Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → Mike The Great

Σωστα ολος ο μηνας! Απλα πιστευω δευτερο στραβοπατημε με ΟΦΗ δυσκολα φετος. Ναι εννοειται η ομαδα τα εχει ολα τα ματς.Εχει πολυ καλυτερο παγκο απ ολους και ειδικα οταν εχουμε ολες τις μοναδες μας ειμαστε αχτυπητοι. Τωρα με Ρουμπιν αστα να πανε. Με ενα Χ θα με ευχαριστημενος με αυτες τις συνθηκες εκει! Tωρα στο OP παρα το οτι γουσταρω πολυ τον luffy αδυναμια μου ειναι o zoro. Το γεγονος οτι τωρα εχω αβαταρ τον luffy ειναι οτι πριν συνεχεια ειχα τον zoro και ειπα να αλλαξω για λιγο για να βαλει zoro και κανενας αλλος:P
Feb 07 2012 15:32
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

How sweet and considerate of you darling!!! (αρκεί να μην πάω από δηλητηρίαση :P) Ξέρω πως θα είναι, κοίταξα την κρυστάλλινη σφαίρα και δεν τα βλέπω καλά... Σπουδάζω επιστήμη της επικοινωνίας, δηλαδή ασχολούμαι με τη μελέτη των ΜΜΕ. Βαθμός; [B][SIZE="7"][FONT="Arial Black"]1,7[/FONT][/SIZE][/B]
Feb 07 2012 15:24
Photo

Shevliaskovic → GhostPrince

ασε που ειναι και στα γιαπωνέζικα το συγκεκριμένο =ρ (another)
Feb 07 2012 15:22
Photo

Shevliaskovic → GhostPrince

εγώ γενικά όσα j-horror έχω δει,είναι λίγο αποτυχημένα =ρ βασικά,εχεις δίκιο,είναι 677 σελίδες =ρ και στο αγγλικό ειναι ακριβό [url]http://www.amazon.co.uk/Another-Yukito-Ayatsuji/dp/4048740032/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1328620757&sr=8-2[/url] £44 kάνει. Πω τώρα,μου έχει κολλησει στο μυαλό. Λες να μπορώ να το βρω σε κανα βιβλιοπωλείο εδώ? Γιατί με τα έξοδα αποστολής θα μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι Ε,που θα πάει θα βγουν και στα αγγλικά.. Ξέρεις καθόλου ιαπωνικά?
Feb 07 2012 15:21
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]You can also find it [URL="http://mangainn.com/"]here[/URL] και το βγάλανε μάλιστα και νωρίτερα, μη στηρίζεστε μόνο σ'αυτό το site. Αλλά αφού ήρθα μέχρι εδώ, ας σχολιάσω κιόλας.[/QUOTE]:33
Feb 07 2012 15:21
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Μπορεί να κάνω κανένα μικρό για εξάσκηση, θα δείξει. XD (καλά, ρωτάω :P) Καλά έκανες, αν και δεν ξέρεις πως θα είναι κι εδώ σε 4-5 χρόνια. Τι σπουδάζεις τώρα.
Feb 07 2012 15:17
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Πήγα σε γερμανικό σχολείο (πίσω απ' το Καρφούρ), πήρα και το γερμανικό απολυτήριο (ρώτα βαθμό :P), έκατσα ένα χρόνο στην Πάντειο, και πήγα Μόναχο. Ήθελα ένα πανεπιστήμιο και όχι μπουρδέλο (και μάλιστα πάνω στη Συγγρού) και καμιά προοπτική εργασίας και όχι πείνας... Πειραματόζωο;; Θα μου μαγειρέψεις παστιτσάκι;;
Feb 07 2012 15:11
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Αλήθεια, πως βρέθηκες εκεί πάνω? Ανεβαίνω, ανεβαίνω, χρειάζομαι κι ένα πειραματόζωο. :P
Feb 07 2012 15:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

xD xD xD Δεν το περίμενα να ήσουν κρυφό Νa Yonsu x M-21 fan!
Feb 07 2012 15:00
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Θα κατέβω στις 15 για πάνω από μήνα. Το επόμενο εξάμηνο αρχίζει στις 16 Απρίλη, οπότε έχω καιρό. Και είχα κατέβει τα Χριστούγεννα. Από Οκτώβρη είμαι εδώ έτσι κι αλλιώς, δεν έχω πολύ καιρό. Ανέβα, ανέβα, σπιτικό παστίτσιο :P
Feb 07 2012 14:56
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Soz, καθομουν και το εφτιαχνα. Τ___Τ Ε, ή αυτή η την επόμενη βδομάδα έχω κλείσει εισητήρια αλλά σκέφτομαι μήπως δεν τα χρησιμοποιήσω. Εσύ πηγαίνεις καθόλου Αθήνα ή μόνο Χριστούγεννα-καλοκαίρι?
Feb 07 2012 14:53
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Πότε γυρνάς ρε άνθρωπα;; Ωραίο το νέο σετ btw
Feb 07 2012 14:49
Photo

Dio Brando → Kenny

Υπαρχει thread για spoilers?
Feb 07 2012 14:21
Photo

satisfaction → metalmusicmaniac

Έτσι ρε! Satisfaction! :P
Feb 07 2012 14:15
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Ναι, περνάει το 020 με πολλές στάσεις κοντά στο σπίτι μου. Είσαι κοντά στην Κηφισίας; Πότε ανεβαίνεις;
Feb 07 2012 14:13