Community Status Updates
iristella → ichigo13
Εχω πολλα χρονια να διαβασω αλλα υπηρχε μια περιοδος που τα διαβαζα παρα πολυ... Ναι τους ειχα τρελη αδυναμια....
Jun 12 2008 20:04
samurai_pizza_dora → ichigo13
Τπτ αλλο σε αυτη τη φαση. Αμα ειναι διαβαζω κανα manga(ειπα να σταματησω το code geass γιατι θελω να μαζευτει πραγμα πριν ξαναδω, ενα ενα με το σταγονομετρο ξενερωνει το πραγμα...) Α φυσικα βλεπω και Gintama! Αυτο δεν μπορω να το περιμενω με τπτ,πρεπει να παρω τη δοση μου καθε εβδομαδα!(αν δεν το εχεις δει πρεπει absolutely να το δεις, απο τα πιο αστεια anime, μη σε προδιαθετει αρνητικα αυτο τα lame story που δινεται στα sites με previews. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσο banal οσο φαινεται στην αρχη. Ειναι σε αλλο επιπεδο απο τα υπολοιπα anime! :hahaha:
Οσο για το GTO ναι εχει fanservise στο πρωτο, αλλα μετα το κοβει λιγο(το πρωτο μονο ειναι τοδο υπερβολικο) Και ακομη και αν ειχε τόσο και στα αλλα, δεν θα μπορουσε να μην χαρακτηριστει ως κλασσικη αξια.Δινει μαθηματα ζωης.(ειδικα σε κατι φυτουκλιασμενους ιαπωνες....) Απλως δες στο heal/hurt game αν εχει τολμησει κανεις να κανει τον anisuka hurt. Απο τα λιγα anime που δεν εχουν ποτε αρνητικες κριτικες.
Jun 12 2008 19:53
ichigo13 → odin
Odin είδα ότι σου αρέσει το DnD!Μήμως παίζεις και vampire the Masqurade?
Jun 12 2008 19:44
sintar → Zoro
(hell yeah i remember it....)
go do some one-finger-up~side~down-push~ups and let me cook damit....(lol)
Jun 12 2008 19:39
Zoro → sintar
Now that you say it,you look like the Prince....
.....the Prince of Retardia!!!
(ελπιζω να θυμασαι την σκηνη:nanana:)
Jun 12 2008 19:35
sintar → Zoro
dont know...maybe you have lost your sense of quantity along with your sense of direction...you damn marimo...
Jun 12 2008 19:30
Zoro → sintar
Huhhhh?!
You got something to say about my double post??
You damn ero-Cook!!!
[IMG]http://www.theanimegallery.com/data/thumbnails/103/K-F_One_Piece_116_DBB8DC8A.jpg[/IMG]
Jun 12 2008 19:27
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Εντάξει,επείδη είμαι όλη την ημέρα μέσα στο forum δεν σημαίνει πως όλη την ημέρα είμαι και πάνω από το pc!Γενικά εμένα το pc μου σπάνια κλείνει!Μην ανυσηχείς θα σκίσω την Δευτέρα!
Εγώ τώρα βλέπω εκτός από τα κλασσικά 3 shonen και code geass r2,συχνά πυκνά το monster,άρχισα soul eater και όταν με το καλό τελειώσει η εξεταστική θα τελειωσω κι εγώ το sailor moon που το έχω αφήσει στα μισά(Aντίδραση Δώρας:Lol βλέπεις sailor moon?)Nαι είναι η αλήθεια πως ήθελα να αρχίσω ένα shoujo και άρχισα αυτό!
btw γνωρίζω ότι είσαι monster fan!Αντε να δω πότε θα την τελειώσω αυτή τη σειρά!
Πάντοτε την ξεκινάω κι όλο κάτι μου τυχαίνει και την παρατάω!Πρόκειται πάντως περί πολλύ καλής σειράς!Α..τέλος για το GTO που ανέφερες είδα το πρώτο επ. από animeclipse και ξετρελάθηκα με τον Onizuka!To μόνο που δεν μου άρεσε στην σειρά ήταν κάποιες υπερβολικές σκηνές fanservice που θεωρώ πως δεν κόλαγαν!Πάντως για το καλοκαίρι δεν ξέρω αν θα την προλάβω αυτή τη σειρά!
Εσύ τι άλλο βλέπεις εκτός από GTO?
Jun 12 2008 19:23
iristella → Zoro
Arigato Zoro - kun.... μαλλον εχουν αρχισει και με παιρνουν ειδηση σιγα σιγα.....
Edit... Αλλαξα και την φραση κατω απο την εικονιτσα μου...Εβαλα κατι λιγο πιο ...αντιπροσωπευτικο...
Jun 12 2008 19:22
Zoro → BarbasSs
Εππ my friend Barba,καιρο ειχαμε να τα πουμε!
Μια χαρα ρε συ,αυτες τις μερες προσπαθω να χαρω το site οσο μπορω γιατι εχω εξεταστικη συντομα και θα μπαινω παρα πολυ λιγο απο δω και περα,βραδακια κυριως...
Εσυ τι λεει,εχεις εξεταστικη??
One Piece,που εφτασε το καψιμο(επεισοδιο)??
(btw,βαλε και τον Neliel στην σειρα,ΠΡΕΠΕΙ να τον προσυλητισεις,δεν γινεται!!)
Jun 12 2008 19:12
psofia → skyrios
Το "Black Hole" ήταν ένα topic στο thread "Off-Topic", όπου spamάραμε όλοι. Και μας το πήραν.... :nanana:
Jun 12 2008 19:09
Zoro → iristella
Οχι μονο με περναει,με εχει ανετα:hehehe:
(συντομα θα χει και πιο πολλα posts απο μενα!!)
[μεγια και το 99% btw!!:drink:]
Jun 12 2008 19:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed