Community Status Updates
SkullKaizer → JoHnAroC
:df13952b:λιπον μενω Μελισσια ξερεις;...
εσυ που μενεις;
θα εχει πλακα να σηναντιθω με καποιον απο το anime.gr :wooi2::wooi2:
κατα τ'αλλα με ενα μελοντικο mangaka *τωρα μην ειαι εσυ ψωνιο:hahaha: ή εγω να μην ειμαι:hahaha: ... :sigh2:*
να μου κανει μαθηματα i agree:drink:
Jun 14 2008 21:48
GkLoc → Zoro
ΑΑΑΑΑΑ!Σαυτο Ναι!O Captain UsoGklLopp Eιναι Και Ο Πρωτος!
Το Λεει Και Στο Avatar Μου Οτι Εχω 8.000 Followers,Kαι Για Καλο Λογο!
(Μαλλον Πρεπει Να Μαζεψω Και Αλλους,Διοτι Οι Γειτονες Μαζευονται Σιγα Σιγα!
Jun 14 2008 21:45
Zoro → SkullKaizer
Το [URL]http://www.berserkchronicles.com/[/URL] ειναι κανονικο ιταλικο site για Berserk,με πληροφοριες και ολα...
Το link για το 297 το βαλα στο thread του Berserk,αν δεν σου λειτουργει περιμενε απο evil_genius,ναι...
Αυτα,την κανω οπου να ναι...τα λεμε!!
Jun 14 2008 21:43
Zoro → GkLoc
Το χερακι σου το βαλες στον προσυλιτισμο νεων μελων στο group..οπως laraska,FireFistAce,Dark_Prince,santouryu κλπ....(αν και ο ace ηδη ηταν γραμμενος,την προσπαθεια την εκανες ομως!!)
Εμ οταν το λεγα εγω οτι οντως εχεις 8000 followers δεν με πιστευουν!!!:hihi2:
Jun 14 2008 21:40
SkullKaizer → Zoro
ch 297:oo: ποτε βγηκε ...δεν το βρισκο ουτε στις ιστοσελιδες που postαρες
δεν πιραζει θα κανω υπομονη μεχρι να το βγαλει το evil-genius:hahaha:
Ιταλικα ωραιος και εγω Γερμανικα:drink:...ξερω
jeah πολυ καλη δουλεια κανανε :wooi2:
λογικα θα υπαρχει και ανιμε site
στα ιταλικα ... ειμαστε τεραστιο comunity :hahaha:
Jun 14 2008 21:36
iristella → ichigo13
ναι γιατι στην πραγματικοτητα η ξανθοψειρα ηταν η μετενσαρκωση του einstein lol
Jun 14 2008 21:30
Zoro → GkLoc
Ετσι usopp-sama να μαζεψουμε κι αλλα ατομα στο group(το ξερα οτι ειχες βαλει το χερακι σου :hehehe:)
Αφησα και μυνημα στο group,τσεκαρε!!
Jun 14 2008 21:25
iristella → Zoro
Αλατι στη φωτια???? Τι γινεται αν ριξεις τετοιο? Εγω κατι για λαδι ηξερα οτι κανει bam μετα.....Lol......Tεσπα ειδα οτι μπηκε και shinigami στο thread και επιβλεπει.....
Ρε εννοειται οτι δεν ειμαι απολυτη...σιγα ο καθενας εχει την αποψη του...Αν και εισαι λαθος δικαιουσαι να εκφραστεις (τουλ. μεχρι να σημειωσω το ονομα σου ....muahahahhahaha)
Gaijin????που θα τον βρεις???Παει αυτος got death noted...ψαξε για κανεναν αλλο....:hahaha::hahaha:Aν σε αυτον τον αλλο δεν ξυπνησει το L ενστικτο μεσα του φυσικα.....
Jun 14 2008 21:12
Zoro → iristella
Στην εξω ζωη πρεπει να εισαι και πιο επικυνδινη μιας και δεν υπαρχει η ασφαλεια που σου δινει το Internet(χεχε πιστες φιλες και ατομα που αλλαζουν πεζοδρομιο,real life DN!!)...
Παντως(αν και δεν ειναι του τυπου μου)σταματω την συζητηση μεχρι να ακουσουμε καποιον αλλο,να μην ριχνω αλατι στην φωτια...
Αυτο το κανω γιατι εγραψες σωστα το τελευταιο μερος του ποστ,οτι διαφωνουμε ως προς το πως το βλεπουμε ολικα και για αυτο δεν γινετε αλλη συζητηση(που οπως εχω πει,καλυτερα που διαφωνουμε,εχει πιο πολυ πλακα)...αν το ειχες παει σε κατι πιο απολυτο,οτι εχεις δικιο κι εγω λαθος ισως απαντουσα:evil: (οχι οτι δεν το πιστευεις,απλα κατανοεις και την διαφορα της αποψεως,οπως κι εγω;)
Χεχε το αλλο με τον Αινσταιν το ξερω,και μπορεις να το "φορεσεις" και στην Misa,οχι ως Fool αλλα ως Love Fool θα πω...
Ας ελπισουμε να απαντησουν και οι αλλοι...θα παω να ψησω καναν Gaijin μπας και ερθει και γελασουμε!!
Jun 14 2008 21:08
Zoro → ichigo13
Χαχα τι σου λεει η stella απο κατω για μενα παλι!?!
(και το 2ο απο τις μεγαλες αληθειες ειναι λαθος!!)
Καλα ελεγα κι εγω πως το ειδε τοσο γρηγορα ο Phantom oτι ο Roronoa spoilerαρε....και να,υπηρχε και ο καταδωτης!!
(χεχε μην ανυσηχεις,καλα εκανες!!)
Ε οχι και να χει το ονομα μου και να κανει κατι τετοια κουφα!!:df13952b:
Jun 14 2008 20:58
psofia → 1oneiromono
Έλα μου! Εννοείται πως θα επιστρέψω αύριο νωρίς-νωρίς!!! Θα έρθεις έτσι?
Jun 14 2008 20:49
iristella → Zoro
Οι φιλες μου ειναι πιστες και αφοσιωμενες followers που εκτελουν επακριβως το θελημα μου....Φυσικα και η φυση μου παραμενει αναλλοιωτη οn & off line....Παρολαυτα στις φιλες μου ειμαι πολυ στοργικη... Τωρα το αν υπαρχουν ατομα τα οποια με βλεπουν και αλλαζουν πεζοδρομιο απο τον φοβο τους ειναι αλλο θεμα αυτο....
Jun 14 2008 20:43
Zoro → iristella
Χεχε οντως αν και το Psychaci θα σου πηγαινε πιο πολυ,μετα θα ειχαν προκαταληψη οι αλλοι και δυσκολα θα περνουσες για καλο κοριτσι,κακο αυτο για καποιον που θελει να γινει god of the new world(ο νοουν νοειτο;))
EDIT:Δλδ και στην εξω ζωη εισαι λιγο....επικυνδινη??
(και το ξερουν και οι φιλες σου??:hahaha:)
Jun 14 2008 20:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed