Community Status Updates
Zoro → GkLoc
Χεχε χαιρομαι που σ'αρεσε Captain Gklopp!!
Σκεφτηκα οτι συντομευμενο ειναι πιο ευκολο ακομη:P
Τα λεμε^^
Jun 15 2008 03:41
Zoro → Kon_Okami
Χεχε no prob,αφου εξηγηθηκες κιωλας(αλλα γενικα δεν με πειραξε τπτ απ οσα ειπες)..
Βασικα να πω 2 πραγματα:
-Ρεαλισμο,αν αυτο ελεγες,ναι δεν εχει σχεδον καθολου....ε,ανιμε φαντασιας ειναι τι θες...εδω περα δεν πεθαινουν αν πεσουν απο γκρεμο,αν μεινουν 10' κατω απο το νερο,αν τους πυροβολισουν,αν πεσει βομβα κλπ...ακομη και οι "συγκινιτικες" στιγμες ειναι μη ρεαλιστικες,κανενας ανθρωπος δεν θα σκεφτοτατν τα ιδια λογια τοσο καλα και στην σωστη περισταση κλπ
-Αυτο που εννοει ο founder,δεν νομιζω να ειναι οτι το OP εχει καλυτερα νοηματα απο αυτα που ανεφερες(Ergo Proxy κλπ),ασχετα αν το χει σε μεγαλη εκτιμιση...Αυτο που εννοει ειναι οτι πολλα ατομα το υποβαθμιζουν γιατι το θεωρουν παιδικο,ενω προσφερει πολυ περισσοτερα πραγματα πισω απο τις μαχες και τα γελια...
Τα περιεγραψε στο κειμενο..ο φοβος του δημιουργου για το αν θα βλαψει τον κοσμο,η αναγκη για γνωση αν και μπορει να βλαψει τους αλλους,τα ιδια λαθη προγωνων-απογονων κλπ..ολα αυτα τα γραφει στο τελευταιο ποστ της 1ης σελιδας,αλλα και σε αλλα ποστ του...
Αυτο που λεει βασικα ειναι οτι το One Piece δεν ειναι οι καλυτερη σειρα του κοσμου,ουτε εχει και τα βαθυτερα νοηματα,αλλα ουτε ειναι τοσο χαλια και παιδικη οσο νομιζουν μερικοι...προσφερει πολλα περισσοτερα απο μια απλη shounen σειρα(αν και δεν εχω δει πολλες,αρα υποθετω θα υπαρχουν και πολλες καλυτερες οπως λες)
Οπως ειπε κι αυτος:
"Τωρα οσοι πιστευουν οτι βλεπω πραγματα που δεν υπαρχουν, εχω να πω οτι δεν χρειαζεται κατι να ειναι "artistic" για να ειναι "κουλτουριαρικο".
Η σειρα(και γενικα το καθε πραγμα)εχει διαφορετικο αντικτυπο στον καθενα,οπως ειπε κι αυτος,πιθανον μονο αυτος τα βλεπει αυτα και ισως δεν ηταν καν ιδεα του mangaka να περασει τετοια νοηματα...
Στην τελικη,αν και καλο ειναι να τα συζηταμε,οτι σ'αρεσει και οτι πιστευεις!!
Και παλι τα λεμε!!^^
Jun 15 2008 03:33
ichigo13
Βασικά έγραψα τα σημεία που κράτησα από το επισόδειο στο thread του one piece!
Jun 15 2008 03:21
GkLoc → Zoro
Καλα Ρε Zoro,Ποσα Nicks Θα Μου Βγαλεις Πια!!!
Και Σε Ολα Που Ειπες Ξεχασες Να Βαλεις Κατι Σημαντικο!!!
Απο Μπροστα Το "CAPTAIN"!!!:hahaha::hahaha:(GkLopp Mode)
Arigato,Marimo-Head!!!
Jun 15 2008 03:20
Kon_Okami → Zoro
hai hai τα έχω δει όλα ως τώρα και συνεχίζω να το παρακολουθώ.
Κοίτα σε αυτά που λέει και ο founder δε διαφωνώ. Και όντως ανάπτυξη έχει και μάλιστα σχετικά καλή(αν και πάλι υπάρχουν αρκετά shonen που έχουν καλύτερη)
Από κρυφά νοήματα πάλι δε μπορώ να πω ότι με καλύπτει. Γενικά αυτό το προβληματάκι το έχω με τα περισσότερα shonen. Too shallow for me.....(όχι ότι δε μ αρέσει αυτό αλλά για τέτοιου είδους συζητήσεις τουλάχιστον δε με εμπνέει όσο τα NGE/Ergo Proxy/The Melancholy of Haruhi Suzumiya κλπ.)
Αλλά εγώ μίλαγα για το σχόλιο περί ρεαλισμού από το άλλο το παιδί. Όντως δε μπορεί κανείς να πει ότι είναι στοιχείο του One Piece αυτό.
Και δεν είναι ρε συ το point της όλης υπόθεσης να αλλάξει ο ένας την άποψη του άλλου οπότε μη χολοσκάς.
Cu around!!!!
Υ.Γ. Sorry αν ακούγομαι κάπως απότομος ή snob αλλά είμαι λίγο πτώμα οπότε κατά συνέπεια δεν έχω και την πλήρη διαύγεια στο τι γράφω
Jun 15 2008 03:18
RiDeLub → ichigo13
Τώρα είδα το comment.
Ναι ήμουν έτοιμος :laugh:
Καλούλι επεισόδιο αν και φάνηκε κάπως "τραβηγμένο" αφού είχε πολλές "flashback" σκηνές.
Jun 15 2008 03:18
Zoro → Kon_Okami
Α σοβαρα??
Καλα επειδη πρεπει να φυγω τωρα,αν ειναι θα προσπαθησω να το θυμιθω την αλλη φορα...
Παντως εχεις δει ολα τα επεισοδια του One Piece μεχρι τωρα??
Ειτε ναι/οχι παντως,αν ετσι πιστευεις,θεωρω οτι δυσκολα θα σου αλλαξω αποψη...ρεαλισμο(δεν θυμαμαι αν αυτο ρωτησες) δεν εχει και πολυ το OP,αφου ειναι και ανιμε φαντασιας,αν εννοεις αναπτυξη/κρυφα νοηματα θα σου γραψω αν ειναι οποτε προλαβω..
ΟΚ??BB*_^
ΥΓ:Aν θες κατι τωρα παντως,διαβασε [URL="http://www.anime.gr/forums/off-topic/2884-rio-poneglyph-english.html"]ΑΥΤΟ[/URL] το τhread,το γραψε ο ιδρυτης του site που ειχε σε μεγαλη εκτιμηση το One Piece...θεωρουσε οτι εχει πολλα κρυφα νοηματα,ακομη και για επιστημονικη συζητηση...
Περιγραφει ενα ενδιαφερον πειραμα το thread για την ανθρωπινη εξελιξη/μοιρα...αν αντεχεις(εγω ο καμμενος αντεξα!!) διαβασε το ολο,αλλιως απλα κοιταξε ολα τα σημεια που αναφερουν το One Piece,να δεις και τι πιστευε αυτος...
Γιατι στο λεω??Επειδη συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφει...
(αν και δεν αναφερει πολυ την αναπτυξη των χαρακτηρων,απλα τα κρυφα νοηματα πιο πολυ...αν δεν σου αρκει θα σου στειλ πμ..)
Εν ολιγοις ειναι ολα αποψεις παντως,αν ετσι πιστευεις,οσα κειμενα κι αν σου δωσω κι οσα (Monster^^)post κι αν γραψω δεν θα σου αλλαξουν αποψη αν δεν σ'αρεσει το στυλ της σειρας...
Αυτα,την κανω πραγματικα...BB!!
Jun 15 2008 02:49
Kon_Okami → Zoro
Έλα ρε σιγά. Στην τελική υπάρχουν και τα ΡΜ(όπως καταλαβαίνεις το έχω πραγματικά απορία...lol)
Jun 15 2008 02:40
Zoro → Kon_Okami
Ημουν ετοιμος να απαντησω στο anime reccomendations αλλα ασε λεω μια μετα,θα με βρισουν που βγαινω ολο οφφ τοπικ^^
Αρα την γλιτωσες γι αυτη την φορα:hehehe:
Monster Post την αλλη φορα!!
Jun 15 2008 02:37
Zoro → ichigo13
Ημουν ετοιμος να απαντησω αλλα θα μου πουν τπτ οι αλλοι που βγαινω ολο οφφτοπικ.....ασε που πρεπει να φυγω....sorry!!
Παντως αν θες βαλε το link με το Rio Poneglyph και πες τους να διαβασουν μονο οσα σχετιζονται με One Piece και οχι ολο το πειραμα,απ οσα ειπε και πιστευει ο CSP...
Αν θες,αλλιως παρατα το γιατι θα βγουμε και οφφτοπικ και δεν τ'αξιζει...
Την κανω τα λεμε αυριο^^!!
Jun 15 2008 02:35
Zoro → Hellraider
Το Berserk αν και ημουν παντωτινος φαν(απο τοτε που γεννηθηκα:P)προσφατα το τελειωσα γιατι το διαβαζα αργα για να το εμπεδωσω ολο...
Τωρα δεν βλεπω καμια σειρα αυτη την περιοδο γιατι εχω εξετασεις,αλλα μου προτεινε ο Radagast μερικες σειρες..οι πρωτες που θα δω το καλοκαιρι μετα την εξεταστικη ειναι Monster,Seirei no Moribito και 12 Kingdoms...τις εχω ηδη κατεβασει,χρονο θελω να τις δω...
Και οι δικες σου με ενδιαφερουν αλλα τις αφηνω για πιο κει....
Αυτα....τα λεμε,την κανω!!^.^
Jun 15 2008 02:29
ichigo13 → Zoro
Βαριέμαι να απαντάω γι'αυτό καθάρισε [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/1755-anime-recommendations-50.html#post193242"]τον [/URL]μια σε παρακαλώ!
Jun 15 2008 02:25
Hellraider → Zoro
Βλεπεις και αλλες σειρες?Εσυ μονο Op και berz ησουνα πηρες αποφαση να δεις τιποτα αλλο? :P Για πες τι βλεπεις τωρα
Jun 15 2008 02:25
Zoro → iristella
Φυσικα αν δεν πεταχτει αλλη κορασιδα να διεκδικησει τον ρολο(αν και παλι υπαρχει και 3η γυναικα στο OP,αν και δεν ειναι στο πληρωμα ακριβως!!)ηδη ειπα στα παιδια στο group να περιμενουμε εσενα για τον ρολο...
Και πιστευω σου παει καλα γιατι ολα τα χει(ακομη και evil ωρες ωρες,αλλα γενικα καλη)..πανεξυπνη σε ολα(ειναι η μονη που φερνει αντιθεση στην κατασταση..οταν οι αλλοι κανουν τις κλασικες χαζοφατσες αν δουν ενα τερας πχ,μονο αυτη μενει σοβαρη και σκεφτεται μια λυση....δεν εχει χαζη φατσα ποτε...και book worm,ελπιζω να σ'αρεσουν τα βιβλια^^)και την καλυτερη ιστορια ,πραγματικα της βγαζω το καπελο,την διαλαει του Zoro...και για γυναικα ειναι η 3η πιο δυνατη απο τους 7 του πληρωματος...
Οταν το δεις πιστευω θα σ'αρεσει σαν χαρακτηρας γιατι ειναι Dark...
(ναι μεν καλη αλλα σκοτεινη..like u:kill4u:)
Χεχε εως τοτε,τα λεμε!!
Jun 15 2008 01:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed