun 06 2008 16:15
Photo

Zoro → iristella

Το αποτελεσμα το κανεις κανονικα με post σαν τους αλλους,δεν ειναι αναγκη να μου το στειλεις!!! Οταν μετα αρχισεις την σειρα στο μελλον και ξερεις λιγο υποθεση,αν ειναι ξανακαν το,αλλα ας δουμε τι θα βγεις τωρα...το βρισκεις [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/4732-one-piece-character-you.html#post187577"]εδω[/URL]!! Απο Naruto πιστευω ο Kakashi θα μ'αρεσει(ηδη τωρα μάρεσει!!):Blissfull:
Jun 06 2008 16:12
Photo

iristella → Zoro

Λεω να το κανω τωρα το τεστακι που δεν ξερω τπτ απο υποθεση και θα σου στειλω το αποτελεσμα να μου πεις αποψη....Οντως να το αρχισεις το Naruto.Ηδη ξερω ποιος θα ειναι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας.......
Jun 06 2008 16:08
Photo

Zoro → Hellraider

Γεια σου πριγκηπισσα,ολα καλα??:hehehe: (σε πειραζω μην ανυσηχεις:hihi2:...κι εγω κερατας Chopper βγηκα!!)
Jun 06 2008 16:07