Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → iristella

Βιβλιο ποτε θα βγαλεις??:hihi2: Καθισα και το διαβασα πρωινιατικα ο κακομοιρος,θα πεσω κατω...you pwned με respect:respect:..μονο στο DN thread ισως εκανα τοσο μεγαλο Monster Post,αλλα προς το παρος το thread με την Misa σου ανηκει....(ελπιζω να αντεπεξελθει ο Pretorian!!) We are f***ing with the the wrong person I fear....(κατι για λυκο και προβατο και L-Light που εχω ξαναπει ειναι μου φαινετε!!) Tεσπα,την κανω...δες τι εγραψα στο thread... Τα λεμε αυριο!!:gotit: ΥΓ:Απο περιεργεια,ποση ωρα σου πηρε να το γραψεις?? ΥΓ2:Οσα monster post κι αν κανω για απαντηση εσυ θα κανεις παντα ενα παραπανω?? Εισαι διατεθειμενη να νικησεις με καθε τροπο?? Damn,αναρωτιεμαι αν θα επρεπε να ασπαστω την αποψη σου στο τελος... (come to the dark side,Zoro!!) EDIT:Τσεκαρε και το DN thread...το χε η μερα σημερα με τα monster posts....ναι,καλα καταλαβες...
Jun 16 2008 05:32
Photo

iristella → Zoro

Οχι η αληθεια ειναι οτι στην περιπτωση του Eru δεν εχω σηκωσει πενα.... Δεν ευθυνομαι για τπτ αληθεια..... Ισα ισα το αντιθετο κιολας... Aπο το misa thread περασες??? Οχι αν απαντησες...Αν ειδες το Post μου ρωταω (αν οχι κανε μια καλη, θα νιωσεις πολυ περηφανος για την επιρροη σου επανω μου)...Μετα βεβαια εφαγα τρελο δουλεμα απο οσους μπηκαν στο thread....Προβλεπεται εγκεφαλικο Pretorian....
Jun 16 2008 03:42
Photo

Zoro → iristella

Χεχε πλακα πλακα 2080 visits,αν θες να βαλεις κατι να το δει κανεις βαλ το καλυτερα στο προφιλ μου,περνανε πολλα ατομα απο κει...χωρος συναντησεων!!xD Οσο για το Berserk,οντως,δεν ειχα καμια αμφιβολια,βια να χει και εισαι χαρουμενη!!(ελπιζω πιο κει να σε ικανοποιησει που θα αυξηθει καπως....ερχονται και αρκετα τερατα και τα αιματα ρεουν περισσοτερο...αλλα και παλι δυσκολα θα σε ικανοποιησει εσενα κατι..εχεις δει/κανει και χειροτερα!!) Παντως στο chapter 4 ειναι το ξεκινημα απο το παρελθον του...επιτελους ξεκινησες και οσο προχωραει θα γινετε ολο και πιο ενδιαφερον...θα δεις αυτα που σου λεγα περι φιλιας,προδοσιας και romance...ειδικα η αναπτυξη των χαρακτηρων εγινε πολυ καλα πιστευω... Αυτα:deadga6:την κανω(βασικα εχω να δω 1-2 thread ακομη...στην misa αν ειναι να απαντησω δυστυχως δεν προλαβαινω μαλλον τωρα..και το θελα πολυ να σου παω κοντρα!!:hehehe:..καλα θα δω!!)...με τα τοσα vm/pm δεν προλαβαινω να απανευσω!! Καλη συνεχεια και σε σενα λοιπον,παλι καλα που εχεις και ευκολα την Τριτη! (ο Eru(nice nick again xD!!)δεν πηγε καλά την παρασκευη τελικα και αναρωτιεμαι αν εκανες κατι εσυ,το κακο ειναι οτι για να τον ελεγξεις παει να πει οτι θα πεθανει στο τελος......να ναι οι τελευταες 23 μερες του??xDxD;p)
Jun 16 2008 03:38
Photo

LucyBR → Kenny

βασικα αυριο αρχιζω αλλα μην ανησυχεις, δεν προκειται να γραψω την τυφλα μου την μαυρη! like srsly! hope at least [B]u[/B] are doing well (relentless studying on the side of course..) ganbatte!!! =w=/
Jun 16 2008 03:23
Photo

iristella → Zoro

Ηello...ξαναγυρισα...Nαι μαλλον τον επεισα τον Eru οτι ειμαι καλος ανθρωπος γιατι τον ειδα και ξεθαρρεψε μετα (που να ξερε)....XDDDD...Στο berserk ειμαι στο 4ο chapter....Μου αρεσει πολυ που πεταγονται κεφαλια απο δω και απο κει...Εχει πολυ πλακα XDDDDD Λες και θεριζει λαχανα κανει ο Gutts.... Εdit....τι ειναι αυτο που βλεπω???? Σε τριγυριζει ο Near σημερα η μου φαινεται????XDDDD
Jun 16 2008 03:05
Photo

Zoro → BarbasSs

Ναι,το OP ειναι πολλλυυυυ εθιστικο...το w7 ειδικα ειναι απο τα πιο πορωτικα αρκ,κι εγω στην εξεταστικη τον ιανουαριο το δα και δεν μπορουσα να συγκεντροθω ευκολα..παλι καλα που τα καταφερα....και τωρα βασικα βαριεμαι να διαβασω....καλοκαιρι,ζεστη,ανιμε...πιανεις το νοημα:P Τι να γινει ομως,οπως ειπες βαλ το στην ακρη ή δες το με μετρο αν αντεχεις γιατι θα σε καταστρεψει!!(αν δεν παρεις κανενα μαθημα δεν νομιζω να το παρουν ηρεμα οι δικοι σου...μετα ακουσουν και οτι εγινε λογω ανιμε,τοτε τα πραγματα δεν ειναι καθολου καλα..) Ισως ειναι καλυτερα να το βαλεις στην ακρη,γιατι το w7 θεωρειται απο πολλους,και μενα,το καλυτερο αρκ...ειδικα το παρελθον της Robin περιμενα αιωνες να το δω και οταν ημουν τοσο κοντα δεν αντεξα και ειδα ολα τα επεισοδια μεσα σε μερικες μερες της εξεταστικης(προχωροντας σκηνη σκηνη πιο γρηγορα βεβαια,δεν ειχα ολο τον χρονο να τα δω....αν και δεν στο συνηστω να κανεις ετσι γιατι θα κολλησεις και θα θες κι αλλο ακομη αφου τα τελειωσεις...δεν θα ικανοποιεισαι με τπτ και θα τα χεις δει και βιαστηκα..) Εγω ετσι την επαθα και οταν ξεμεινα απο επεισοδια νευριασα αρκετα...τωρα εχω συνηθισει πια,μιας και βλεπω κι αλλες σειρες...απλα οσο πιο γρηγορα σου τελειωσουν τοσο χειροτερο,αν μπορεις δες τα με μετρο λοιπον...αλλιως...κανε σαν ολους εμας τους καμμενους και δες τα ολα:P!! One Piece...worse than crack!!;) Αντε καλη συνεχεια(με τις εξετασεις εννοω!!).. ΥΓ:Ο Neliel τι λεει που σε βλεπει να λιωνεις στο OP??Σε θεωρει λιγο θυμα??
Jun 16 2008 02:56
Photo

Zoro → Kon_Okami

Η συζητηση συνεχιζεται με (monster)pm!!:wis:
Jun 16 2008 02:31
Photo

I_am_Neji → °•πίΟu-πίΟu•°™

Heyz, thx geia to add!
Jun 16 2008 02:11
Photo

Kenny → LucyBR

Um, hallo thar, ελπίζω να τα πας καλά με την εξεταστική. ^^ *hides behind huge pile of books again*
Jun 16 2008 01:21
Photo

Zoro → Melkor

Καλα ρε κι εσυ,2-3 φορες μπηκα,δεν ειχα σκοπω να ξαναμπω!!(κι ας μην μου το λεγες,δεν εχω τασεις αυτοκτονιας ακομη..αν ξαναμπω εχω να ακουσω απ ολους,δεν ειμαι τοσο ντιπ,απλα μια πλακα της στιγμης εκανα,μιας και εμας μας κανει ο Ephialtes μερικες τετοιες καμια φορα...ο κατασκοπος σας!!:df13952b:) Τελος,καλη και η ιδεα με το group,θα την εχω υποψην... Αυτα... (και μην ανυσηχεις,δεν σχεδιαζω να το ξανακανω για την ωρα..:))
Jun 16 2008 01:18
Photo

Zoro → iristella

Και απ οσο διαβασα σ'αρεσει το σχεδιο του Berserk και ο Puck!!(kawaii!!)...Yatta,παλι καλα γιατι τα λατρευω κι εγω,οπως και την αναπτυξη των χαρακτηρων!! ..πιο κει που γινονται και πιο δεμενοι ειναι και πιο πλακατζης ο Puck..ερχονται κι αλλοι χαρακτηρες κιωλας... Αλλα πριν απ αυτο σε περιμενει ολη η ιστορια του Guts που εχει φοβερο τελος(και συνεχεια βεβαια)...πιστευω θα σ'αρεσει και η βια του τελους...αν και εσυ εισαι και αχορταγη...εγω που το θεωρω απο τις πιο βιαιες σειρες που εχω δει(εχει οργια,σεξ,ξυλο,αιματα,αποκεφαλισμους,βιασμους,κανιβαλισμους ανθρωπων και παιδιων,εντερα/συκωτια στον αερα...τι αλλο θες??)ενω εσενα σου φαινονται ολα....Light!!!(πιανεις το διπλο νοημα??:hehehe:) Που εισαι τωρα btw?? (α,και καλα που εξηγησες στον Eru απο κατω οτι εισαι και καλο κοριτσι...τωρα κι αυτος πειστκε....βεβαια,αυτο δεν σηκωνει αμφιβολια!!!xD)
Jun 16 2008 01:14
Photo

JoHnAroC → SkullKaizer

κοιτα αυριο δεν το πολυ βλεπω το μεσημερι γιατι θα παω μπανακι...απογευμα και ισως...σπανια ειμαι στο λαπτοπ μπροστα...βασικα πες μου το προγραμα σου να το κανοινισω ετσι ωστε να ξερω καλα-τα μεσημερια δεν βολευουν γιατι απλα κοιμαμαι^^
Jun 16 2008 01:01
Photo

JoHnAroC

κοιτα αυριο δεν το πολυ βλεπω το μεσημερι γιατι θα παω μπανακι...απογευμα και ισως...σπανια ειμαι στο λαπτοπ μπροστα...βασικα πες μου το προγραμα σου να το κανοινισω ετσι ωστε να ξερω καλα-τα μεσημερια δεν βολευουν γιατι απλα κοιμαμαι^^
Jun 16 2008 01:00
Photo

пустая комната → Phantom Duck

Παπάκι!!! Τί κάνεις?! Μόλις τώρα ανακάλυψα ότι μπορώ να συνομιλώ απευθείας με κάποιον με το message board. Άνετα κερδίζω το βραβείο "χαζής ξανθιάς"...Anyway. Will you be my friend pretty pwease XD?!
Jun 16 2008 00:48
Photo

Uchiha Madara

[IMG]http://www.naruto-wallpapers.us/wallpaper/uchiha-madara.jpg[/IMG]
Jun 16 2008 00:47