Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → iristella

Οχι βεβαια,να τις δεις τις ταινιες,αλλα χωρις να μετρησεις την ερμηνεια,μονο να δεις αν η ιστορια φτιαχτηκε/τροποποιηθηκε καλα!!Τα CGI του Ryuk εγιναν επισης πολυ καλα!! Εγω ετσι εκανα...και μετα βρησε οσο θες τις ερμηνειες!! Btw,το elektra οντως απαισιο ηταν!! Καλυτερα το Ηulk αν ειναι ετσι!!
Jun 12 2008 20:22
Photo

iristella → ichigo13

Που σημαινει να μην ευελπιστω να δω το DN γυρισμενο απο την Universal??? Aλλα για να ειμαστε και ειλικρινεις για να ειναι χειροτερη παραγωγη απο τις ιαπωνικες ταινιες θα πρεπει να καταβαλλουν συνειδητη προσπαθεια.... Ειδα τυχαια προχτες το στιγμιοτυπο που πεθαινε ο L στην ταινια και εκει που στο anime εκλαιγα με λυγμους παραλιγο να με πιασει νευρικο γελιο εκει.....
Jun 12 2008 20:19
Photo

ichigo13 → iristella

Ναι σίγουρα σε σχέση με άλλες ταινίες βασισμένες σε comics ήταν way too better! Πάντως οι χειρότερες live action αμερικάνικες μεταφορές είναι από τα manga! Μπλιάχ:puke:
Jun 12 2008 20:17
Photo

kith → °•πίΟu-πίΟu•°™

Thx For Request Too xD Keep Up
Jun 12 2008 20:14
Photo

iristella → ichigo13

Oχι ενταξει δεν ειμαι σε τετοιο σημειο...Αλλα γενικα ξερω πολλους ηρωες ξερω αναλυτικα τα περισσοτερα story σε αρκετες εκδοχες...Πχ οταν βγηκε το Iron man καποιος απο τους μη κομιξοφιλους φιλους μου με ρωταγε περι τινος προκειται και απλα ημουν σε θεση να του εξηγησω..... Αλλα οσον αφορα το hulk Πιστευω οτι ηταν αρκετα καλογυρισμενο...Πχ στο helectra τραβαγα τα μαλλια μου μεσα στο cinema...
Jun 12 2008 20:11
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Το av σου ρε από που είναι? Μου θυμίζει code geass αλλά δεν νομίζω να είναι απο 'κει! Όσο για το Gintama σιγουρα θα το αρχίσω κάποια στιγμή! Θα πρέπει να έχει πολλύ γέλιο!Εντωμεταξύ μου αρέσει κι αυτή η κοπελιά με το φόρεμα αλλά Sakura! H σειρά αυτή τελειώνει ή όχι?
Jun 12 2008 20:11
Photo

rahxephon → samurai_pizza_dora

Καλησπερα!!!
Jun 12 2008 20:09
Photo

ichigo13 → iristella

Ρωτάω γιατί έχω έναν φίλο κινητή εγκυκλοπέδια της Marvel και της DC! Του κάνεις μια ερώτηση και σου απαντάει σε 2 δευερόλεπτα! Πραγματικά καμένος!
Jun 12 2008 20:08
Photo

Tenshi → nasia27

hehe ...teleiwsan oi exetaseis eee!? kala kai egw...na edw...salonika variemai kai perimenw na arxisei i exetastiki mou... alla exei ligo kairo akoma mexri na arxisei!? apo salonika eisai? eixes er8ei sto cosplay party!?
Jun 12 2008 20:06
Photo

Tenshi → BarbasSs

xexe...e nai re mia fora prepei na er8eis kai esy re gmt.... aaa ta inia ta exw egw twra...eimai kai egw photographer btw ;)
Jun 12 2008 20:05
Photo

iristella → ichigo13

Εχω πολλα χρονια να διαβασω αλλα υπηρχε μια περιοδος που τα διαβαζα παρα πολυ... Ναι τους ειχα τρελη αδυναμια....
Jun 12 2008 20:04
Photo

ichigo13 → iristella

Iristella σου αρέσει γενικά η Marvel και η DC?
Jun 12 2008 20:03
Photo

iristella → ichigo13

ichi θα μας τρελανει ο zoro με τον Hulk..... :)
Jun 12 2008 19:56
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Τπτ αλλο σε αυτη τη φαση. Αμα ειναι διαβαζω κανα manga(ειπα να σταματησω το code geass γιατι θελω να μαζευτει πραγμα πριν ξαναδω, ενα ενα με το σταγονομετρο ξενερωνει το πραγμα...) Α φυσικα βλεπω και Gintama! Αυτο δεν μπορω να το περιμενω με τπτ,πρεπει να παρω τη δοση μου καθε εβδομαδα!(αν δεν το εχεις δει πρεπει absolutely να το δεις, απο τα πιο αστεια anime, μη σε προδιαθετει αρνητικα αυτο τα lame story που δινεται στα sites με previews. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσο banal οσο φαινεται στην αρχη. Ειναι σε αλλο επιπεδο απο τα υπολοιπα anime! :hahaha: Οσο για το GTO ναι εχει fanservise στο πρωτο, αλλα μετα το κοβει λιγο(το πρωτο μονο ειναι τοδο υπερβολικο) Και ακομη και αν ειχε τόσο και στα αλλα, δεν θα μπορουσε να μην χαρακτηριστει ως κλασσικη αξια.Δινει μαθηματα ζωης.(ειδικα σε κατι φυτουκλιασμενους ιαπωνες....) Απλως δες στο heal/hurt game αν εχει τολμησει κανεις να κανει τον anisuka hurt. Απο τα λιγα anime που δεν εχουν ποτε αρνητικες κριτικες.
Jun 12 2008 19:53
Photo

ichigo13 → odin

Odin είδα ότι σου αρέσει το DnD!Μήμως παίζεις και vampire the Masqurade?
Jun 12 2008 19:44