Community Status Updates

ichigo13 → iristella
Ρε @iristella τους ρωτάω όλους και κανείς δεν μου απαντάει!
Τι είναι αυτό το E.K.M.E.K.?

nasia27 → SkullKaizer
ειναι αναλογα με τα ποστ που εχεις κανει! οσα πιο πολλα κανεις τοσο πιο πολυ ανεβαινει!

iristella → Melkor
μπορει απο φαγητα να μην μπορω να βρασω ουτε αυγο, αλλα στα γλυκα ειμαι απιαστη..Θα εχω και εγω τιτλο στο EKMEK???

Melkor → iristella
εσυ εισαι καληηηηηηηη.
κολαση idd. και βεβαια σε θελουμε, παντα θελουμε ομορφες και εξυπνες κοπελες για να παμε μπροστα

iristella → Melkor
Ωραιο φαινεται το EKMEK εκανα join ελπιζω να με θελετε.... Cheesecake Ε???τι γευση??? Εγω χτες ειχα φτιαξει με σοκολατα - βανιλια για κρεμα και σοκοφρετα και ξηροι καρποι για την βαση....Το ειχα συνδυασει και με παγωτο φραουλα και ηταν κολαση.......

Zoro → SkullKaizer
Εχω βρει 1-2 εικονες με την caska σε παραλια πχ απο ιταλικο site..τπτ αλλο δυστυχως...αν σ'ενδιαφερει εχεις το ελευθερο να βαλεις μερικες που εγω παρελειψα,στο group...
[URL="http://lnx.berserkchronicles.com/gallery/index.php"]Εδω[/URL] ειναι ολο το gallery index,πας στο fanart αν και εχει κι αλλες καλες εικονες(ιταλικα ειναι αλλα νομιζω ξερεις να βρεις τις εικονες)
Τελος,μην παρεις εικονες απο το album του user "Chicco Fanarts",γιατι στα ιταλικα λεει οτι οσοι χρησιμοποιησουν πρεπει να του ζητησουν αδεια..μετα αν θες βαλε,απλα εγω δεν το διακυνδινευσα,μην το δει κανεις,μιας και ουτος η αλλος οι αλλοι users δεν ζητησανε αδεια και επισης ειχαν και πολυ καλυτερα σχεδια...
Ελπιζω να σ'αρεσουν,τα λεμε!!!

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21
ναι ναι ασ'τ'αυτα..η πηγες στο Hi5 μ η το δες απο ενα παιδι που του το πα :P

Melkor → iristella
oh yes. check it out [url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=57[/url]
λιγουρα ε? χμμμμμμμ... γλυκακι? σκεφτομαι αυριο να κανω cheesecake, πεταξου μεχρι θεσσαλονικη ( χαχα ) να σε φιλεψω

kith → ikki
οντως δεν μπορο να πο οτι δεν εχουν δηκιο αλλα οκ καλα παιδια ειναι ολοι τους τουλαχιστον οσους εχουμε πι καμια κουβεντα παραπανω

iristella → Melkor
οχι ειναι καλο το ΕΚΜΕΚ? σε καταιφι εχει βγει τπτ??? (οπως βλεπεις καποια εχει λιγουρες βραδυατικα)

Hellraider → Adventurer
Ποιος honey ποιος tamaki εδω ειδα το επεισοδιο με τον πατερα της haruhi και κοντευα να πεσω απο την καρεκλα:hahaha:.Μονο που το σκεφτομαι γελαω μονος μου:hahaha: