Jump to content

Community Status Updates

Photo

Xigbar → ioanna

thx ^^ ok se ekana add na to ksereis!
Jun 10 2008 00:06
Photo

Zoro → iristella

Οχι μονο δεν εχει αποδειξεις,δεν σε υποψιαζεται καθολου{poor fool}...tricked! Εγω να σου βαλω και 4 καλα links τωρα, το [URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/1171-death-note-109.html"]1ο[/URL] ειναι μια πολυ καλη "παραλλαγη" του τελους του DN και την ειχαν βαλει λιγο πριν γραφτεις,δεν ξερω αν την εχεις δει..(το ποστ της Τrail) Το [URL="http://youtube.com/watch?v=J2avdf289OY"]2ο[/URL] ειναι η καλυτερη παρωδια του DN,ελπιζω να την εχεις δει,κραταει μονο 2 λεπτα και κατι... το [URL="http://www.anime.gr/forums/art-gallery/1634-cosplay-%5Eoo%5E-11.html"]3ο[/URL] ειναι ενα cosplay απο την κοπελα που παιζει στο Black Lagoon,μιας και ρωτησες,δεν το χω δει,αλλα απ οσο φανταζομαι η κοπελα ειναι του "στυλ" σου...:hihi2:(δες το ποστ μου οπου το κανα quote) το [URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/1171-death-note-122.html"]4ο[/URL] ειναι και κατι για να σε ριξω λιγο ψυχολογικα,το 1o ποστ σου,edit reason!!:bleh: (I'm still a bit evil!!)
Jun 09 2008 23:59
Photo

iristella → Zoro

Ισα ισα αυτο ειναι το αναμενομενο απο εμενα και μερος της στρατηγικηςμου...Εδω ολοκληρος Light δεν κωλωσε να παει στα κεντρικα της αστυνομιας και να γινει μελος της ομαδας του L που κυνηγαγε τον Kira...Εγω θα κανω πισω (εχω αρχισει και με τρομαζω)??? Ο Ichigo προς το παρον παιρνει παραταση καθοτι δεν εχει απτα στοιχεια στα χερια του....και για να μην πεσουν οι υποψιες επανω μου....
Jun 09 2008 23:45
Photo

Zoro → iristella

Ναι,αλλα αν εισαι το alter ego του Kira και πας στο L fanclub,τα πραγματα περιπλεκονται,μιας και μονο το ενα απ τα 2 μπορεις να εισαι στην τελικη:nanana: {I was supposed to keep your Identity secret??I'm sorry Light-o,Misa Misa stupid mistake!!} Εγω λεω να καθαρισουμε τον ichigo τωρα που ξερει...:terror2: Ή ειναι κι αυτος μερος του διαβολικου σου σχεδιου?? Ο Gaijin πια ειναι απ οσο καταλαβα..the puppet!!:hehehe:{let him think he's Kira,while he's playing with a fake notebook!!:hihi2:}
Jun 09 2008 23:41
Photo

iristella → Melkor

Mιας και απο οτι θυμαμαι ησουν μεγαλος fan του Jiraya πιστευω οτι το παρον νεο θα σε χαροποιησει (η θα σου φανει ως θεια δικη)...Το Pc μου χτυπηθηκε απο ιο που ειναι σε ενα αρχειο με το ονομα Jiraya...Aν ειναι δυνατον!!!Με εκδικειται ο perverted hermit για το θαψιμο που του εκανα.....
Jun 09 2008 23:40
Photo

iristella → Zoro

Ειδες??? ουτε τηλεπαθεια να ειχαμε...Εν τω μεταξυ στο "αν ησουν αnime χαρακτηρας για πες ποιους σου θυμησα - καλα τον δευτερο τον εχω σιγουρο...." δικο σου ποστ ομως δεν ειδα, μονο ενα σχολιο σε ενα παιδι....Και να σου πω βρε αγορι ειπε κανεις οτι επειδη ειμαι το alter ego του Light δεν μπορω να ειμαι L fan? Ουτως η αλλως στο DN δεν υπηρχε ανθρωπος που θαυμαζε τον L περισσοτερο απο τον Light και το αντιστροφο...Και τι πας και αποκαλυπτεις την ταυτοτηα μου απο εδω και απο εκει? Θα σου στειλω τον Ryuk να κατσει πανω απο το κεφαλι σου την ωρα που κοιμασαι και να σου ψιθυριζει "shinigami love apples..."....XDDDDDD
Jun 09 2008 23:36
Photo

Manganix → GkLoc

εύχαριστώ να σαι καλα
Jun 09 2008 23:27
Photo

Zoro → iristella

LoL εγω γραφω για το ποστ σου κι εσυ για το δικο μου??:hahaha: Ναι με περιγελουν ελαφρως:if:,αλλα ολα αυτα μεχρι να γινει η απολυτη αφασια..να φτασεις εσυ!! (τοτε θα θεωρουνται φυσιολογικα αυτα που κανω...XD)
Jun 09 2008 23:26
Photo

Manganix → ichigo13

ευχαριστώ ρε..να σαι καλα
Photo

Manganix

Ευαριχστώ ρε παιδιά να σται καλα
Photo

Zoro → iristella

Χαχαχα οι πρωτες γραμμες απο το post σου θυμιζαν καποια,ενω οι τελευταιες καποιον... All in all θα ησουν πολυ δυναμικος χαρακτηρας(που να προλαβει να στην φερει κανεις πισωπλατα??τον εχεις καθαρισει πολυ πρωτου φτασεις να φοβασαι αυτο!xD) Btw,τσεκαρε τα groups...
Jun 09 2008 23:23
Photo

iristella → Zoro

Zoro παλι σε πειραζουν για το One piece thread????XDDDΤι τραβας κι εσυ......XDDD
Jun 09 2008 23:23
Photo

Melkor → Kyrillos

βασικα εσυ δεν χρειαζετα ινα ξερεις τιποτα. φαντασια να εχεις. και ν βρεθει ενας DM που να εχει καποια ιδεα περι τινος προκειται. αλαλ φιλος να ξερεις οτι ολοι καποτε ξεκινανε απο τη ναρχη. το μονο που χρειαζετει ( ακ ιαυτο αφορα ολους ) ειναι να υπαρχει καλη θεληση. μετα υπαρχουν 3 βασικα βιβλια, τα διαβαζεις, ( τα αγοραζεις αν θελεις ή τα κατεβαζεις σε pdf ) kai to mauaineiw siga siga
Jun 09 2008 23:14
Photo

Zoro → lordofblues

Eτσσ Alex:head:
Jun 09 2008 23:11
Photo

lordofblues → Zoro

Αυτος ο προπονητης για τα μπαζα ειναι. Μολις εβαλε τον Del piero κατι εγινε.
Jun 09 2008 23:08