Jump to content

Community Status Updates

Photo

sintar → Zoro

(hell yeah i remember it....) go do some one-finger-up~side~down-push~ups and let me cook damit....(lol)
Jun 12 2008 19:39
Photo

Zoro → sintar

Now that you say it,you look like the Prince.... .....the Prince of Retardia!!! (ελπιζω να θυμασαι την σκηνη:nanana:)
Jun 12 2008 19:35
Photo

sintar → Zoro

dont know...maybe you have lost your sense of quantity along with your sense of direction...you damn marimo...
Jun 12 2008 19:30
Photo

Zoro → sintar

Huhhhh?! You got something to say about my double post?? You damn ero-Cook!!! [IMG]http://www.theanimegallery.com/data/thumbnails/103/K-F_One_Piece_116_DBB8DC8A.jpg[/IMG]
Jun 12 2008 19:27
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Εντάξει,επείδη είμαι όλη την ημέρα μέσα στο forum δεν σημαίνει πως όλη την ημέρα είμαι και πάνω από το pc!Γενικά εμένα το pc μου σπάνια κλείνει!Μην ανυσηχείς θα σκίσω την Δευτέρα! Εγώ τώρα βλέπω εκτός από τα κλασσικά 3 shonen και code geass r2,συχνά πυκνά το monster,άρχισα soul eater και όταν με το καλό τελειώσει η εξεταστική θα τελειωσω κι εγώ το sailor moon που το έχω αφήσει στα μισά(Aντίδραση Δώρας:Lol βλέπεις sailor moon?)Nαι είναι η αλήθεια πως ήθελα να αρχίσω ένα shoujo και άρχισα αυτό! btw γνωρίζω ότι είσαι monster fan!Αντε να δω πότε θα την τελειώσω αυτή τη σειρά! Πάντοτε την ξεκινάω κι όλο κάτι μου τυχαίνει και την παρατάω!Πρόκειται πάντως περί πολλύ καλής σειράς!Α..τέλος για το GTO που ανέφερες είδα το πρώτο επ. από animeclipse και ξετρελάθηκα με τον Onizuka!To μόνο που δεν μου άρεσε στην σειρά ήταν κάποιες υπερβολικές σκηνές fanservice που θεωρώ πως δεν κόλαγαν!Πάντως για το καλοκαίρι δεν ξέρω αν θα την προλάβω αυτή τη σειρά! Εσύ τι άλλο βλέπεις εκτός από GTO?
Jun 12 2008 19:23
Photo

iristella → Zoro

Arigato Zoro - kun.... μαλλον εχουν αρχισει και με παιρνουν ειδηση σιγα σιγα..... Edit... Αλλαξα και την φραση κατω απο την εικονιτσα μου...Εβαλα κατι λιγο πιο ...αντιπροσωπευτικο...
Jun 12 2008 19:22
Photo

Barbara → Bushido

thanks !!
Jun 12 2008 19:22
Photo

Zoro → BarbasSs

Εππ my friend Barba,καιρο ειχαμε να τα πουμε! Μια χαρα ρε συ,αυτες τις μερες προσπαθω να χαρω το site οσο μπορω γιατι εχω εξεταστικη συντομα και θα μπαινω παρα πολυ λιγο απο δω και περα,βραδακια κυριως... Εσυ τι λεει,εχεις εξεταστικη?? One Piece,που εφτασε το καψιμο(επεισοδιο)?? (btw,βαλε και τον Neliel στην σειρα,ΠΡΕΠΕΙ να τον προσυλητισεις,δεν γινεται!!)
Jun 12 2008 19:12
Photo

psofia → skyrios

Το "Black Hole" ήταν ένα topic στο thread "Off-Topic", όπου spamάραμε όλοι. Και μας το πήραν.... :nanana:
Jun 12 2008 19:09
Photo

Zoro → iristella

Οχι μονο με περναει,με εχει ανετα:hehehe: (συντομα θα χει και πιο πολλα posts απο μενα!!) [μεγια και το 99% btw!!:drink:]
Jun 12 2008 19:08
Photo

iristella → Ephialtes

Oμοιος ομοιω αει πελαζει που λεμε....Γι αυτο ταιριαζουμε με τον Zoro....Νταξει μικρη ειμαι ακομη που θα παει θα μαθω........
Jun 12 2008 19:05
Photo

Ephialtes → iristella

:oo:19,85 posts per day???? Εσυ περνας ακομα και τον ζορο
Jun 12 2008 19:03
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Miα χαρα βρε! Αφου ετσι κι'άλλιως εδινα μονο το ενα μαθημα(το αλλο Σεπτεμβριο...) Καλα βρε, τι ειπαμε? Για να σε βλεπω να διαβαζεις! :p (κοιτα ποιος μιλαει...) Τι βλεπεις απο anime τωρα? Εγω κατα παραξενο τροπο βλεπω για 2η φορα το GTO(σχεδον ποτε δεν βλεπω ανιμε 2 φορες,αλλα αυτο αποτελει εξαιρεση)
Jun 12 2008 19:03
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Albatross

Gaara indeed owns.. thx 4 the accept xD
Jun 12 2008 18:25
Photo

Albatross → °•πίΟu-πίΟu•°™

Gaara owns :D Thx for the request :)
Jun 12 2008 18:23