Jump to content

Community Status Updates

Photo

Shanks → GkLoc

μπες μσν λιγο
Jun 15 2008 01:53
Photo

iristella → Zoro

κρατα για μενα την αλλη ε??? θελω και εγω ρολο... και μου αρεσουν πολυ τα μακαβρια αστεια
Jun 15 2008 01:49
Photo

Zoro → iristella

Κατι τελευταιο,φτιαχνουμε στην πλακα πληρωμα στο OP group και ηδη βρηκαμε τους περισσοτερους(εγω master swordsman φυσικα!!).... Μιας και στο πληρωμα οι κοπελες ειναι 2,(κοιτα συμπτωση),δωσαμε την μια στην Orion και η αλλη πιθανον θα μεινει κενη εκτος κι αν πεταχτει κι αλλη κορασιδα(αμφιβαλλω)....αρα αν σ'αρεσει οταν το δεις,σε προτεινα ηδη για Robin,η αρχαιολογος του πληρωματος... Ειναι και η αγαπημενη μου απο τις γυναικες του OP...η πιο εξυπνη,ομορφη,σοβαρη και δυνατη(βασικα δυσκολα την νικας)...ολα τα χει...το παρελθον της ειναι το αγαπημενο μου απο θλιψη.... (το μονο κακο ειναι οτι ειναι ψιλοσοβαρη....τα μονα αστεια που κανει ειναι μακαβρια,με τον θανατο εχουν να κανουν συνηθως...αρα εκει σου παει παλι!!) Αρα οταν το δεις,θα υπαρχει και μια θεση για σενα στο group αν ολα πανε καλα(για αλλες πλακες)... Πλακα πλακα οταν εγω κι εσυ δουμε αντιστοιχα Νaruto και One Piece χαρη στον καταλυτικο παραγοντα που παιζουμε(ειδικα εσυ!!)ισως γινει ειρηνευση των group!!:hehehe: Τεσπα,την κανω στ'αληθεα τωρα,τα λεμε!!^.^
Jun 15 2008 01:46
Photo

ichigo13 → Ash_Pokemaster

Smash Bros έχω παίξει στο Ν64 σε emulator και μου αρέσει κι έμενα πολλύ! Browl ειδικά θα ήθελα να πάιξω πολλύ(έχει και τον snake μέσα ως ήρωα) Τα 2d Mario όντως είναι κλασσικά και μου άρεσαν κι εμένα(αν και ως χαρακτηρα προτιμώ τον Wario)!\Τώρα με τα pokemon έιχα κι εγώ πόεωση παλιά αλλά μετα τις δυο πρώτες εκδόσεις του advance βαρέθηκα και δεν ξανασχολήθηκα!Αν και δεν είμαι rpg fan πτοτιμώ rpg του style final fantasy,dragon quest k.l.p.)! Πάντως για μένα the best nintendo game ever is Zelda! Shigeru Miyamoto ftw φίλε πολλύ καλός σχεδιαστής! Πρόσφατα μάλιστα τερμάτισα σε emulator το Ocarina of time!Απλά αριστούργημα! Τέλος θα ξεφύγω λίγο από την Nintendo και θα πω για το GTA που είπες! Το GTA από τεχνικής άποψης είναι αξεπέραστο! Όντως οι περισσότεροι που το παίζουν το κάνουν για χαβαλέ όμως πραγματικά άμα κάτσει κανείς και σκεφτεί τι έφτιαξε ένα προγραματιστής και με πιες δυνατότητες καθώς το ps2 τεχνικά(hardware) είναι χάλια-θα καταλάβει το πραγματικό μεγαλείο αυτού του παιχνιδιού!
Jun 15 2008 01:42
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21

τι? οχι σωστο ειναι!
Jun 15 2008 01:34
Photo

GkLoc → Zoro

Δεν Το Εχω Δει Το Ολο Το One Piece,Αλλα, Δεν Με Ενοχλουν Καθολου Τα Spoilers,Δεν Ξερω Γιατι??? Αμα Στα Αλλα Αnime(π.χ Berserk)Μου Πουνε Κανενα Spoiler,Θα Πεσει Κανενα USOPP HAMMER! το One Piece Τ Λατρευω Τοσο Που Δεν Με Ενωχλουν ΚΑθολου!! Η Φαση Ειναι Οταν Βλεπω Επεισοδια,Και Ξερω Τι Θα γινει παρακατω,Αλλα και παλι εκπληζωμε!!!
Jun 15 2008 01:28
Photo

Ash_Pokemaster → ichigo13

Metal Gear είναι το επόμενο παιχνίδι που θα παίξω. Μάλλον την άλλη βδομάδα ξεκινώ το πρώτο, για MSX/NES. :P Από την Nintendo, κοίτα. Τα αγαπημένα μου franchises είναι Pokemon και Smash Bros. και ακολουθούν Mother (revive it, damn it!), Zelda και φυσικά Mario. :'D Αλλά ναι, μου αρέσουν σχεδόν τα πάντα. (I hate Kid Icarus though ¬_¬). Metroid, Kirby, DK, Custom Robo, Advanced Wars, Fire Emblem, I like them all. :P
Jun 15 2008 01:28
Photo

Zoro → sintar

Εro-Cook δες και την ιστορια που εκανα στο group!! (οντως φοβερο το nick..σου παει πιο πολυ..^.^) EDIT:Σελιδα 2 πια:sigh2:
Jun 15 2008 01:21
Photo

ichigo13 → Ash_Pokemaster

Πάντως δεν μου είπες είσαι mgs(metal gear solid) fan? Επίσης θέλω να μου πεις πια παιχνίδια της Nintendo προτιμάς.Μην μου πεις όλα!Μόνο αυτά που σου αρέσουν πιο πολλύ!
Jun 15 2008 01:07
Photo

Zoro → iristella

Οντως εχουμε κανει παρομοια συζητηση(αν και δεν θυμαμαι που..καπου με την Μisa νομιζω!!) αλλα και τα 2 ατομα στα οποια αναφερομαστε εχουν ποιοτητα στην χρηση(υποθετω και ο δικος σου,παντως ο Zoro ειναι master swordsman)... Η διαφορα ειναι οτι ο δικος μου εχει 3!!(αν και οπως λες δεν εξυπακουει την νικη..)
Jun 15 2008 00:43
Photo

iristella → Zoro

zoro μου η σημασια δεν εγκειται στην ποσοτητα των katana αλλα στην ποιοτητα και στην τεχνη αυτου που τα κραταει...... (εχουμε ξανακανει παρομοια συζητηση η μου φαινεται?)
Jun 15 2008 00:37
Photo

Ash_Pokemaster → Manganix

Μηδαμινές πιθανότητες. :P Το With Anyone είναι τυχαίο. Ας δοκιμάσουμε άλλη φορά. :p
Jun 15 2008 00:37
Photo

Manganix → iristella

ty ty :) επίσης glad to meet you :)
Jun 15 2008 00:36
Photo

iristella → Manganix

Ρε Zoro τι το πιεζεις το παληκαρι?????:hahaha: Εγω δεν εκανα τιποτα ουτε προσπαθησα να του αλλαξω καποια γνωμη (αγχος μην του κακολογισει κανεις το βλητο κι αυτο το παιδι:hahaha:) ....Απλα ηθελα να μαθω αν του αρεσει το anime......Geez.... anyway manganix για οτιδηποτε απορια εχεις μην διστασεις να ρωτησεις... και αν θες και για αλλες σειρες που εχουμε κοινες η καποια προταση εδω ειμαι...
Jun 15 2008 00:34
Photo

Manganix → Ash_Pokemaster

να προσπαθήσουμε with anyone?
Jun 15 2008 00:33