Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → iristella

Βασικά σπουδάζω στην Κρήτη!Κανονικά είμαι από Αθήνα!Που ακριβώς στην Αθήνα,εγώ είμαι κοντά Αιγάλεω!
Jun 11 2008 01:00
Photo

iristella → ichigo13

Καλα ουτως η αλλως και εγω την κοβω την συζητηση γιατι βλεπω να γινεται ψιλομακαβρια....Ναι απο αθηνα ειμαι.Εσυ οταν λες Ηρακλειο εννοεις κρητη η αθηνα??
Jun 11 2008 00:58
Photo

ichigo13 → iristella

Ωωω..μωρέ για πλάκα το είπα!Αν θέλετε συνεχίστε!Απλώς φοβάμαι μην μας την κάνενας ότι η συζήτηση γίνεται προσωπική!Η photo του L όντως είναι πολλύ γλυκιά αλλά από τις καινούργιες photos αυτή που τα σπάει κυριολεκτικά είναι αυτή με τον L που κρατάει το κρανίο!Imo η καλύτερη photo του group! Αυτά!Αλήθεια @ιριστελλα εσύ από που είσαι?Από Αθήνα?
Jun 11 2008 00:55
Photo

Radagast → vladx

Αν και δεν είμαι fun της πολλής δράσης πάντως, θα σου προτείνω Gungrave/Black Lagoon/Samurai Champloo(άπειρο χαβαλέ) αν δε τα είδες ήδη. Κι ίσως κάνα Cowboy Bebop αν θες κάτι που τα συνδυάζει όλα αλλά έχει και αρκετή δράση. Επίσης καλές επιλογές τα "Sword of the stranger", Aachi&Ssipak, Baccano!, Karas, για πολύ action.
Jun 11 2008 00:50
Photo

iristella → ichigo13

ichi niisan....μας εχει φοβηθει το ματι σου εμενα και τον zoro η μου φαινεται????τεσπα αν θες τσεκαρε και μια αλλη φωτο του L Που εβαλα στο γκρουπ...Ειναι πραγματικα γλυκας σε αυτην
Jun 11 2008 00:50
Photo

Shanks → GkLoc

g.k. ειδα το episode με το sanji supersaiyan ωραιο
Jun 11 2008 00:43
Photo

Zoro → ichigo13

Αφου οταν διαβαζα το Berserk αναρωτιομουν αν πηρε στοιχεια απο τον Guts για να κανει τον Zoro o Oda.... Mοιαζουν πολυ(αν και ο Guts πιο καλογραμμενος και ανθρωπινος)...και οι 2 σοβαροι,οταν ειναι με παρεα μιλανε λιγο,καλοι με τα σπαθια κλπ... Βασικα και με την Robin μοιαζει μιας και εχει σκοτεινο παρελθον και τον ειχε πει ο Gambino "Child of Darkness"(εκει ειπα μια WOW,robin!!)... Σαν μια αναμειξη Zoro+Robin τον βλεπω δλδ...
Jun 11 2008 00:41
Photo

SalazariosSsS → Manbearpig

ΔΑΣΚΑΛΕΕΕ Πως παίρνω signature???????????????
Jun 11 2008 00:34
Photo

Zoro → GkLoc

Χεχε ειχα πει οτι θα τις εβλεπα! Τωρα φευγω ομως... Τα λεμε.. (btw η φωτο Robin-Nami τρομερη...δεν την ειχα ξαναδει!!πρωτη φορα που μ'αρεσει η Nami περισσοτερο!!)
Jun 11 2008 00:11
Photo

GkLoc → Zoro

Τα Ειδα Τα Comments!Thanks! (Απορω Πως Δεν Βαρεθηκες Και Ειδες Ολες Τις Εικονες)
Jun 11 2008 00:09
Photo

Zoro → GkLoc

Τις ειδα,πολυ καλες!!! Σου αφησα και comments! Αντε να μεγαλωσει το group μας!!
Jun 11 2008 00:07
Photo

GkLoc → Zoro

ΟΚ,They Are All Up!!!
Jun 10 2008 23:46
Photo

Phantom Duck

Οι Moderators έχουν μικρότερη εξουσιοδότηση από τους Administrators και ασχολούνται σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του forum. Παράδειγμα ο Fingolfin είναι mod στο community bar και ο Kenny στα anime & manga. Οι admins πχ μπορούν να κάνουν edit σε όλα τα μέρη του forum ενώ οι mods μόνο όπου έχουν εξουσιοδότηση. Από εκεί και πέρα οι admins χωρίζονται στους τεχνικούς admins που αναλαμβάνουν κυρίως την συντήρηση του forum (_Gaara_, Trynks) και στους συντονιστές (η αφεντιά μου τρομάρα μου)
Jun 10 2008 23:34
Photo

GkLoc → Zoro

ανεβασα 60!!! τωρα ανεβαζω τις υπολοιπες 34!!!
Jun 10 2008 23:32
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

[B]Eιναι πιο μάγκες!!!!!!!(Οι admins) [/B]
Jun 10 2008 23:32