Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan

όντως μαν...ούτε εγώ το ήξερα. Δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από το τρίλεπτο όμως, το τραβάει ανούσια μου φαίνεται... αααα για να μη το ξεχάσω το Σαββατο που μας έρχεται έχει πάλι DnB Dubstep πάρτυ στο παράρτημα όπως είχαμε πάει, ΨΗΣΟΥ!!! [url=http://www.reverbnation.com/soundsunderpressure]Sounds UNder Pressure | Patra, GR | Electronica / Drum n Bass / DubStep | Music, Lyrics, Songs, and Videos | ReverbNation[/url]
Feb 07 2012 14:05
Photo

Dio Brando → Kaidou

H8ele na dialusei to MS..Kai htan apo autous pou to eftiaxan..
Feb 07 2012 14:03
Photo

Kai → Botsun

Δεν κάνει τίποτα!
Feb 07 2012 13:41
Photo

Botsun → Kai

Σ'ευχαριστώ πολύ!
Feb 07 2012 13:40
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Ναι, είναι και μεγάλη περιοχή. Από σένα περνάνε τα κόκκινα? Όχι, τώρα είμαι Κρήτη ακόμα... περιμένω να βγει πρόγραμμα εξεταστικής. Τ____Τ
Feb 07 2012 13:33
Photo

Kai → Botsun

Here you go [url]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/junpei.png[/url]
Feb 07 2012 13:31
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Τσαμένο. Άντε σκέψου ότι σε περιμένει παστίτσιο όταν γυρίσεις.
Feb 07 2012 13:24
Photo

O Tsopanhs → Kamen Tantei Zura

όχι δεν έλειπαν όλοι. 4 καθηγητές έλειπαν από τους οποίους είχα τους 2. τον έναν από αυτούς δίωρο έκθεση μάλιστα. ε ναι περίμενα γιατί βαριόμουνα να πάω σπίτι. όλο έβρεχε-σταματούσε-έβρεχε. εμ τη τώρα παίζουμε? τζάμπα έγινα 18 :8):
Feb 07 2012 13:21
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Έχω παγώσει :frozen: Θέλω να γυρίσω σπίτι.
Feb 07 2012 13:12
Photo

Botsun → Kai

Τέλεια !!! :wooi2: Damn you,incorruptible Kenny....
Feb 07 2012 13:04
Photo

Kai → Botsun

Καλά, μην το λες, από τον Kubo όλα να τα περιμένεις. Δύο χρονάκια πάντως το τραβάει σίγουρα αν θέλει. :hahaha: Αν πίστευα ότι μπορούσα να δωροδοκήσω εύκολα τον Kenny θα το είχα κάνει ήδη. Μπορώ. Κρατάω σχεδόν πάντα τα psd, οπότε θα σ' το στείλω σε 1-2 ωρίτσες.
Feb 07 2012 12:58
Photo

Botsun → Kai

Κάτσε ρε συ,οι Mangastream είπαν πως μπαίνει στο τελευταίο αρκ. Δηλαδή,πόοσο προκωμένος είναι ο Kubo για να το τραβήξει 5 χρόνια ; Ο___Ο Τώρα,που'σαι μέσα στα πράματα,ψήσε/πρήξε/δωροδόκησε τον Kenny για κανα-δυο καινούργια sub-forums... A! Θυμάσαι το σετ με τον Hisoka,γίνεται να αλλάξεις στην υπογραφή το "Joker" σε "Junpei" ;
Feb 07 2012 12:46
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Κατάλαβα στο περίπου, ξέρω που είναι η Αμαρουσίου Χαλανδρίου, ξέρω που είναι τα everest. Ψιλομακριά μένουμε. Αθήνα είσαι τώρα απ' όσο κατάλαβα;
Feb 07 2012 12:42
Photo

Kai → Botsun

:hahaha: Botsun, τι είπες τώρα; Αν λάβουμε υπ' όψιν ότι το Bleach έχει τουλάχιστον 5 χρόνια μπροστά του, τότε χαιρέτα μας τον πλάτανο. :if: Μπορούμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε όμως. Εδώ δεν έχει το kHR, σιγά μην πάρει το SS.
Feb 07 2012 12:40
Photo

Botsun → Kai

[QUOTE]Άντε, και την μέρα που θα αποκτήσουμε 8th sense, θα έχουμε και το δικό μας sub-forum.[/QUOTE] E,τώρα που τελειώνει το Bleach,σειρά έχει το HxH και μετά έχει το SS.
Feb 07 2012 12:37