Community Status Updates

RiDeLub → ichigo13
Ναι το κοιταξα λίγο.
Και το TBS channel βάζει anime (τις Κυριακές έχει Code Geass).
Αν ξέραμε Ιαπωνικά θα ήταν πιο γμτ. Τώρα αν δεν είχα ξαναδεί Nausicaa δεν θα είχα ιδέα τι γίνεται....

Zoro → iristella
(οσο για το One Piece μην ανυσηχεις,και τον πιο παραξενο να συμπθεις,δεν εισαι η μονη!![εγω λεω κατι προς Nami σου ταιριαζει!]
Εκανα και thread με τεστ Which One Piece Character Are You??(οπως αυτο του DN)
Περνα μια στο μελλον να δουμε τι θα βγεις(εμενα με εβγλε σωστα αυτη τη φορα-οχι οπως την αλλη-Zoro με εβγαλε,οπως ηθελα!!)
Με Naruto ειδα δεν εχουν φτιαξει,αν θες μπορεις να εισαι η δημιουργος του!!)
Κι εγω πρεπει να ξεκινησω Naruto παντως...

iristella → Zoro
:hahaha::hahaha:Κiristella???:hahaha: Kαλο καλο...... το ειδα το monster post οπως επισης και την monster απαντηση....τωρα για το αν το διαβασα ολοκληρο ειναι αλλο ζητημα....με πονεσαν τα ματια μου στην μεση....Το One piece θα το δω μετα την εξεταστικη.Τωρα δεν προλαβαινω με την καμια....Ετοιμασου λοιπον για monster posts και σε αυτο το Thread....
Σωστα υπεθεσες για την Bunny...και ο Ts. ο Matsuda..... και μια καθηγητρια που ειχε καταλαβει τι καθαρματακι ημουν ο L (και φυσικα την εβγαλα εκτος μαχης με αναλογο πανουργο σχεδιο - οχι που θα την αφηνα)...Για να φανταστεις τι περασε η γυναικα απο εμενα και την Bunny περναμε απο το σχολειο 2 χρονια αργοτερα να δουμε μια ξαδερφη μου και με το που μας βλεπει (ειχε γινει λυκειαρχης) της πεφτουν τα βιβλια απο τα χερια και αναφωνει με τρομο¨: "τι θελετε εσεις εδω παλι???:hahaha:".....

Zoro → iristella
@ichigo:πλακα κανεις??
Καθε μερα της το προτεινω,αλλα δεν υπαρχουν πολλα κοριτσια fan του Οne Piece(και οσες υπαρχουν δεν γραφουν στο thread) και ετσι δεν ειμαι σιγουρος αν θα τις αρεσει...πρεπει να δοκιμασει...(παντως σε μερικα σημεια θα συγκινηθει σιγουρα...κι ας μην της φαινετε!!:hehe:)
Επισης,μην ανυσηχεις για χτες,ημουν απασχολημενος μερικες ωρες vα απανταω στο Thread του Death Note(ειδες το Monster Post μου να υποθεσω??:'D) και δεν το παρατηρησα που δεν απαντησες..
Αλλα και παλι,δικιο εχεις Yagami Light εσυ(Μisa Misa εγω:wooi2:)...a true devil εισαι!!
Ακριβως οπως ο Light κρυβοταν πισω απο το αθωο βλεμμα ενος φοτητακου,ετσι κι εσυ πισω απο αυτο μιας απουσιολογου....αλλα απο πισω...Kiristella passed her judgement!!
(η Bunny ηταν ο Teru να υποθεσω??:hahaha:)

RiDeLub → ichigo13
Δεν χρησιμοποίησα site. Αν θες site, υπάρχει το [URL="http://xorsyst.com/japan/watch-japanese-tv-online/"][U][U]KeyHole TV[/U][/U][/URL]
Η ποιότητα του δεν μου πολυάρεσε.
Εγώ χρησιμοποίησα [URL="http://pages.tvunetworks.com/downloads/player.html#"]TVU Player[/URL]. Το κατεβάζεις, τα εγκαθιστάς και είσαι ετοιμός. Το Fuji TV είναι το κανάλι #67620 στην λίστα του προγράμματος.

LucyBR → a2a
please do!^^
προσωπικα μου αρεσουν πολυ τα reviews σου! :33
keep it up! =w=/

Bushido → Animesuki
den pirazei ^^
kapoia stogmh tha boreseis k 8a ta poume k tote

Jiraiya → Anyparktos
Γι'αυτό που ρώτησες στο group με τους πληροφορικάριους να σου πω την αλήθεια ακόμα δε ξέρω.Πιο πιθανό το κόβω για λογισμικό(βέβαια ούτε pascal δεν έχω περάσει :terror2: αλλά τέσπα) ή τηλεπικοινωνίες.Ενέργεια δε πολυθέλω αν και να πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει τι μαθήματα έχει κτλ και ηλεκτρονική αν δε κάνω λάθος δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια οπότε λέω να την αποφύγω.