Community Status Updates

Mixed Blessing → mihalakis21
tipota...den to sprw3ame sta oria mas...ta akra mono htan dunata(xaristeas ki etsi) alla mexri ki auto to suneidhtopoihsan oi Souhdoi kai mas kopsan ton aera ki ekei...polles fores h estia ms emeine adeia k to goal egw n s pw tn alh8eia to perimena..(alla oxi kai duo re gmt>.<)
Tespa..ante na doume twra me thn Rwsia..asta asta

mihalakis21 → Mixed Blessing
με τετοιο συστημα που να τραβηξει η ομαδα. το πολυ πολυ να βαζαμε κανα goal σαν αυτο που μας εβαλε η σουηδια πριν απο λιγο.
μου θυμιζει ιταλια σε mundial 2006 η ελλαδα.οπως πηραμε εμεις το euro με εναν τετοιο τροπο πηραν και εκεινοι το παγκοσμιο.

iristella → Zoro
Χαιρομαι που σου αρεσε η Pic....Βασικα αν και δεν ειμαι yaoi fan στην συγκεκριμενη περιπτωση ναι...προτιμω το ζευγαρακι L X Light....Πιο πολυ ταιριαστοι μου φαινονταν μεταξυ τους...Ακομη και στις κοινες σκηνες η Misa εμοιαζε να κραταει το φαναρι...Εντελως διακοσμητικη....Kαι οσο να ναι παντα υπηρχε μια περιεργη ατμοσφαιρα μεταξυ τους....

Zoro → iristella
Τα σπαει η pic απο πανω!!!!
Misa Misa:lovulovu:
(ποιος θα παρει τον Lighto τελικα?....κι ας ειναι λιγο homo πραξη,πιστευω προτιμας να τον παρει ο L εε??καλυτερα απ αυτη την αναισθητη!!!)

Mixed Blessing → mihalakis21
Hehehe =P
[akuro]Ρε συ τι εγινε?!Απο τι στιγμη που ξεβολευτηκα απο τον καναπε κι ειπα να κατσω λιγο μπροστα απο το PC...δυο goal μας φετσωσαν οι Σουηδοι!Τ_Τ Jeez![/akuro]

Zoro → Orion19
Ναι,πολυ φαση κι ο Sanji,απλως σιγα σιγα γινεται ετσι....στην αρχη ειναι λιγο πιο σοβαρος...:)

Umi no Ossan → crais
Στο περιμενε εμεινα...Περασα ατελειωτες ωρες στο pc για να κατεβασω 200 επισοδεια...