Community Status Updates

zolitas → Megumi
oxi dn eimai o mpampis :< alla eimai filos tou mpampi k ton agapw poli :D

mihalakis21 → Mixed Blessing
ολα ενταξει :). ευχαριχτω και για το accept :)
αυριο γραφω το τελευταιο μαθημα και ειναι και δυσκολο.αγγλικα:hahaha:
και μετα απο αυτο ξαπλα και βολτες:drink:

SkullKaizer → nasia27
ας γραπσουμε και εδω κατι :hahaha:
πως πανε τα shaman king ;
τελος:drink:

ichigo13 → samurai_pizza_dora
Ωραία θα την αρχίσω μάλλον το καλοκαίρι!Chikusooo να μην είχε μόνο τόσα πολλά επισόδεια!Βλέπω πάντως δεν έχει fillers!Κάτι είναι κι αυτό!
Τhanks for the info!

Mixed Blessing → mihalakis21
Thanx για το friend's request:)
Πως πανε τα κεφια?
Εγω αυριο δινω το τελευταιο μαθημα!ΥΑΤΑ!>=3

samurai_pizza_dora → ichigo13
Ρε συ ο Lelouch ειναι στο avatar μου! Μα δεν μοιαζει καθολου?Ο_ο (btw εχω κατι χρόνια αυτό το avatar, αλλα βαριεμαι αφανταστα να φτιαξω αλλο, μονο οταν εχω εμπνευση και ορεξη το κανω, κατι που ειναι πολυ σπανιο για εμενα...)
Απο το Gintama θα εννοείς την Kagura.Παντως το μοον σιγουρο ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση με τη Sakura...Ειναι ενα καμμένο 12χρονο με μυικη δυναμη αρσιβαριστα, που νομιζει οτι ειναι ενηλικας(δεν μπορεις να φανταστεις το σοβαρο βλεμα που παιρνει οταν λεει τη μια βλακεια μετα την αλλη) Γενικα ολοι οι χαρακτηρες ειναι ενας κ'ενας! Αλλα ο καλύτερος απο ολους ειναι ο Gintoki(θεος, τπτ παρακατω...)

SkullKaizer
καθε σηζητιση ειναι καλο δεχουμενη
[IMG]http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=141&pictureid=1937[/IMG]
τωρα η πορτα ανοιξε ελατε !:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

iristella → ichigo13
Ωχ αν ειναι ετσι οπως τα λες να το αφησω καλυτερα.....τι να πω....κριμα παντως πολυ κριμα...

iristella → Radagast
Forumtzu ναι, Ομιλιτικοτατη ναι,,, Spammer ομως οχι...Σχεδον παντα ειμαι απελπιστικα On topic (vampire knight thread εξαιρειται)... Σας βλεπω ομως και τους δυο να με δινετε στεγνα.... Εννοια σας ομως εμενα ο θεος με αγαπαει και να δεις οτι οι mods θα καταλαβουν ποσο καλο κοριτσι ειμαι και δεν θα μου πουν τπτ.... Οχι σαν καποιον αλλο που προσπαθουσε να μας πεισει οτι η Misa ειναι ανθρωπος....

Zoro → Radagast
Τις το πα ηδη σε pm,αν ειχαμε γραφτει τον ιανουαριο μαζι ανετα θα με ειχε περασει(παλι καλα που γραφτηκα νωριτερα!)...
Αλλα οπως τις εχω πει,οσο ειμαστε on topic,keep posting!!
Αφου μας αρεσουν οι συζητησεις,keep it up!!
Χεχε οι γραφιαδες του forum!!!
Ειναι καλο ομως να εχεις και εναν ομοιο(ομοια στην περιπτωση:P)γιατι αλλιως με νομιζουν για παραξενο οι αλλοι!!

Radagast → Zoro
Ρε καμμένε Ζορο να σου πω ήθελα να σε ρωτήσω από περιέργεια,
σε ποια πόλη μένεις atm;

Radagast → iristella
99% σε 1 μήνα καλά λέω εγώ πως είσαι κατακαμμένη φορουμ-τζού. :P
Άντε όπως πας σε 3 μήνες max τον πέρασες τον Zoro. :)
(Zoro τρέμε! )

ichigo13 → iristella
Κι όμως σε προκαλώ να δεις το Fist of the North Star!
Του κλότσου και του μπάτσου ήταν η ταινία!
Την είχαν δείξει και στην Ελλάδα!(Ο ΑΝΤ1 στις 00:00!)