Community Status Updates
mihalakis21 → Mixed Blessing
hm. κοιτα. εχω δωσει ολα τα γραπτα και για cambridge και "μιτσιγκαν" αλλα και προφορικα cambridge. αυριο εχω τα προφορικα μιτσιγκαν.
ειδα και το thread σου με τα σχεδια σου και ωντος εχεις ταλεντο στο σχεδιο και σχεδιαζεις πολυ ωραια. αντιθετα εγω ειμαι ασχετος απο σχεδιο.
Jun 13 2008 13:48
GkLoc → erculix
Erculix,Αφου σου αρεσει τοσο πολυ το One Piece,Γιατι Δεν Περνας Και Απτο Social Group Να Κανεις Join!!!
θα το βρεις εδω:[url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=8[/url]
(have fun)
Jun 13 2008 13:40
Mixed Blessing → mihalakis21
Με εχεις μπερδεψει λιγο με το τι εχεις δωσει και το τι δινεις..:hmmm:
παντως κ μενα το αγχος μ ηταν αν θα βγαλω αξιοπρεπη ακθεση μεσα σε μισαωρο xD
Εγω παλι στο μονο μαθημα που ειμαι cooool einai το σχεδιο...να φανταστεις μετρω τις μερες που θα ξεκινησω κανονικα μαθηματα:ureshii:
(ακομα κι αν αυτο σημαινει να ανοιξουν παλι τα σχολεια:hot:)
Περασε μια ολοκληρη χρονια στο ντουκου χωρις μαθημα σχεδιου-_-''
Jun 13 2008 13:27
Zoro → GkLoc
Χεχε μην χασεις να αλλαξεις ava+sig!!:nanana:
Μεγια και καλως ηρθες στο πληρωμα Usopp the Great!!!
(Hissatsu Ketchup Boshi!!)
Jun 13 2008 13:23
ημουν ανετος γιατι τα αγγλικα ειναι το μονο μαθημα που θα μπορουσα να πω οτι ειμαι καλος. για τα υπολειπα no comment.για μενα το πιο δυσκολο απο ολα ηταν ο χρονος στο "μιτσιγκαν" που με ψιλο πιεζε:)
Jun 13 2008 13:11
:oo:Nα χαρω ανεση!
Μονο στα γαλλικα πηγαινα cool για προφορικα και στα γραπτα γεκινως...
Ολοι το listening μου λεγαν να φοβαμαι..η αληθεια ειναι οτι στο prof ηταν δυσκολο αλλα νταξει μωρε..δεν αξιζει να αγχωθεις γι αυτο εφοσον δν μπορεις κατι να κανεις:yawn2:
Jun 13 2008 13:03
ichigo13 → Masterhead
ichigo13 invites you to join the [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=8"]one piece social group![/URL]
Jun 13 2008 13:00
χεχε. και μας ειχε ενα ελεεινο χρονομετρο και εψαχνε να βρει μπαταρια για να του βαλει. μην ανυσηχεις δεν αγχονομαι. ειμαι αναισθητος οταν δινω αγγλικα. πηγαιναμε να γραψουμε και ολοι λεγανε για το αγχος και γω χαζογελουσα και τους κοροιδευα και μου λεγανε <καλα αναισθητος εισαι???>:hahaha:
Jun 13 2008 12:48
-_-στη δικια μου περιπτωση τα κορακια ηταν δυο...κι αυτος που μας εξεταζε σε καθε του ερωτηση μας ελεγε"you have one minute"κοφτα κοφτα και πατουσε ενα παλιοχρονομετρο-ρολοι που ειχε...ηταν το κλιμα...εξαιρετικο=.=''
τεσπα..σκαω τωρα..μν αγχωσω κιολας:stubborn:
Jun 13 2008 12:44
εγω ευτηχως δε κομπλαρα πουθενα.ειχα μπει και παρεα με ενα φιλο μου μεσα και η εξεταστρια ηταν πολυ ευγενικη και σε βοηθουσε αμα κολαγες σε καμια λεξη. ειχε και απο πισω της και ενα "κορακι" που βαθμολογουσε και σε κοιτουσε με μισο ματι:hahaha:
Jun 13 2008 12:08
mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™
ριξε μια ματια στα album μου στο profile με τις φοτογραφιες και εχω εναν φακελο bleach. μπες και δες περι τινος προκειται.
Jun 13 2008 12:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed