Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Dio Brando

Όχι. Και στα δύο γκολ έφταιγε. Το γεγονός ότι γενικότερ έχετε καλύτερους παίκτες δεν εγγυάται νίκη αγαπτέ μα παρόλα αυτά νικήσατε μια φορά τίμια και σας το αναγνωρίζω.
Feb 07 2012 17:53
Photo

Dio Brando → Fallen_Mpougatsa

Δεν εφτεγε ο Κρεσιτς..Απλα ο Θρυλος ειναι πολυ καλυτερος..
Feb 07 2012 17:50
Photo

Αααααααααααααααααα! Ε ναι, τι να κάνεις. Δε μπορείς πάντα να κερδίζεις και με τον Κρέσιτς για τερματοφύλακα...
Feb 07 2012 17:44
Photo

zoro77 → Mike The Great

Kαλα ο chopper μερικες φορες συμπεριφερεται λες και ειναι καπετανιος! Τετοια εντυπωση μου εβγαλε στο επεισοδειο 404(το πιο αγωνιωδες ολο του ΟΡ για μενα και στα 3 καλυτερα) οταν zoro,zanji και luffy βγαιναν νοκ αουτ σιγα σιγα..Ειναι φοβερος χαρακτηρας! Τωρα για το ματς με την ΑΕΚ ναι θα ναι δυσκολο. Βασικα πιστευω θα βοηθησει πολυ ο κοσμος και ειτε με τον εναν τροπο ειτε εμ τον αλλον θα το παρουμε το ματς. Βεβαια αν το υποτιμησουμε θα χουμε προβλημα. Και παλι συμφωνω οντως ο Ενρεστο ευτυχως δεν παρασυρεται! Και ξεχασα να σου πω τι ομαδα ειμαι στο εξωτερικο. Ειμαι Λιβερπουλ για πολλους λογους(κοκκινοι,λιμανι και αυτοι αλλα και το 96+21 αν εχεις δει..)αλλα και κυριως για το οτι ειναι ομαδα που δεν τα παραταει ποτε(πχ τελικος Τσ Λιγκ 2004-2005) Αλλες ομαδες που υποστηριζω ειναι η Ατλετικο Μαδριτης και η Πορτο . Την Μπαρτσελονα και την Μιλαν δεν τις υποστηριζω βασικα αλλα τις θαυμαζω την μια για την μπαλα της και την αλλη για την ιστορια της !
Feb 07 2012 17:41
Photo

Στον αγωνα:P
Feb 07 2012 17:37
Photo

Την Κυριακή? Πού?
Feb 07 2012 17:36
Photo

Αχα,ευχαριστω. Τι εγινε την Κυριακη?:P
Feb 07 2012 17:25
Photo

Black Kaiser → The Truth

Ό,τι θες fellow bleachtard. Ποιόν θα πλακώσουμε;
Feb 07 2012 17:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Nαι, εγώ δηλαδή. Οι άλλοι ακόμα γράφουν!
Feb 07 2012 17:05
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

μια χαρα δηλαδη, ειχατε και μια εβδομαδα να κατσετε..
Feb 07 2012 17:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Ξεκινάμε Τρίτη, 14. Θα ξεκινούσαμε κι εμείς τότε αλλά επειδή σήμερα είχε απεργία και κάνανε οι δικοί μας, βάλανε όλα τα σημερινά μαθήματα Δευτέρα και ξεκινάμε αμέσως μια μέρα μετά.
Feb 07 2012 17:01
Photo

Στο Noblesse όχι, απλώς επιτρέπονται τα spoilers μόνο μέσα στα tags τους. Στο Naruto πχ που έχει ολόκληρα sub-forums το λέει πάνω πάνω ότι επιτρέπονται.
Feb 07 2012 16:59
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

τωρα που το θυμηθηκα εσεις μαθηματα ποτε ξεκινατε. εμας οι κακιασμενοι την πεμπτη τελειωνουμε εξετασεις την δευτερα ξεκιναει δευτερο εξαμηνο.. να μην μας αφησουν ουτε μια μερα να κατσουμε..
Feb 07 2012 16:55
Photo

AnelisMaya-chan

Πανέμορφο το νέο σετάκι!!
Feb 07 2012 16:55
Photo

Εννοω,δεν υπαρχει thread μονο για spoilers?
Feb 07 2012 16:53