Jump to content

Community Status Updates

Photo

gexion → Zoro

[B]AΠΡΖΕ[/B] [B]Αριγκάτο Πολύ Ρε Ζορο Εκπρόσωπε!:riiight:[/B] [B]*η μανιακή*:bleh:[/B]
Jun 14 2008 23:02
Photo

GkLoc → Zoro

Ζοro,Ακους Που Θελουν Και Να Μας Θανε Οι "Γειτονες"!!! Θα Τους Διαλυσω Μονος Μου!!!Zoro ATTACK!!(Hiding Behind Zoro)
Jun 14 2008 23:01
Photo

FireFistAce → samurai_pizza_dora

Οχι δεν με ξερεις αλλα σε εχω στο friends list και ειπα να σου μιλησω και να γνωριστουμε με την ευκαιρια.
Jun 14 2008 23:00
Photo

1oneiromono → RiDeLub

οπως λεει και ο kyuuby sto naruto threat ο κισ εχει δανειστει πολλα απο την γιαπονεζικη μυθολογια ,βεβαια οπως εχει αρχισει να γινεται παρημια με τον κισι ποτε δν ξερεις:P
Jun 14 2008 23:00
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

Εγω,Μην Νομιζεις,Στα Πρωτα Επεισοδια Ειμαι,Για Αυτο Διαλεξα Χαλαρα Naruto! Ομως Με Τον Καιρο Μπορει Να Αλλαξω Γνωμη!
Jun 14 2008 22:59
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

ουυυ χεστα δεν μπορω να διαλε3ω! ω καλα χαλαρα ο naruto γτ εχει ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ο τυπας :P, ο kakashi και ο Itachi γτ ειναι κουκλια και μυστηριωδεις κ πλ καλοι σαν τεχνικες... και φυσικα ο μελαγχολικος Gaara :)
Jun 14 2008 22:56
Photo

mihalakis21

λαθος post
Jun 14 2008 22:56
Photo

GkLoc → Zoro

Καλα Στα Βιντεο,Ειχα Κατσει Καμποσες Μερες,Και Ειχα Δει Σχεδον Ολα Τα Αστεια Και Απιθανα Βιντεο Με One Piece,Οποτε Πανω Κατω,Ξερω Πως Να Τα Βρισκω Ευκολα! Οσο Για Το Usopp!!!WITH PLEASURE!!!
Jun 14 2008 22:55
Photo

Mixed Blessing → Zoro

[COLOR=indigo][B]Αυτο περι.."Αποστολη ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ"...πατα delete![/B][/COLOR] [COLOR=indigo][B]Θα δω τι μπορω να κανω τωρα(αφου ξαναδιαβασω το pm αλλη μια...δυο..η και πεντε φορες ακομα)κι αν δεν μ προκυψει κατι...dont worry..δυο ολοκληρες βδομαδες εχω προτου την κοπανησω για summer..αρα..δεν χανομαστε..θα φτιαξουμε το τελειο siggy:smokingg:[/B][/COLOR] [COLOR=indigo][B](και οχι..δν ξεχνω την εξεταστικη σ..απαντα οποτε μπορεις ..:) )[/B][/COLOR]
Jun 14 2008 22:54
Photo

Zoro → GkLoc

Χεχε χαιρομαι που δεχτηκες να εισαι ο Usopp οπως προτεινα...σου παει!! (ετσι ολοκληρωνουμε το πληρωμα σιγα σιγα!!) Τελικα κι εσυ ladies man εισαι!!!(καλα στο να βρεις videaki παντα o 1oς!!)
Jun 14 2008 22:50
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

Μετα Το Ειδα Οτι Ησουν Κοπελια,Sorry For My Mistake!! Oσο Για Το Captain Drake,Αμα Θυμασαι Το Ελληνικο Και Απο Εκει Βγαζεις Αποψη, Τοτε.... Ομως Οχι,δεν Πειραζει,Διοτι Κα εμενα Μαρεσει Naruto(Αν Και Δεν Το Δειχνω) Ποιος Ειναι Ο Αγαπημενος Σου Χαρακτηρας??? Εμενα Χαλαρα Ο Uzumaki Naruto!!!
Jun 14 2008 22:50
Photo

ichigo13 → Ash_Pokemaster

Εγώ πάντως περιμένω απάντηση για το pm που σου έστειλα!:bleh:
Jun 14 2008 22:49
Photo

zolitas → Megumi

hehe, nice nice ^^
Jun 14 2008 22:49
Photo

1oneiromono → iristella

και εγω τον παω τον neji που λες,αλλα στο shippuuden δν τον εχουν πολυ δειξει .... να σου πω την αληθεια με εχει ψιλο απογοητευσει το shippuuden.ποια ειναι η γνωμη σου??
Jun 14 2008 22:48
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21

και να σκεφτεις οτι παντα μισουσα Itachi και 8αυμαζα Sasuke αλλα ετσι οπως ηρ8αν τα πραγματα στο shippuuden ειναι να μην αλλα3εις γνωμη? ε? ε? και συ μην το παιρνεις πανω σου, ειμαι fan του real itachi οχι εσενα :P
Jun 14 2008 22:48