Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → iristella

Ρε @iristella τους ρωτάω όλους και κανείς δεν μου απαντάει! Τι είναι αυτό το E.K.M.E.K.?
Jun 12 2008 23:01
Photo

nasia27 → SkullKaizer

ειναι αναλογα με τα ποστ που εχεις κανει! οσα πιο πολλα κανεις τοσο πιο πολυ ανεβαινει!
Jun 12 2008 22:57
Photo

Melkor → iristella

φραουλα. χμμμ κατσε να το κανονισουμε
Jun 12 2008 22:57
Photo

iristella → Melkor

μπορει απο φαγητα να μην μπορω να βρασω ουτε αυγο, αλλα στα γλυκα ειμαι απιαστη..Θα εχω και εγω τιτλο στο EKMEK???
Jun 12 2008 22:54
Photo

Melkor → iristella

εσυ εισαι καληηηηηηηη. κολαση idd. και βεβαια σε θελουμε, παντα θελουμε ομορφες και εξυπνες κοπελες για να παμε μπροστα
Jun 12 2008 22:52
Photo

iristella → Melkor

Ωραιο φαινεται το EKMEK εκανα join ελπιζω να με θελετε.... Cheesecake Ε???τι γευση??? Εγω χτες ειχα φτιαξει με σοκολατα - βανιλια για κρεμα και σοκοφρετα και ξηροι καρποι για την βαση....Το ειχα συνδυασει και με παγωτο φραουλα και ηταν κολαση.......
Jun 12 2008 22:49
Photo

Cereny → Sorafin

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
Jun 12 2008 22:47
Photo

mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™

απλα το μαντεψα (ψευτης)
Jun 12 2008 22:46
Photo

Zoro → SkullKaizer

Εχω βρει 1-2 εικονες με την caska σε παραλια πχ απο ιταλικο site..τπτ αλλο δυστυχως...αν σ'ενδιαφερει εχεις το ελευθερο να βαλεις μερικες που εγω παρελειψα,στο group... [URL="http://lnx.berserkchronicles.com/gallery/index.php"]Εδω[/URL] ειναι ολο το gallery index,πας στο fanart αν και εχει κι αλλες καλες εικονες(ιταλικα ειναι αλλα νομιζω ξερεις να βρεις τις εικονες) Τελος,μην παρεις εικονες απο το album του user "Chicco Fanarts",γιατι στα ιταλικα λεει οτι οσοι χρησιμοποιησουν πρεπει να του ζητησουν αδεια..μετα αν θες βαλε,απλα εγω δεν το διακυνδινευσα,μην το δει κανεις,μιας και ουτος η αλλος οι αλλοι users δεν ζητησανε αδεια και επισης ειχαν και πολυ καλυτερα σχεδια... Ελπιζω να σ'αρεσουν,τα λεμε!!!
Jun 12 2008 22:39
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21

ναι ναι ασ'τ'αυτα..η πηγες στο Hi5 μ η το δες απο ενα παιδι που του το πα :P
Jun 12 2008 22:38
Photo

Melkor → iristella

oh yes. check it out [url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=57[/url] λιγουρα ε? χμμμμμμμ... γλυκακι? σκεφτομαι αυριο να κανω cheesecake, πεταξου μεχρι θεσσαλονικη ( χαχα ) να σε φιλεψω
Jun 12 2008 22:31
Photo

kith → ikki

οντως δεν μπορο να πο οτι δεν εχουν δηκιο αλλα οκ καλα παιδια ειναι ολοι τους τουλαχιστον οσους εχουμε πι καμια κουβεντα παραπανω
Jun 12 2008 22:27
Photo

iristella → Melkor

οχι ειναι καλο το ΕΚΜΕΚ? σε καταιφι εχει βγει τπτ??? (οπως βλεπεις καποια εχει λιγουρες βραδυατικα)
Jun 12 2008 22:27
Photo

ikki → kith

το γιατι μην περιμενεις να το ρωτησω! :lol:
Jun 12 2008 22:23
Photo

Hellraider → Adventurer

Ποιος honey ποιος tamaki εδω ειδα το επεισοδιο με τον πατερα της haruhi και κοντευα να πεσω απο την καρεκλα:hahaha:.Μονο που το σκεφτομαι γελαω μονος μου:hahaha:
Jun 12 2008 22:21