Jump to content

Community Status Updates

Photo

zweistein → Leon

έχεις γράψει στο prifile σου "Location: Ξεσσαλονίκη-Ξάνθη" just to inform
Jun 16 2008 15:53
Photo

Mixed Blessing → Kenny

[COLOR=indigo]Eκανα edit στο thred σου[/COLOR] [COLOR=red]Onion emoticon / Anime screenshot matching [/COLOR][COLOR=indigo]...[/COLOR] [COLOR=indigo]Προσθεσα και το επεισοδιο καθως και το συγκεκριμενο χρονικο διαστημα..sorry που δεν το 'κανα απο την αρχη..σε παρακλω..πηγαινε να το τσεκαρεις και να αναφερεις αν ειναι εκγυρο ή οχι...οταν εχεις χρονο φυσικα..[/COLOR] [COLOR=indigo]Arigato gozaimasu Kenny-kun εκ των προτερων:)[/COLOR]
Jun 16 2008 15:49
Photo

SkullKaizer → Zoro

οκ ειδα το berserk 297 αμαν πολυ καταστροφη γενι8ικε ενα υπερον αλλα καταστρεφεται ενας ολοκλιρος κοσμος ο guts ειναι σαν μικροβιο για αυτον ...θα τον σφαξει απο μεσα κουτσα κουτσα .,..εσωτερικη αιμοραγια :P
Jun 16 2008 15:24
Photo

gexion → GkLoc

[B]το είδα!Τώρα πάω για το δεύτερο στο καπάκι![/B] [B]Αέραααααααααα στα πανιά μου:hahaha:[/B]
Jun 16 2008 15:11
Photo

SkullKaizer → JoHnAroC

τι λενε οι γιατροι θα γινεις καλα;:unlucky::unlucky::unlucky: επομενη μερα ειναι το σαβατο που εχω χρονο κατα το απογευμα αμα ειναι... πως εγινε και εισαι τοσο χαλια;
Jun 16 2008 14:57
Photo

JoHnAroC → SkullKaizer

kanto kalitera aurio mias kai simera exw na 3eskistw stous giatrous ^^ to elkos kanei ton kosmo na katastrefete
Jun 16 2008 14:18
Photo

red pyramid → Konata

Ευχαριστώ για το desu τότε πάρε άλλη μία αφιέρωση να έχεις [IMG]http://www.visualjokes.com/pics/xfiles.jpg[/IMG]
Jun 16 2008 14:08
Photo

Konata → red pyramid

Το desu πήγαινε από Lucky Star/Akira-sama σε εσένα :) Για την αφιέρωση :)
Jun 16 2008 14:01
Photo

Tenshi → Erisadesu

aa twra prosexa ti egrapses...grapse la8os! :P diavasa anti gia NI...MI
Jun 16 2008 13:18
Photo

Tenshi → Erisadesu

που να παμε!?? LOL βασικα δεν ξανακανω ποστ γιατι οι εξυπνοι του φορουμ αυτοι που εχουν εξουσια και την εκμεταλευονται κανουν delete ta post mou... katantaei spastiko
Jun 16 2008 13:17
Photo

Erisadesu → keetharesh

ti ennoeis me auto ra : και οταν εισαι σε τουρκικη τουαλετα, τοτε πεφτουν και ολα τα τριποντα! ...?
Jun 16 2008 13:16
Photo

Erisadesu → the_second_child

:) :) apo pou einai h sig sou ?
Jun 16 2008 13:12
Photo

GkLoc → Zoro

Μπαα Zoro,Συνεχισε Την Ιστορια! Once You Start,You Have To Finish! Ωραια Ηταν Μεχρι Εδω,Για Να Δουμε Την Συνεχεια!!!
Jun 16 2008 12:54
Photo

GkLoc → gexion

ΥΙΗΑΑΑΑ! Αμα Θες Τιποτα Links Να Το Κατεβασεις Πες Μου Το!! Αντε,και καλη αρχη!
Jun 16 2008 12:38
Photo

red pyramid → Konata

Ο πυρετός πέρασε νομίζω το desu πήγαινε στην Eri
Jun 16 2008 12:34