Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → gexion

About Me???? Εγω Ειμαι Full Πορωμενος Με Το Anime,Δεν Ξεκολαω Με ΤπΤ!!! Αφου Σου Αρεσε Τοσο Πολυ,Γιατι Δεν Το Ξανααρχιζεις??? Σου Προτεινω Να Δεις Το Πρωτο Επεισοδιο,Και Θα Παθεις Instant Πορωση!! Αυτα.....Τα Λεμε Girl!!!
Jun 15 2008 12:44
Photo

Ash_Pokemaster → Whitelighter

Γεια σου λευκέ αναπτύρα. -.-/
Jun 15 2008 11:34
Photo

red pyramid → Konata

Αφιερωμένο [IMG]http://www.otadesho.com/wp-content/uploads/2008/02/156231f5ce7a139d6e9cd694b553ae5d.jpg[/IMG]
Jun 15 2008 11:23
Photo

red pyramid → Tamaki

No it's not [IMG]http://www.popoko.com/images/KareKano.jpg[/IMG] and the fever is gone yeah! now I only have my neck!
Jun 15 2008 11:21
Photo

1oneiromono → iristella

εγω το λεω αυτο για το shippuuden κυριο χαρακτηριστικο του ειναι senspench και η πλοκη ενω στα παλια ναρουτο πριν το shippuuden σε καθε μαχη κυμενονταν διαφορα,εβλεπες τους κεντρικους χαρακτηρες να πολεμουν για τα ονειρα ,τις φιλοδοξιες και τους μεγαλους στοχους τους.Για αυτο το λογο δν μαρεσει τοσο τα καινουρια οσο τα παλια ,αλλα και παλι μπορει να το λεω αυτο γτ στις αρχη υποσχοταν πολλα ενω τωρα ειναι στη τελικη ευθεια(οσο μεγαλη και να ειναι)
Jun 15 2008 11:13
Photo

sintar → Zoro

oi oi ωραια ιστορια marimo...(την ειδα και χθες και ειπα να την συμεχισω με την εμφανηση ενας sea king ο οποιος θα κατεληγε sushi,αλλα δν προλαβαινα...next time!!)
Jun 15 2008 10:22
Photo

Melkor → Zoro

λοιπον, το γραφω εδω, γτ σιγουρα θα το δουνε ολοι. πρωτον. εννοειται πως οτι λεχθηκε στο Naruto social group, ειναι για πλακα δεν παρεξηγειται κανεις απο αυτην την αποψη. δευτερον. δεν βρισκω ομως κανενα λογο να μπαινοβγαινετε στο Naruto social group και να λετε εξυπναδες απο την στιγμη που κανενα μελος μη-One Piece fan δεν μπηκε στο αντιστοιχο γκρουπ, για να πει τις δικες του εξυπναδες. can't we have some privacy people? (κοινως ειπα εγω και ο donald μια σαχλαμαρα και το κανατε ολοκληρο θεμα. ξεφυγε απο την πλακα και εγινε ενοχλητικο, προς καποια μελη του γκρουπ, τουλαχιστον) τριτον. εαν οντως ειδατε τι λεγεται στο Naruto social grouup ( που δεν σας αφορα κιολας), και θελετε σωνει και καλα να το σχολιασετε, καντε το στο Naruto vs. Bleach vs. One Piece thread.
Jun 15 2008 09:30
Photo

SirJim → GkLoc

Το torrent ήταν σπασμένο.......(σταμάτησε στο 8%)
Jun 15 2008 09:10
Photo

gexion → GkLoc

[B]Απάντηση!!![/B] [B]Πορωτικό *_*[/B] [B]Όσο το δειχνε στο Αlter τα καλοκαίρια το βλεπα και έλιωνα μες στους καύσωνες και η γιαγιά μου έστιβε πορτοκάλια :bike:[/B] [B]what about you ?8D[/B]
Jun 15 2008 09:04
Photo

Mixed Blessing → °•πίΟu-πίΟu•°™

[COLOR=indigo][B]Heyo heyo!!![/B][/COLOR] [COLOR=indigo][B]Thanx for the friend request naruto-mate![/B][/COLOR]:joyful:
Jun 15 2008 08:59
Photo

samurai_pizza_dora → FireFistAce

Eιμαι ιατρικη στην Πατρα. Εσυ είσαι επιστήμη υπολογιστών στο Ηρακλειο ε?(μου το είπε ο ichigo13) Εχεις msn?Μην το πεθανουμε αυτο το καημενο το visitor messages! :P
Jun 15 2008 08:44
Photo

Tamaki → red pyramid

[color=#142EB3]Ohayo! :) it's not over until it's over [IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/sakuraccs.jpg[/IMG][/color]
Jun 15 2008 08:05
Photo

Ash_Pokemaster → ichigo13

Συμφωνώ. Είναι από τα παιχνίδια που δεν έχουν ξαναγραφτεί, και μπορούν να συνεχίσουν εφ' άπειρον. Είτε το παίζεις για χαβαλέ είτε σοβαρά είναι σίγουρα διασκεδαστικό. Τώρα... Από άποψη ιδεολογίας, εντάξει. Η αποστολές φταίνε, όχι κανείς άλλους. :bleh:
Jun 15 2008 07:45
Photo

Orion19

Χα χα. Θυμάμαι! Γενικά, δε παίρνει απο λόγια ο Luffy.
Jun 15 2008 03:51
Photo

Zoro → Orion19

Αλλη μια αστεια σκηνη που θυμιθικα τωρα ηταν οταν ο Gin νομιζω ή καποιος αλλος ρωτησε τον Luffy ποσα ατομα ειναι το πληρωμα και ειπε 5..και του λεει ο Sanji "Μην μετρας και μενα!!Μην αποφασιζεις μονος σου γι αυτα!!" Χεχε τι παιδι κι ο Luffy...
Jun 15 2008 03:45