Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → sintar

Παντως οντως ειχες καλο sensei,πολλες σειρες που εβαλες εγω ειναι να της δω αυτη την περιοδο ακομη:P
Jun 10 2008 20:34
Photo

sintar → Zoro

17 ειμαι Ken-san!!!(νομιζα το εχω να φαινεται αλλα απο οτι φαινεται μαλλον οχι...παω να το κανω!!):D
Jun 10 2008 20:18
Photo

Zoro → sintar

Btw ποσο χρονων εισαι Cook-kun(απο περιεργεια,τπτ αλλο!!)??
Jun 10 2008 20:09
Photo

sintar → gexion

χεχε...εμπνευση εμπνευση!!!:D
Jun 10 2008 20:07
Photo

gexion → sintar

[B]δεν αντέχω άλλο!!!!Είσαι ΛΟΟΟΛ..ολόσωμη τιράνταααα?!!!χα0χαχ0χεχαχ0χα[/B]
Jun 10 2008 20:05
Photo

Zoro → iristella

Πλακα πλακα μετα το 25 κι εγω με τον Κira ημουν....πιο πριν καπου στην μεση μεταξυ των 2.....αρα δεν μπορω να σε κρινω,μιας κι εγω ετσι ημουν!! (anw cya later!!)
Jun 10 2008 19:21
Photo

Zoro → retsudo

Χαχα το 1ο το χα ηδη δει...Hunt Burton ftw!! Το 2ο τα σπασε(ηταν και ιταλικο!!)....ειπα κι εγω τι εννοουσες με την φραση κατω στο μυνημα!! Mai Raccogliere la Saponetta!!!:lol: (και μ'αρεσει που ακριβως μετα εβαλε και το κλειδι στο αυτονικητο!!)
Jun 10 2008 19:19
Photo

iristella → Zoro

Mεχρι και το 25 ειμαι....Απο εκει και περα ομως................
Jun 10 2008 19:17
Photo

Zoro → iristella

Α ναι οντως,στο DN εισαι με τους καλους,πως μου ξεφυγε αυτο?:himitsu::whistling:
Jun 10 2008 19:14
Photo

retsudo → Zoro

Βρηκα αλλα 2 Fake Trailers της Grindhouse [url]http://www.youtube.com/watch?v=XuONqY6EObc&feature=related[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=DzrUOlA8A_8&feature=related[/url] mai raccogliere la saponetta:hahaha::hahaha::hahaha:
Jun 10 2008 19:13
Photo

iristella → Zoro

Εκπλησσεσαι πραγματικα τωρα????XDDDD δεν φταιω εγω....Με εξαιρεση το DN συνηθως ειμαι με την πλευρα των κακων...Ειναι πολυ πιο ενδιαφεροντες...Και στο κατω κατω μπορει τα καλα κοριτσια να πηγαινουν στον παραδεισο, τα κακα ομως πανε παντου.....XDDDDD
Jun 10 2008 19:11
Photo

Zoro → iristella

Χαχα στο thread με τους καλους/κακους/anti-hero χαρακτηρες,τωρα ειδα εβαλες evil.... Eπρεπε να το περιμενω:lol:
Jun 10 2008 19:08
Photo

Zoro → retsudo

Ναι,ειχε φοβερες ατακες(τις εχω γραψει κιωλας στο thread!) -They f***ed with the Wrong Mexican! -He Knows the score....He Gets the Women!! -Father,please have mercy... -God has mercy,I don't! (κορυφη,η αγαπημενη μου η απο πανω..ο παπάς τα σπαγε!) και τελος: -If you're gonna hire Machete to kill the bad guy,first make sure the bad guy ain't you! (εβαλα στο thread και τα υπολοιπα 3 trailer που κοπηκαν απο τα ευρωπαικα DVD...αν θες δες τα:thumbup:)
Jun 10 2008 18:43
Photo

retsudo → Zoro

Αν ειναι να την κανουν οπως το Promo στο Planet Terror, θα κατασκηνωσω εξω απο το σινεμα μεχρι να βγει!!!! xD
Jun 10 2008 18:38
Photo

Zoro → retsudo

Ειπα κι εγω,τις ειδες και τις 2 και δεν σ'αρεσε καμια??(κριμα που δεν μπορεις να το αλλαξεις τωρα..) Machete??Εννοεις το trailer του Planet Terror ή την ταινια Machete που θα βγει του χρονου??:P
Jun 10 2008 18:35