Community Status Updates
iristella → 1oneiromono
οντως θα μπορουσαν να τον ειχαν αναπτυξει περισσοτερο... Μεχρι τωρα για να ειμαι ειλικρινης το shippuuden δεν με εχει ξετρελανει ...Εχουν υπαρξει καποιες καλες στιγμες αλλα προς το παρον ειναι ακομη σε μεταβατικο σταδιο... Ευτυχως ξερω οτι πιο κατω γινεται πολυ καλυτερο....και κανω υπομονη XDDDD
Jun 14 2008 23:36
samurai_pizza_dora
Οχι μετα απο 4 χρόνια! Μια χαρα mondial ερχεται μετα απο 2. Μακαρι να καταφερουμε να προκριθουμε.
Jun 14 2008 23:34
GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™
Aπο Οτι Εχω Ακουσει Τον Αδελφο Του Τον Νικησε!!!
Τι,Ακομα Μουτρα Κανει Και Δεν Γυριζει Πισω??
Νωμιζα Ο Μοναδικος Σκοπος Του Ηταν Αυτος???
Jun 14 2008 23:30
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
ναι το 3ερω εμφανιζεται μοναχα σε μια σκηνη νομιζω..o sasuke φευγει απο την ομαδα πριν αρχισουν τα shippuuden και παει με τον Orochimaru που του υποσχε8ηκε δυναμη την οποια τοσο 8ελει ο sasuke για να σκοτωσει τον αδερφο του.. και φυσικα ο ναρουτο και η σακουρα δεν το δεχονται αυτο και παλευουν να τον κρατησουν αλλα δεν το καταφερνουν και απο τοτε μεχρι και οσα επεισοδια εχουν βγει ειτε στον νετ ειτε σε μανγκα ακομα δεν τον εχουν κανει να γυρισει πισω..ειναι μακακακος λιγο ο σασκε..και γινεται ακομα πιο πλ!
Jun 14 2008 23:27
FireFistAce → samurai_pizza_dora
Αστα να πανε... Ας μην το συζηταμε καν το θεμα. Την αλλη φορα ξανα(μετα απο 4 χρονια).
Jun 14 2008 23:25
GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™
Μπα,Δεν Το Σταματαω Με τπτ!
Μεσα Σε Τρεις Μερες????Πο,Πο Καψιμο!!!
Επισης Ηθελα Να Ρωτησω,Ο Sasuke Γιατι Εξαφανιζετε Σε Μια Φαση???
Διοτι Στις Ταινια 2 Δεν Υπαρχει Καθολου!
Jun 14 2008 23:20
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
α ναι κ επισης εχει γελιο γτ ολοι χαρακτηρες αλλαζουν στο shippuuden πχ ο gaara απο αιμοβορος γινεται πολυ γλυκος και μελαγχολικος 3ερεις τωρα ολοι αλλαζουν συμπεριφορες μονο ο ναρουτο μενει χαζουλης και πλακατζης λολ!!
Jun 14 2008 23:18
GkLoc → Zoro
Xaxa,Eιδα Τι Τους Αφησες Τωρα,Ετσι,Ετσι,The War Just Begun!!!:mador2:
Μα,Ετσι Και Αλλιως Τον Εφιαλτη(Κατασκοπο)Τον Εχουμε Ως Slave:hahaha:,Οποτε...
Jun 14 2008 23:18
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
σοβαρα μ μιλας? φιλε μ, μην σταματησεις το naruto για κανενα λογο, και να 8υμασαι οτι στα shippuuden αρχιζει το καλο..ειδα τα 62 επεισοδια π ειχαν βγει στο shippuuden μεσα σε ουτε 3 μερεσ οποτε...καταλαβαινεις!.. στην αρχη ημουν φανατικη sasuke αλλα μετα καταλαβα... αυτη τη στιγμη τα βλεπω ολα απο την αρχη και ειμαι στο episode 40 της period 2 χαχα χαλαρο καψιμο!
Jun 14 2008 23:16
GkLoc → Zoro
Το Ξερω,Και Εγω Το Ιδιο Εκανα!!!
Ακους Εκει,Θελουν Να Take Us Down Εμας Τους Δυο,Και Τον Sencho!!
If They Come,I Will Unleah My Full POWER......USOPP WAGOMU!!!(Rubberband)
Jun 14 2008 23:12
Zoro → GkLoc
Χαχα εγινα μελος για ενα λεπτο και τους αφησα μυνημα..τσεκαρε το..μετα ξεγραφτηκα βεβαια!!
(hiding behind zoro πολυ πλακα!!γελασα:hihi2:)
Jun 14 2008 23:08
GkLoc → Zoro
Aνοιξα Ενα Θεμα Στο One Piece Thread(Διοτι Τελευταια Ειναι:deadga6:)
Αμα Θες Πηγαινε Και Απαντησε,Θελω Να Δω Τι Θα Πεις??:orly:
Jun 14 2008 23:07
samurai_pizza_dora
Α οκ!^^
Χασαμε σημερα γαμωτο...(το πρωτο σχολιο που μπορω να σκεφτω :P)
Jun 14 2008 23:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed