Jump to content

Community Status Updates

Photo

Manganix → Zoro

έτσι και αλλίως δεν ήμουν πότε fan της..οπότε...
Jun 15 2008 00:14
Photo

iristella → Manganix

αν την εθαψα λεει???? 2 μετρα κατω απο τηνγη και με συνοπτικες διαδικασιες.... Θα την αντιπαθησεις και εσυ ακομη περισσοτερο θα δεις....τελειως βλαμμενη........
Jun 15 2008 00:13
Photo

Zoro → iristella

Χαχαχα take that narutards!!! Οι κατασκοποι μου ειναι παντου!! Get ready for war!!(που εμεις θα νικησουμε!!) Οσο για το αλλο,τι του λες του παιδιου κατω?? Οχι μονο με την προβεια στολη πηγε ο λυκος και εκανε φιλο το προβατο,αλλα τον μετετρεψες σε Misa hater τοσο γρηγορα?!:hahaha: (δεν ειχε ξαναγινει τοσο γρηγορα) I bow to your genius Kira-sama!:respect: Για μαλλι πηγες και τον κουρεψες!!(τον εβαλες να ψηφισει και αρνητικα στο poll...mind contol...succeed!...another supporter in your army!!)
Jun 15 2008 00:11
Photo

Manganix → iristella

χεχε να είσαι σίγουρη οτί θα ψηφίσω..(αν δεν έχω ψηφίσει ήδη γιατί κάπου το θυμάμαι αυτό το poll)να φανταστώ θα την έθαψες εκεί ε?
Jun 15 2008 00:05
Photo

iristella → Manganix

Υπαρχει και αναλογο poll με misa lovers και misa haters....Δυστυχως οι φαν προς το παρον ειναι πιο πολλοι.....Δεν την μπορω καθολου...Για μενα καταστρεφει ολο το plot της σειρας. Αν ειναι οταν το τελειωσεις το DN (μην σποιλεριαστεις κιολας) πηγαινε να ψηφισεις και εσυ (κατα θα ηταν το ιδανικο XD).....
Jun 15 2008 00:02
Photo

Manganix → iristella

χαχαχαχα όντως...σύνεχεια θέλει να πάει σε ραντεβού με τον Light(Φώτη):fromabove::fromabove::fromabove:και τους πρίζει όλους αλλά σε αυτά τα επισόδεια που είμαι την δουλειά της την έκανε:wis:
Jun 14 2008 23:56
Photo

iristella → Zoro

:df13952b:Zoroooooooooo!!!!!!!!!:oo::oo::oo: Tι εκανες στο Naruto group βρε τερας??????????????? Ειπα να λειψω καμια ωρα και βρηκες ευκαιρια???????????Το ανοιξα το τετραδιο...........κανονισε.....:hahaha:
Jun 14 2008 23:53
Photo

iristella → Manganix

Στο τελος θα μπορεσεις να βγαλεις αποψη....Και εγω μην νομιζεις οτι επιλογη εκανα την εκανα μετα το τελος και με πολυ πολυ σκεψη....Και τουλαχιστον αναμεσα στους 2 υπαρχει ελαχιστη διαφορα στην προτιμηση μου....Ενα μονο πες μου....Η Misa δεν ειναι πολυ εκνευριστικη?????
Jun 14 2008 23:51
Photo

Manganix → iristella

τι να σου πω...στην αρχή υποστήριζα τον Light αφού ήταν πρωταγωνιστής και είχε έναν μεγάλο στόχο..τώρα δεν ξέρω οθτε και εγώ ποιον υποστηρίζω...οπότε περιμένω και σιγά σιγά θα δω ποιανού μέρος θα πάρω
Jun 14 2008 23:48
Photo

sintar → GkLoc

hehe nai..απο σενα πηρα την ιδεα....!!
Jun 14 2008 23:46
Photo

iristella → Manganix

Ποιον υποστηριζεις εσυ????Οντως και τωρα πλησιαζεις στα καλυτερα επεισοδια .....Οσο παει θα γινεται ακομη πιο ενδιαφερον.
Jun 14 2008 23:43
Photo

Manganix → iristella

πολύ ωραίο είναι..έχει μεγάλο ανταγωνισμό ανάμεσα των δύο..επίσης και οι δύο ειναι πολύ έξυνποι μέχρι αηδίας:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:
Jun 14 2008 23:43
Photo

GkLoc → sintar

xaxa,Aλλαξες Το Nick,Πιο Ωραια Σου Παει Αυτο!!!
Jun 14 2008 23:42
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

ναι τωρα ανεβασαμε τον πυχη! 8ελουμε να καταστρεψουμε την κονοχα...! δεν τον νικησε τον αδερφο του.. ηταν αρρωστος! αν δν ηταν 8α σ λεγα εγω! και το μεγαλειο του Itachi φαινεται γτ πριν πε8ανει στη μαχη, εδωσε στον αδερφο του ολες του τις δυναμεις...δλδ ηταν αρρωστος ο Ιταchι, ο αδερφος του Sasuke τον παλεψε και οταν ο Sasuke τον αποτελειωσε, ο αρρωστος Itachi πριν πε8ανει του δινει τις δυναμεις του..ε τι να πει κανεις γ τ παλικαρι..!
Jun 14 2008 23:39
Photo

iristella → Manganix

Πως σου φαινεται μεχρι τωρα το DN???
Jun 14 2008 23:38