Jump to content

Community Status Updates

Photo

skyrios → AngelinaGalaxy2

thanx gia ti filia! 8a se kano ki ego:D
Jun 10 2008 21:35
Photo

AngelinaGalaxy2 → nasia27

Χαχα η καλύτεροί μου φίλοι είναι από την άλλη μεριά του κόσμου XD λίγα χιλιόμετρα θα με πειράξουν απο το να κάνω φίλους? :3 άλλωστε και η partner μου σε μια από τις ιστορίες που ανεωάζω στο internet ειναι από Θεσαλλονίκη. :3
Jun 10 2008 21:33
Photo

nasia27 → AngelinaGalaxy2

εμενα οπως φαινεται με λενε νασια απο θεσσαλονικη εχουμε μια μικρη αποσταση μεταξυ μας!
Jun 10 2008 21:31
Photo

Οι περισότεροι στο internet με ξέρουν ως Angelina και εγώ το προτιμώ έτσι. Είμαι 16 από Νίκαια, Πειραιά μεριά :3 εσυ?
Jun 10 2008 21:29
Photo

καλα ειμαι μωρε ευχαριστω για το request btw! πως σε λενε ξερεις ηλικια κλπ κλπ?
Jun 10 2008 21:23
Photo

sintar → Albatross

ΣΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ αληθεια μπορεις??SUGEEEE!!!δν το ηξερα!!
Jun 10 2008 21:23
Photo

Tamaki → red pyramid

war maybe? [IMG]http://www.projectbag.com/lovehina/pics/naru/naru11_04.jpg[/IMG]
Jun 10 2008 21:19
Photo

Zoro → Orion19

Damn,τον ξεχασα κι αυτον....κριμα τωρα ειδες spoiler..αλλα ok δεν ειναι τεραστιο,θα το μαθαινες πολυυυυ συντομα,ειναι απο τους πιο ωραιους χαρακτηρες που παει σετακι με τον Ζοro!! (μεσα σ'ολους αυτος σου τυχε:hahaha:ο μοναδικος που δεν εχεις δει νομιζω..) Anw,αν θες τσεκαρε το thread εβαλα μερικες καλες εικονες^^
Jun 10 2008 21:19
Photo

mihalakis21 → Mixed Blessing

μια ερωτηση??? στα δεξια της φοτο της gexion εσυ εισαι???
Jun 10 2008 21:13
Photo

Καλα εσύ? :3
Jun 10 2008 21:01
Photo

AngelinaGalaxy2

[B]Akki:[/B] D: Έχεις δει την φάτσα σου στον καθρεύτη? Σαν αγγουροξυπνημένη είσαι! [IMG]http://fc08.deviantart.com/fs20/f/2007/288/0/b/Akki_by_AngelinaGalaxy2.png[/IMG] [B]Angelina:[/B] Κάνε παιδιά να δεις καλό...
Jun 10 2008 20:57
Photo

γεια σου τι κανεις?
Jun 10 2008 20:57
Photo

Zoro → Radagast

Καταρχας αυτο που εννοει η Eri(και εν το μεταξυ το κανουν κι ολοι οι mod/admin,δεν ξερω γιατι ειναι τοσο κοινο!!) ειναι οτι οταν σου γραφω visitor message και θες να απαντησεις,την απαντηση την βαζεις στο profile μου κανονικα για να την δω...απαντωντας στο δικο σου παλι μπορει να ξεχαστω και να μην την δω...αλλα μην ανυσηχεις εχω συνηθησει πια:P Τωρα για το αλλο,μπα,δεν εχω ξεκινησει ακομη,αλλα η εικονα ειναι δυσκολη(ηθελα να βρω καλυτερη αλλα απο internet και ακομη απο την ιδια την ταινια,αυτη ηταν η καλυτερη που βρηκα δυστυχως...καιρο ηθελα να την βαλω..)... Σε περιπτωση που δεν δω συμμετοχη εχω και μια 2η πιο ευκολη:) Btw κατεβασα το ultimate anime σου να το χω ετοιμο για το καλοκαιρι...κανονικα A-Kraze,καλη ποιοτητα(πρωτη φορα που σειρα μονο 26 επεισοδιων θα μου παρει 2 DVD!!:oo:) και οντως η μουσικη της αρχης τα σπαει κανονικα! Οι χαρακτηρες και τα τοπια μου φανηκαν ετσι κι ετσι(καλοσχεδιασμενα μεν,αλλα οχι εντελως του γουστου μου)αλλα δεν κρινω μια σειρα πριν την δω,το ξερω απο πρωτο χερι....ακομη και το berserk μου φαινοταν παραξενο απο τις 1-2 αρχικες ματιες και οταν το δα κανονικα,κολλησα! Επισης κατεβαζω και το Monster τωρα...και μετα το 12 Kingdoms... Αλλα καλοκαιρι θα τις δω....κατα Αυγουστο(και θα σου πω τοτε!):)
Jun 10 2008 20:45
Photo

sintar → Zoro

ναι ναι δν μπορω να πω...δν εχω κανενα παραπονο!!!με φροντησε πολυ...αφου να φανταστεις πρωτο anime που μου εδωσε(δλδ 2ο που ειδα) ηταν το deathnote!!!
Jun 10 2008 20:39
Photo

Radagast → Zoro

Zoro πως και είσαι στις καλές σου έγινε τπτ; Έγραψες τπτ καλά σε εξετάσεις ξέρω γω; :P
Jun 10 2008 20:36