Community Status Updates
BarbasSs → Zoro
παει τελειωσε...
καικα τελειως...
προχθες αντι να διαβαζω ο βλακας σαπισα και εβλεπα 12 ωρες στην σειρα One piece ειδα μεχρι εκει που πευτουν τα κοιματα στην Water7....
νταξ πρεπει να τα διοξω απο το σπιτι αλλιως δεν βλεπω να περναω μαθηματα
παρατηρησα ομως αλλαγες στα σχεδια του one pice...
νομιζω ψιλοχαλανε οσο παει...
ειδικα οταν τους διχνει προφιλ ειναι μερικες φορες πολυ χαλια
Jun 15 2008 19:46
iristella → 1oneiromono
1 ειναι η μαχη που αναμενεται animated... Uchiha vs Uchiha.... ολα τα αλλα ειναι απλα διακοσμητικα...Απο την πρωτη στιγμη που αρχισα το Naruto αυτην την μαχη ηθελα να δω...Μπορει τελικα να μην εξελιχθηκε οπως περιμενα αλλα και παλι καθε σκηνη στην οποια υπαρχει ο Itachi ειναι καλη σκηνη.... (δεν πιστευω να μην εχεις διαβασει το manga και να ετοιμαζομαι να σου ριξω τρελο spoiler τωρα...)
Jun 15 2008 19:10
1oneiromono → iristella
ποια απο ολες τις μαχες,γτ αναμενονται πολλες??
καλα στανταρτ το οτι λειπουν οι δυο Uchiha brothers απο το παρασκοινιο ειναι ενα μιωνεκτημα τις σειρας:hahaha:
Jun 15 2008 19:04
iristella → 1oneiromono
Εγω περιμενω πως και πως την μεγαλη μαχη....Απο εκει και περα πιστευω οτι το shippuuden θα στρωσει....Τωρα ειναι ψιλοπροετοιμασια ψιλοενδιαμεσο το σταδιο και δεν εχουν ξεκαθαριστει ακομη πολλα πραγματα.... Δεν ειναι και οι Ιtachi & Sasuke Πολυ μεσα και οσο να ναι χανει λιγο η ατμοσφαιρα XDDDDD
Jun 15 2008 18:40
iristella → Radagast
Hello!!! Kαλα ειμαι ελπιζω το ιδιο και εσυ...Δεν σε εγραψα στο DN τελικα και ας με ειπες misa... Ρε μην αφηνεις τον Zoro να σε τρομαζει.... Ειμαι καλο κοριτσι εγω.... Πιο φιλειρηνικο και ηρεμο πλασμα απο εμενα δεν υπαρχει...Tι παει να πει seinen ???Δεν τα παω καλα με τα ιαπωνικα ηδη manga μονο shoujo και hentai ξερω τι σημαινει επειτα απο τραυματικη εμπειρια με το naruto...... Aρχισα το manga τoυ Berserk παντως μετα απο παραινεση του Zoro....Ωραιο ειναι αν και το περιμενα πιο extreme με αυτα που ειχα ακουσει...Μου αρεσει πολυ το σχεδιο και η υποθεση.....Το ξωτικουλι ειναι πολυ kawaiiiiiii........:wooi2:
Δεν καταλαβαινω για ποια σατανικα σχεδια μιλας...... Εκτος και αν εχεις απτες αποδειξεις δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο.... Μου φαινεται Radagast kun you want me to be evil........Iristella is a good girl....:wooi2:
Jun 15 2008 18:33
Radagast → iristella
Τι κάνεις καλά είσαι; Θα με συγχωρέσεις που σε αποκάλεσα "άστοχα" Misa;; Ή με έγραψες ήδη στο DN και μάλιστα με λεπτομέρειες θανάτου βασανιστικές που να κρατήσουν αιωνιότητα;; :P
PS : Anyway συμβουλή αν δε το κάνεις ήδη, δες κάνα seinen της προκοπής να στρώσεις μήπως και ξεχάσεις και λίγο το DN και τα σατανικά σου σχέδια. (αν και εγώ το ξέρω πως δε τη γλυτώνω αλλά τουλάχιστον οι άλλοι...) ^^
Jun 15 2008 18:22
Neuro → sas
Οκ...λες να μου την φανε?:oo::oo::oo: Απαπααα θα πρεπι μετα να παλεβω με τα κοριτσια...:emptyonexg1:
Jun 15 2008 18:17
sas → Neuro
θα μεταφράσουμε στα ελληνικά το vampire knight!!άμα θες να είσαι editor ευχαρίστως, μόνο γράψε το και στο thread για να μην σου φανε την θέση!!!
Jun 15 2008 18:07
Neuro → sas
Τι ακριβος ειναι αυτο που θελεις να κανεις με το Vampire Knight? Αν θελεις μπορω να κανω τον Editor μια και εχω κανι γραφιστικι δουλια και ξερω πως να στινω κημενα κτλ...
Jun 15 2008 18:03
JoHnAroC → SkullKaizer
το οτι ψοφαω και εχω 1000 προβληματα υγειας δεν εχει να λεει μην αγχεσαι γιαυτο..ΩΡΑΙΑ αυριο μεσημερακι θυσειο αν δεν εχεις να κανεις κατι...θα φερω μολυβια κλπ και κανα 2-3 σελιδες ..μην αγχεσαι μαρεσει παρα πολυ να δινω αυτα που ξερω μιας και δεν εχουν ολοι τν οικονομικη δυνατοτητα ουτε το χρονο να κανουν φροντηστιριο το χομπυ τους^^
Jun 15 2008 17:51
penslinger girl → Tidus
an deis befriend apo penslinger girl eimai i kleiw k welcome!!!!! XDDDD
EDIT: i am so SO sorry! enas filos mou eixe pei oti itan grammenos ws tidus alla ekane lathos! sorry gia to mperdema! bye!
:congrats:
Jun 15 2008 17:33
SkullKaizer → JoHnAroC
τα μελισσια ειναι κοντα στο μαρουσι και το ματουσι κοντα στη κηφισια ...:knock-knock:
νομιζω ξερω που ειναι περιπου το μοσχατο, με τρενο θα μπορω να ερθω απο κει ή να σιναντιθουμε καπου αλλου πιο κοντα σε μενα ;
ποσο ασχημα εισαι δεν σε βλεπω καλα ετσι οπως τα λες
αν και κακο σκυλη ψοφο δεν εχει :uhh: ... προσεχε καλυτερα
Jun 15 2008 17:17
Azixel → °•πίΟu-πίΟu•°™
Heyaz!!!!!!!!! Thnx poly gia to add!!!!!!!!
Naruto ftw!!!!!!!!!!!!!!!!!! x3
Jun 15 2008 16:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed