Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Dio Brando
Στα προφιλ εννοείς? Χα χα, δεν είναι ότι δε μπορείς αλλά είναι ότι καλό είναι να τα βάζεις στα spoiler tags. Γι αυτό ακριβώς τα έχουμε. :canthelp: Εξάλλου, καλό είναι μέχρι να βγει το επόμενο κεφάλαιο, ειδικά μέσα στο thread να τα βάζουμε έτσι, άντε μέχρι να περάσει μισή βδομάδα. Πχ εγώ, αν δεν έχω δει ακόμα κάτι και με ρίξουν spoiler χάνω όλη την όρεξή μου να το δω/διαβάσω.
Feb 07 2012 16:51
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Your argument is compelling. δεν έχω κάτι άλλο να πω οπότε ΟΚ. Έτσι όπως το λες έχεις ένα δίκιο!
Feb 07 2012 16:20
OdyMonaxos → Maya-chan
Μην σοκάρεσαι, μια απλή εξυπηρέτηση για να μην πονάει ο αυχένας ενώ θα διορθώνουν το γραπτό σου. Άνθρωποι είναι κι αυτοί!!!
Feb 07 2012 16:14
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
den ειμαι και τοσο βασικα ειμαι ψιλοαναισθητος σε τετοια θεματα, απλα σκεψου ποσο γελιο θα εβγαζε η σχεση του και η συναναστροφη τους με την υπολοιπη παρεα. γενικα εγω ειμαι ψιλοιδιαιτερη περιπ[τωση σχετικα με αυτο το manhwa. οταν το πρωτοειδα αυτο το manhwa ειπα οτι θα ειναι καμια ακομη ******* με bishonen vampires. αρκετο καιρο αργοτερα το ξεκινησα για να δω τι παιζει, και στην αρχη το βρηκα πολυ μετριο, το μονο που με κρατησε ηταν μερικες αστειες σκηνες με τον ραι, και μετα το συνεχισα και αφου βελτιωθηκε λιγο ειπα να το συνεχισω..
οποτε ειναι προφανες οτι θα ημουν υπερ της εξελιξης που θα εβγαζε το περισσοτερο γελιο..
Feb 07 2012 16:06
Mike The Great → zoro77
Καλα εκανες.Εμενα παλι μου αρεσει απο το πληρωμα o Chopper.Μου αρεσει ο τροπος που μιλαει και πανω απ'ολα γιατι ειναι ο οποιο αδικημενος στο πληρωμα.Μονο 50 Beli?πριν τη εκπαιδευση επρεπε να ειχε τα ιδια Beli με τον Ussopp.Anyway,μην σε κουραζω.
Πρωτα απ'ολα ομως υπαρχει η αεκ.Νιωθω μια ατμοσφιαρα απο τις εφημεριδες,σαιτ κτλ οτι το επομενο ματσ μας ειναι με την Ρουμπιν.Πρεπει να προσεξουν με την Αεκ,δεν πρεπει να υποτιμας κανεναν.Ευτυχως,ομως ο Ερνεστο δεν τα ακουει αυτα.
Feb 07 2012 16:06
Maya-chan → OdyMonaxos
XD Θυμάμαι παλιά μια φίλη μου στις διακοπές είχε γνωρίσει ένα παιδί από Γερμανία και τον ρώτησε πόσο είχε βγάλει κι αυτός είχε βγάλει 1. Και να έχουν φρικάρει όλοι εκτός από αυτήν που ήξερε. Από αυτήν το έμαθα.
Αν ήταν με το δικό μας σύστημα θα σου έλεγα να μου μάθεις το κόλπο. :P
Feb 07 2012 16:02
OdyMonaxos → Maya-chan
Εγώ τις priceless αντιδράσεις όσων δεν ξέρουν κυνηγάω. "Δεν γίνεται να 'γραψες τόσο" "που πας ρε Καραμήτρο" "πως σε πήραν" κτλ.
Και είμαι από τους λίγους στο φόρουμ που περνάνε μαθήματα με κάτω από 4. :P
Feb 07 2012 15:56
Maya-chan → OdyMonaxos
Ααααα!
Βασικά στην αρχή πάγωσα λίγο, αλλά τώρα που μου το είπες θυμήθηκα ότι όντως το ξέρω. Μια χαρά βαθμό έβγαλες. :P
Feb 07 2012 15:52
OdyMonaxos → Maya-chan
Εσύ είτε ξέρεις το γερμανικό σύστημα είτε δεν σε εκπλήσσει τίποτα...
Feb 07 2012 15:50
GhostPrince → Shevliaskovic
αρκετα novel και γενικα εχω βρει στο ιαπωνικο αμαζον...αλλα ειναι γαμισετα οι μεταφορες εκει..(ακριβες) >.> και raw τα περισσοτερα :P πρεπει να βρω κανα αλο σιτε για τετια γαμωτο ;/
εγω αυτο εδω 8ελω >.<
[URL="http://www.amazon.co.jp/%E5%9B%AE%E7%89%A9%E8%AA%9E-%E8%AC%9B%E8%AB%87%E7%A4%BEBOX-%E8%A5%BF%E5%B0%BE-%E7%B6%AD%E6%96%B0/dp/4062837765/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1328622771&sr=1-1"]otorimonogatari[/URL]
Feb 07 2012 15:44
GhostPrince → Shevliaskovic
ειναι μεγαλυτερο..το otorimonogatari που βρηκα japanese, ειναι 368 σελιδες :P
αν το βρεις μεταφρασμενο πεσαρε κανα link :3 44-pounds...μια απτα ιδια απτο αμερικανικο δλδ...αν και πληρονεισ φ8ινοτερη μεταφορα απο αγγλια :P
εδω σιγα μην υπαρχει...εδω δε φερνουν τα μανγκα καλα καλα, περα απο τα γνωστα δλδ :P απο novels εδω μονο το "another note" του death note εχω βρει >.>
j-horror...εχω δει αρκετα να σου πω, μιας κεινε το ειδος που μ'αρεσει...το paranoia agent ηταν καλο που δα τελευτεα :)
Iαπωνικα ξερω κατι λιγο(αυτοδιδακτος βεβαια, δεν εχω καταφερει να βρω το χρονο να παω fro, ασε που νε κι ακριβα) >.> μπορω πανω κατω να διαβασω hiragana-katakana αλλα δε μπορω Kanji σκεδον κα8ολου(αυτο σημαινει κιοτι δε μπορω να διαβασω ενα μεγαλο μερος των novel ή manga RAW) ;/ εσυ? :P
Feb 07 2012 15:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed